HairandBeauty Opiniões

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

WAT EEN MISLEIDING ZEG....ZE ADVERTEREN HEEEEL GROOT MET “GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS” MAAR ALS JE ZE DAN MAILED DAT EEN PRODUCT ERGENS ANDERS BIJNA 40% GOEDKOPER IS BEGINNEN ZE OPEENS ZICH TE VERS... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Door enkele slechte(re) reviews op Trustpilot vooraf even via What'sApp contact gelegd met de klantenservice. Ik kreeg snel een reactie en de inhoud daarvan wekte voldoende vertrouwen om een order te... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

201 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 32% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

56 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

⭐☆☆☆☆

⭐☆☆☆☆

Très probablement la pire expérience d’achat en ligne que j’ai connue.

J’ai passé ma commande le 7 juin, car le site annonçait une livraison en quelques jours. C’est précisément cette promesse de rapidité qui m’a convaincu de commander chez eux plutôt que chez un concurrent.

Le 11 juin, n’ayant toujours rien reçu alors que la commande aurait déjà dû être livrée, j’ai pris contact avec leur service client. C’est à ce moment-là que j’apprends, pour la première fois, que le produit est prétendument en rupture de stock. Pourtant, à aucun moment, ni sur la fiche produit, ni dans le panier, ni lors de la validation de la commande, il n’était indiqué que l’article n’était pas disponible. Si cette information avait été clairement affichée, je n’aurais jamais commandé chez eux.

Par la suite, les promesses se sont enchaînées :

* livraison annoncée pour la 3ᵉ semaine de juin ;
* ensuite avant le 1ᵉʳ juillet ;
* puis la semaine suivante ;
* ensuite la fin de la semaine ;
* puis le début de la semaine suivante…

À chaque fois, une nouvelle date était annoncée, sans jamais être respectée.

Aujourd’hui, près de deux mois après ma commande du 7 juin, celle-ci n’est toujours pas expédiée.

Le plus décevant reste le service après-vente. À chaque relance, la réponse est la même : « le problème vient du fournisseur », « nous ne pouvons rien faire », ou encore « nous pouvons uniquement annuler votre commande ». Aucun geste commercial, aucune prise de responsabilité, aucune véritable solution malgré un retard totalement anormal.

Je peux comprendre qu’un fournisseur rencontre des difficultés. En revanche, je ne peux pas accepter qu’un produit soit vendu avec un délai de livraison de quelques jours alors qu’il n’est manifestement pas disponible, et que les clients soient ensuite laissés dans l’attente pendant des semaines, avec des dates de livraison sans cesse repoussées.

Cette expérience m’a fait perdre près de deux mois. Si j’avais su dès le départ que le produit n’était pas en stock, j’aurais simplement commandé chez un autre vendeur.

Je déconseille vivement ce site à toute personne qui souhaite recevoir sa commande dans les délais annoncés. Pour ma part, cette expérience a été extrêmement décevante et ne correspond pas au niveau de sérieux attendu d’un commerçant en ligne.

27 de julho de 2026

Lose beloftes!

Op de site wordt beloofd dat ze binnen een dag leveren. Vergeet het maar!
Telefonisch kun je ze niet bellen. Wat een slechte service!!!!

31 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Twee keer dezelfde teleurstellende ervaring.

Al 2 maal producten besteld die volgens hun claims op dezelfde dag verzonden zouden worden. Tot 2 maal toe duurt het vervolgens weken. Tot 2 maal toe kun je zelf gaan mailen na enkele weken waar het blijft en dan blijkt tot 2 maal toe het vervolgens niet op voorraad te zijn en moet het besteld worden bij de leverancier die het vervolgens ook weer niet op voorraad heeft. Misschien kunnen ze hunnen ze hun claim "vandaag besteld, morgen in huis' aanpassen naar: Wij hebben zelf geen voorraad, maar bestellen op afroep!

30 de junho de 2026

Absoluut geen aanrader

Absoluut geen aanrader

14 mei besteld!

Na meer dan 10 e-mails, meerdere WhatsApp-berichten en talloze beloftes dat mijn bestelling “morgen” verzonden zou worden, heb ik nog steeds niets ontvangen.

Ik heb ruim €90 betaald en inmiddels al minstens zes keer aangegeven dat ik mijn bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil. Ook daarop wordt niet adequaat gereageerd. In plaats daarvan krijg ik telkens opnieuw de belofte dat het pakket de volgende dag wordt verzonden, maar er gebeurt vervolgens niets.

De communicatie bestaat voornamelijk uit uitstel en loze toezeggingen. Als klant word je aan het lijntje gehouden zonder duidelijke oplossing of levering van de bestelling.

