Happy-Horse Rideudstyr Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig fin vare-et islænder underlag. Rigtig god kvalitet og meget flot blå farve. Fik rigtig god hjælp og forklaring af HappyHorse, da jeg var i tvivl om rette valg. Fik et pose foder med som gav... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været sådan en god oplevelse at handle online hos Happy Horse. De er så søde, imødekommende og fleksible med hjælp, spørgsmål og diverse behov man har. Når jeg mangler noget rideudstyr, vil... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice og ok leveringstid🙂 Bestilte et par ridebukser om lørdagen, hvortil de blev afsendt om onsdagen og jeg havde dem i hånden om fredagen 😊 De er hurtige til at besvare henvendelser p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig, effektiv ekspedition. Bestilte i går torsdag og varen har jeg i dag fredag. Meget fin information i hele processen og fin pris. Jeg vil til enhver tid anbefale Happy Horse til andre.

Informações sobre a empresa

1. Passeios a cavalo

Informação fornecida por diversas fontes externas

Rideudstyrsbutik med Internethandel af rideudstyr til hest, pony, rytter.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

78 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fantastisk Ride butik😍😍

Fantastisk Ride butik😍😍

Kommer helt sikkert igen!

31 de março de 2025

Hej Laura
Du er sød, tak for det!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk hjelp til å sende til Norge:-) Jeg…

Fikk hjelp til å sende til Norge:-) Jeg har leter etter en ridebukse som var utsolgt over alt. Happy Horse hadde den på lager, svarte umiddelbart på henvendelsen og sendte umiddelbart etter bestilling. Topp service :-)

28 de março de 2025

Hej Stian
Det er så dejligt at høre, håber du havde en rigtig god tur på fjeldet :)
Tak for den flotte anmeldelse

Classificada 1 em 5 estrelas

Vanvittig lang leveringstid og dårlig info

Vanvittig lang leveringstid, på trods af varen findes på lager. Bestiller tirsdag og fredag har jeg fortsat ikke modtaget info. Skriver til dem, da ponyen ankommer mandag, hvortil de skriver at den bliver afsendt selvsamme dag. Kl lidt over 16 modtager jeg en besked fra GLS om at pakken er registeret, men umiddelbart ikke afsendt, da der ikke findes tracking historik… Har mandag været i kontakt med GLS som fortæller at pakken ikke er undervejs, men at de rigtig nok har modtaget info..

28 de março de 2025

Hej Michele
Jeg beklager at du ikke er tilfreds med leveringstiden, i vores bekræftelsesmail skriver vi levering indenfor 1-5 hverdage. Din pakke er afsendt fra os fredag, men hvornår GLS scanner den ind i deres system, det er jeg desværre ikke herre over.

Meget tilfreds

Meget hurtig levering, og god kommunikation med kundeservice!!

25 de março de 2025

Hej Nanna
Tusind tak for din fine anmeldelse, det var godt at vi fik rettet det der skulle rettes :)

Classificada 2 em 5 estrelas

Lokker med fri fragt hvis man bestiller…

Lokker med fri fragt hvis man bestiller for over 500 kr. Efter at have tilføjet for 1000 kr og tastet alle oplysninger ind, viser det sig så at fragten koster 390 kr!
Tak for vildledelsen og spild af tid.

Edit: Det er mere end fodersække, for jeg har ikke hest, men kat.

20 de março de 2025

Hej Tobias
Hvis du skriver til mig på kundeservice@happy-horse.dk, så er jeg helt sikker på at vi kan finde en løsning, så Mis kan få sine varer :)

Jeg beklager at det af vores hjemmeside ikke fremgår tydeligere at fodersække, pga vægten, som de eneste varer, ikke er inkluderet i fri fragt over 500,-. Vi tager kritikken til os, og får det gjort mere gennemskueligt, tak for din feedback.

Classificada 4 em 5 estrelas

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Godt produkt til prisen lige hvad jeg skulle bruge til mit Indiana Jones cosplay.

Den "pisken" var dog noget tør, den stakkel, så frem med læder fedt, så nu har den det meget bedre 💪🏻🥂

Så tak for det ride piger🏇🏻

18 de março de 2025

Hej Tanja
Jeg er glad for at høre at pisken er kommet i gode hænder hos cosplay Indy :)
Tak for din anmeldelse

Hurtigt og effektivt service

Hurtigt og effektivt service.
Aldrig har jeg oplevet så god en betjening af online handel. Bestilte varen i går og blev allerede afsendt samme dag. Det er hvad man kalder hurtig og effektiv service fra forhandlerne - en sand fornøjelse at handle ved Happy Horse Rideudstyr.

6 de março de 2025

Hej Michelle
Tak tak tak. Og så tak igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

HURTIGSTE SERVICE NOGENSINDE !!

HURTIGSTE SERVICE NOGENSINDE !!

Tusind tak for jeres hurtige ekspedition af min bestilling 👍🏻
Dejligt — da det var en fødselsdagsgave, som jeg havde glemt at få bestilt i god tid.

TAK for jeres hurtighed 😃

13 de fevereiro de 2025

Hej Charlotte
Åh det varmer, med sådan nogle ord :)
Tusind tak for anmeldelsen.

Hurtig levering🤩

13 de fevereiro de 2025

Hej Josephine
Tak for din anmeldelse, vi er glade når du er glad :)

Yes til Happy-Horse 😊🐴

Nemt at finde rundt på hjemmeside og utrolig hurtig levering - pakken kom dagen efter 🤩
Har handlet hos Happy-Horse flere gange og de har min klare anbefaling 😊

12 de fevereiro de 2025

Hej Marie-louise
Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive, det betyder mere for os end du aner :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid sød og rar personale

Altid sød og rar personale, som tager sig tid til at hjælpe dig.

21 de janeiro de 2025

Hej Bianca
Tusind tak for den flotte anmeldelse, vi elsker at hjælpe vores kunder, så det er dejligt at høre I sætter pris på det :)

Personlig kundeservice

Opdagede efter online bestilling, at jeg ville have en anden farve og ringede. Så blev det øjeblikkelig ændret og efterfølgende afsendt.
Elsker når der er tlf nummer og personlig kontakt og svar, og det får man her + hurtig ekspedition

20 de janeiro de 2025

Hej Cilla
Vi prøver at ha en virkelig personlig kundeservice, og vi bliver meget glade når vi kan mærke at det falder i god jord, så tak for din søde anmeldelse :)

Godt køb

Godt køb. God service og meget hurtig levering.

12 de janeiro de 2025

Hej Gitte
Tak for din anmeldelse, sådan en er vi altid taknemmelige for at få :)

SUPER kundeservice

SUPER kundeservice; fik lov til at returnere et ubrugt underlag 2 måneder senere end køb - fik gavekort i stedet. God stil :-)

13 de dezembro de 2024

Hej Malene
Gode kunder gør at vi kan ha god stil, så også tak til dig :)

God kundeservice

Mega god kundeservice😄Min mor havde bestilt en Happybox, så var der en rabatkode, men datoen var et år for gammelt, så skrev hun til dem og de var mega søde og svarede hurtigt tilbage, hvad vi skulle gøre😊

20 de dezembro de 2024

Hej Lærke
Dejligt at høre at vi kunne hjælpe med at løse situationen :)
Tak for anmeldelsen
Team Happy Horse

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais