Fantastisk service endnu en gang! Det er ikke første gang og absolut ikke sidste gang, jeg handler med handcrafted. Jeg fik special lavet min drøm af en vielsesring i virkelig god kvalitet, til en f... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Rigtig god oplevelse 🩷 Min datter og jeg havde fået nogle fine ringe af min mor. Vi ønskede sparring til, hvordan vi dels kunne bevare og samtidig gøre tingene til “vores”. Hos Handcrafted havde vi... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fantastisk service endnu en gang!
Fantastisk service endnu en gang!
Det er ikke første gang og absolut ikke sidste gang, jeg handler med handcrafted. Jeg fik special lavet min drøm af en vielsesring i virkelig god kvalitet, til en fair pris. God kommunikation trods geografisk stor afstand.
God service og hurtig levering
Rigtig fin service og hurtig levering.
Kan virkelig anbefale at bruge Handcrafted, når der skal laves mere specielle smykker.

Resposta da Handcraftedcph
De fineste vielsesringe
Vi har modtaget vores fineste vielsesringe og er yderst tilfredse med resultatet og ikke mindst den gode service og vejledning. Et særligt tak til Anders for god service i en stor beslutningsproces!
Rigtig god oplevelse 🩷
Rigtig god oplevelse 🩷
Min datter og jeg havde fået nogle fine ringe af min mor. Vi ønskede sparring til, hvordan vi dels kunne bevare og samtidig gøre tingene til “vores”. Hos Handcrafted havde vi nogle rigtigt gode snakke med både personalet i butikken og på værkstedet, som alle tydeligvis var meget glade for opgaven, var meget engagerede og tog den alvorligt.
Vi er SÅ glade for resultatet og de tre “nye” ringe 🙏🏻💓💗
Den varmeste anbefaling
Jeg har fået lavet flere smykker hos Handcrafted, og hver gang har det været en sand fornøjelse. Anders og hans team er fantastiske. Lige fra den første besked til møder og efterfølgende under korrespondancerne er jeg blevet mødt med utroligt stor venlighed og professionalisme, og hvert smykke er blevet præcis, som jeg har ønsket. Jeg kan og vil på det varmeste anbefale Handcrafted - det er simpelthen byens dygtigste - og rareste - guldsmed!
Handcrafted laver de fineste smykker
Handcrafted laver de fineste smykker, og har netop fået speciallavet en halskæde med personlig indgravering af en håndskrift - der var meget kort fra idé til handling, og de greb mine tanker lige med det samme og gik i gang med at undersøge om det kunne lade sig gøre - det kunne det. Kort efter kunne jeg hente den smukkeste, mest personlige halskæde i butikken. Kan 100% anbefale Handcrafted, som både er søde, kreative og leverer i super høj kvalitet.
KÆMPE anbefaling til HandcraftedCph
Jeg skulle købe en gave til min datters håndboldtræner, og ville gerne give noget personligt, som virkelig anerkendte hendes store indsats. Jeg forelskede mig i en pendant fra HandcraftedCph og tog kontakt til dem for at høre om priser. Den skulle nemlig indgraveres og gøres meget personlig. Desværre var pendanten dyrere end, hvad vi havde penge til (der var samlet ind blandt håndboldpigerne), og det skrev jeg tilbage. Så skete der det helt fantastiske, at HandcraftedCph gerne ville hjælpe os med at hylde vores træner, og tilbød simpelthen at lave pendanten til en pris vi kunne være med på, ligesom de også betalte fragten. De lavede den flotteste pendant, som både indeholdte navn, en håndbold, en personlig tekst om hende som træner, og en hilsen bagpå fra spillerne. Den blev smukkere end jeg havde drømt om, og det var en meget rørt træner, da hun åbnede gaven! Så kæmpe anbefaling til HandcraftedCph - ikke kun for at lave vanvittig smukke produkter, men også for at være med at hylde et menneske, som er afgørende for, at vi har et foreningsliv i Danmark. Det er i øvrigt ikke første gang jeg handler der - de leverer bare altid smukke produkter - i meget høj kvalitet. Jeg har således båret et armbånd fra dem de sidste knap 10 år, og det ser stadig ud som nyt, ligesom jeg købte machatknapper derfra til min mand i 10 års kærestegave. Så bare en KÆMPE anbefaling herfra!
Yderst tilfreds med servicen
Jeg har handlet hos Handcrafted CPH flere gange. Både halskæder, manchetknapper og til sidst har jeg fået en meget smuk ring.
I 2019 får en speciallavet en halskæde til min bedste veninde. Da hun ligger for døden i 2021, skriver jeg til Anders om at få lavet en halskæde magen til, så vi begge kunne have en hos os. Dagen efter var halskæden lavet og afsendt. Det betød meget for hende og jeg at vi nåede det. Halskæden har jeg båret hver dag siden.