Mijn ervaring met HairandBeautyOnline is dan ook zeer teleurstellend. Controleer goed de reviews voordat je hier bestelt, zodat je weet wat je mogelijk kunt verwachten.

Voor mij was dit een zeer frustrerende ervaring en ik zal hier niet opnieuw bestellen.

14 de maio de 2026

Bestel hier niets!

Op 13 mei een bestelling geplaatst en betaald. Ontvangstbevestiging ontvangen en daarna helemaal niets meer van ze gehoord, ook niet dat er bv ergens een vertraging zit. Bestel hier niet, want je ontvangt niets!

24 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Tot op heden nog niets ontvangen na…

Tot op heden nog niets ontvangen na meermaals contact te hebben gehad over waar mijn bestelling blijft. Nu besteld morgen in huis? No way! Trap er niet in. Nieuwe leverdatum wordt telkens verplaatst. Nu om een annulering van de bestelling gevraagd. Ik wil mijn geld terug.

24 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen levering en geen update

Bestelling geplaatst op 25 april, 2 weken later nog steeds geen producten in huis. Een update over de levering was fijn geweest, maar daar zijn ze niet professioneel genoeg voor. Mijn advies; bestel ergens anders!

11 de maio de 2026

waardeloos bedrijf(je)

waardeloos bedrijf(je) . onprofessioneel in afhandeling van order en communicatie. Bestelling gedaan op 20 februari en het nu is het 21 april en nog steeds niets ontvangen . Wel vooraf betalen maar niet leveren….!! Bij navraag per mail een zuur antwoord dat mevrouw Basten de mankracht niet heeft om klanten op de hoogte te stellen van leververtraging. De wereld op zijn kop hier ! Ook gedane toezeggingen over de levertijd worden niet nagekomen. Over geld terugstorten wordt niet gesproken.
Zwaar teleurgesteld!!

21 de abril de 2026

Niets geleverd

Op 1 maart KIS Style Sculpting Paste, 3 x 150 ml besteld.
Op 16 maart mail gestuurd dat ik nog niets ontvangen heb. Direct de volgende dag antwoord gekregen, dat ze verwachtten de tubes op 18 maart op te sturen.
Het is nu 8 april en er is nog steeds niets geleverd....

1 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

ik wist dat het product niet op…

ik wist dat het product niet op voorraad was, maar informeerde na 2,5 week hoe het er mee stond.
dit was het antwoord: ma 02-03-2026 12:37heb ik u een antwoord gestuurd. Ongeveer 3 weken was het antwoord.
Vriendelijk hé! dit heb ik geantwoord: Dus ik moet niet zeuren!? Een klantvriendelijker antwoord mag best.
Informeer er niet voor niets naar.
Na 4 weken informeerde ik weer.
hun antwoord: Goedendag, Ze hebben ze niet geleverd. zal ik de order aan u terugbetalen?

Hier zakt toch je broek van af.

1 de abril de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Artikel uiteindelijk niet geleverd

Had een bestelling geplaatst via de websitebeheerder had ik de indruk dat het artikel binnen enkele dagen geleverd zou worden. Hoorde niets. Contact gezocht via whatsapp. Gewoon telefonisch contact was niet mogelijk. Het artikel bleek niet voorradig te zijn. Over 1,5 week zou het geleverd worden. Ander halve week later geen bestelling. Opnieuw contact gelegd. Kon nog ander halve week duren. Opnieuw gewacht. Na 3 weken nog niks ontvangen. Weer geappt. Zou nog 10 dagen duren. Heb toen besloten de bestelling te annuleren. Kreeg het geld na twee dagen terug.
Al met al was dit zo niet de bedoeling. Denk goed na voordat je hier iets besteld wat je op korte termijn nodig bent.

23 de março de 2026

Placed an order on 27jan2026 of €47,96

Placed an order on 27jan2026 of €47,96. Still havent received anything. Sent an email to check on the status but no answer. Maybe this is a scam website? If not, please correct your mistake and I will revise my review.

27 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

after sales service

net contact gehad over 1 van de American Crew potjes die ik besteld had. er bleek een andere wax in te zitten. (ik had er meerdere besteld dus kwam er pas na een paar weken achter )er werd keurig een creditnota gemaakt. hartelijk dank voor deze service.

18 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Attention taxes à payer !

Après une semaine de retard de livraison et à ma grande surprise, le produit est livré par la poste. J'ai dû m'acquitter de 13 € de taxes le prix du produit ! C'est une pure et simple arnaque car ils ne disent pas au moment de l'achat !!!

16 de março de 2026