For et par uger siden var jeg så heldig at få mig en meget smuk forlovelsesring. Den var desværre for stor. Den service jeg har fået i forbindelse med at få lavet den mindre har været helt til UG. Tusind tak :-)
Københavns bedste smykkedesigner
Jeg har netop hentet min diamantring hos Handcrafted og bad selv om at måtte anmelde dem. Jeg ønsker nemlig at dele med andre, der overvejer at få designet smykker, hvor fantastisk både proces og resultat var hos Handcrafted. Jeg fik lynhurtigt tid til den indledende samtale om min diamantring. De lyttede, kiggede på mine inspirationsbilleder og forstod præcis hvad jeg ønskede. De var hurtige og dygtige til at lave gode skitser, rettede dem til i dialog med mig, hele tiden med godt humør og stort engagement. De fandt de fineste sten til ringen! Jeg var helt tryg ved, at jeg ville ende med en smuk ring. Og det gjorde jeg - lige som jeg ønskede den, og smukkere end jeg turde håbe. Tak, Handcrafted. Besøg dem i dag! :)
God og behagelig oplevelse
Jeg har haft en rigtig god og behagelig oplevelse hos Handcrafted. Jeg har fået designet og lavet vores vielsesringe, som begge er blevet super smukke! Jeg har skrevet en del med Anders undervejs, samt haft to designmøder inde i butikken. Processen har været rigtig god og vejledende hele vejen igennem, selvom jeg har været meget ubeslutsom. Men vi er også endt med de helt rigtige ringe nu, som vi glæder os meget til at gå med resten af vores liv forhåbentlig :)
Fik designet en forlovelses ring til…
Fik designet en forlovelses ring til min bedre halvdel. God rådgivning fra Anders & teamet gjorde dagen perfekt og den meget smukke ring pynter fint på hendes hånd. Kan meget kraftigt anbefale!
Jeg har kun haft gode oplevelser med…
Jeg har kun haft gode oplevelser med både webshop, butik og værksted. En varm anbefaling herfra!
Min største anbefaling
Virkelig en stærk oplevelse at handle med Anders og Handcrafted Cph, må jeg bare sige! Skulle købe en forlovelsesring, og der har været fantastisk vejledning og service gennem hele forløbet, og jeg er endt med den smukkeste guldring med diamanter, som min kommende hustru er lykkelig for at have fået. Jeg kan kun anbefale Anders og Handcrafted Cph 100% til alle, der gerne vil have vejledning, service og smukt håndværk i topklasse.
KÆMPE ANBEFALING
KÆMPE ANBEFALING! I fik en haste forespørgsel på et særligt personligt smykke og fik det til at lykkedes trods alt for kort leveringstid. Samtidigt gør I det med fantastisk og personlig service hele vejen igennem! Stor anbefaling herfra pga jeres service og pga de fantastisk flotte smykker I laver! :-)
Vielsesringe mm.
Anders har designet og lavet vores vielsesringe. En proces der har taget ca. 3 måneder fra første online møde til at vi modtog ringene. Alting har forløbet så smooth og godt. Vi havde en del spørgsmål og forundringer, og alt blev imødekommet med målet om udformning af ringe præcis som vi ønskede. Jeg havde et specifikt ønske til en sten, og den var lidt udfordrende for Anders at finde, men det lykkedes, og vi føler, at vi har fået rigtig meget ringe for pengene også. Fair priser, rigtig god service og unikke smykker, som vi vil elske resten af livet.
Udover vielsesringene har Anders og holdet også designet min forlovelsesring, samt en slipsenål til gave, og en halskæde med speciallavet vedhæng. Alting har gået og været godt!
Har kun anbefalinger at sende afsted :)
Dejlig proces hele vejen igennem
Dejlig proces hele vejen igennem. Kan anbefale
Jeg har nu for fjerde gang lagt en…
Jeg har nu for fjerde gang lagt en ordre ved Handcraftedcph og har aldrig endnu besøgt deres butik. Det fungere bare hver gang, de svare lynhurtigt på mails, og er klar på en opgave selvom det er i sidste øjeblik. Kvaliteten er i top! Denne gang var det vielsesringe, og jeg må bare sige jeg er imponeret over ringene, de er blevet som ønsket og mere til. De får mine varmeste anbelinger, og det bliver ikke sidste gang jeg handler der. ✨
Utrolig dårlig service
Utrolig god betjening online og utrolig dårlig betjening i butikken. Modtog ingen vejledning, da jeg skulle prøve en ring. I stedet stod der tre ansatte og hang over disken, mens de spiste chips og kiggede trætte på mig. Var så ærgerlig over oplevelsen, at jeg valgte at returnere ringen. Man kan dog heller ikke få penge retur, hvis du køber i den fysiske butik, fandt jeg ud af…

Resposta da Handcraftedcph
God service og smukt håndværk
Har nu en del smykker fra Handcrafted og har for første gang fået lavet et helt custom smykke. Jeg kom ind med et vedhæng med en opal og en diamant og havde et billede i hovedet af en ring, de skulle indgå i. Anders formåede at lave et ring, som ser ud præcis, som jeg havde forestillet mig. Altid god service og vanvittigt håndværk.
Guldhjerte af eget guld
Jeg har fået lavet det smukkeste guldhjerte til min datter – en helt særlig gave fyldt med kærlighed og betydning. De anvendte guldet fra min farmors ringe som har gjort det unikt og personligt. Hjertet er ikke bare et smykke, men et minde, vi vil bære med os for evigt. Håndværket er i top, og det stråler af både kvalitet. Jeg kunne ikke være mere tilfreds – tusind tak for at gøre vores idé til virkelighed!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.