Haringboer Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling ging prima. Gebruik van de haringen nog vele malen beter. Flinke storm op de camping gehad toen wij weg waren: meerdere tenten los, gescheurd en alle goedkope haringen waren los; die van Ha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer snelle en correcte levering. Goed en verzorgd verpakt. En een absoluut lust voor het oog. Prachtig set haringen en een mooie stijlvolle (groene)hamer van Campgoat. Dank je wel Reinier

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een prachtige set haringen kwamen er vandaag binnen. Een waar kunstwerk. Licht, want van aluminium. Rood, makkelijk te vinden, en niet met je tenen ertegen. Er zitten peg-pull dingetjes aan, waarm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sloveense rotsgrond - haringboer.nl: 0-1! Wel de titanium pennen, uiteraard. Ook de scheerlijnen met de prachtige ringspanners en reflectie materiaal zijn erg goed. Ook andere haringen (ik heb vie... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para acampamento

⛺ Haringboer is de specialist in lichtgewicht kampeeraccessoires van topkwaliteit. 🏕️ Sinds 2013 ontwikkelen en leveren we duurzame tentharingen van aluminium en titanium: ontworpen en getest in Nederland, voor elk type kampeerder en ondergrond. Van ontwerp tot verzending houden we alles in eigen hand, zodat jij kunt rekenen op uitstekende service én producten waar je op kunt bouwen. Of je nu met de fiets, camper of rugzak op pad gaat: met Haringboer sta je stevig!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

217 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prima communicatie

Prima communicatie, snelle levering, en nog eens mooi verpakt in een haringzak. Voorbeeldig!

12 de março de 2021

Resposta da Haringboer

Hallo Jeroen, bedankt voor je mooie review, doet me goed te zien dat er weer iemand blij is met zijn bestelling! Geniet van het kamperen met deze mooie haringen!

Duidelijke website

Duidelijke website, snel en netjes geleverd.

3 de março de 2021

Resposta da Haringboer

Hartelijk bedankt voor deze mooie woorden! We blijven ons best doen voor de optimale ervaring. Geniet van het setje haringen en natuurlijk van het kamperen ermee!

Classificada 4 em 5 estrelas

23cm aluminium y-haringen

Super mooi en degelijk materiaal.
Na overleg met Renier voor deze haringen gegaan, snel en deskundig. Mooi product met bijpassende opberg zak.

26 de fevereiro de 2021

Resposta da Haringboer

Altijd bereid te helpen de juiste keuze te maken, blij te horen dat dat gewaardeerd wordt! Geniet van het kamperen met je setje pracht-exemplaren!

Topkwaliteit

Topkwaliteit, vlotte afhandeling en value for money!

21 de janeiro de 2021

Resposta da Haringboer

Bedankt weer Michael, altijd goed om te zien dat er klanten zijn die keer op keer terug komen om de eigen collectie uit te breiden! Nog steeds heel veel kampeerplezier toegewenst!

Kampeerliefhebbers opgelet

Kampeerliefhebbers opgelet! Als je van goede materialen en liefde voor het vak houdt, moet je de haringen van de Haringboer hebben. Een feest voor het oog, en nog in een prachtige (katoenen, zoals het hoort!) zak geleverd ook. Bravo!

31 de dezembro de 2020

Resposta da Haringboer

Heel erg bedankt voor je mooie review Aty! Ik wens je heel erg veel kampeerplezier toe met je prachtige set tentharingen!

Classificada 5 em 5 estrelas

De tentharing die onderscheidend is

De tentharing waar je alle mede kampeerders graag positief over wil vertellen, de sterkste en duurzaamste ooit!
Communicatie met Haringboer is ook 5 sterren waard, je wordt perfect op de hoogte gehouden betreft de status van je bestelling.

26 de dezembro de 2020

Resposta da Haringboer

Goed om te horen Ronald, ik wordt er blij van om te horen dat mede-kampeerders blij zijn met de tentharingen van Haringboer! Alvast veel kampeerplezier toegewenst!

Bijna te mooi

Bijna te mooi . . .
om in de grond te slaan.
Ze zijn niet goedkoop, maar daar is de kwaliteit ook naar.
Top!

16 de dezembro de 2020

Resposta da Haringboer

Fijn om te horen dat je er zo blij mee bent! Geniet van je setje prachtige tentharingen!

Geweldige haringen!!

Geweldige haringen, prachtige uitvoering.
Makkelijk besteld en snel verzonden.
Ook een ontzettend mooie opbergzak.
Kortom TOP!

4 de dezembro de 2020

Resposta da Haringboer

Wat een super enthousiaste review, heel fijn om te horen! Geniet van het kamperen met deze tentharingen in prachtige haringzak 😉

Topbedrijfje dit

Topbedrijfje dit! Duurzaam, goed ontworpen producten en snelle service. Ga zo door

13 de outubro de 2020

Resposta da Haringboer

Heel erg bedankt voor het compliment! Geniet van het kamperen met je tentharingen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Webshop zoals een webshop bedoeld is!

Snel geleverd, goede informatie, goed product (hoewel nog niet in het wild geprobeerd)

7 de setembro de 2020

Resposta da Haringboer

Nou, ook die wildervaring komt wel goed 😉 Heel veel kampeerplezier in ieder geval!

Classificada 5 em 5 estrelas

Haringboer is een van die kleine juweeltjes tussen alle webwinkels

Haringboer is een van die kleine juweeltjes tussen alle webwinkels op het internet. Een heel klein aanbod maar wel van echte kwaliteit en met aandacht ontworpen en uitgevoerd. Ben je op zoek naar haringen voor je nieuwe tent, heb je de oude haringen weer kromgeslagen, ga je de sneeuw in of moet het allemaal nog lichter; hier ben je op het goede adres. Tweede aankoop in enkele jaren en echt tevreden over de kwaliteit en levering.

25 de agosto de 2020

Resposta da Haringboer

Wow, wat een mooie feedback, ik ben blij dat het zo ervaren wordt! Wederom heel veel plezier met je haringen en wie weet tot ziens in de webshop 😉

Top!!

Top!!
Het voelt we je een beetje raar dat bij het bestellen van meerdere setjes, je voor je gevoel steeds opnieuw bezorg kosten betaald..

25 de agosto de 2020

Resposta da Haringboer

Hallo Remko, bedankt voor je feedback en fijn dat je de bestelde producten top vindt!
Ik heb er bewust voor gekozen de verzendkosten onderdeel te laten zijn van de prijs, dat houdt het lekker overzichtelijk, wat je ziet is wat je betaald. Ik snap wel dat het kan voelen alsof je elke keer verzendkosten betaald maar het is eerder zo dat mijn marge gewoon kleiner is wanneer er maar 1 product wordt besteld (maar net hoe je het bekijkt 😉)

snel

snelle en correcte levering

23 de agosto de 2020

Resposta da Haringboer

Bedankt Sam, ik doe mijn uiterste best om de producten zo snel mogelijk te versturen, fijn dat het wordt gewaardeerd. Heel veel kampeerplezier toegewenst in ieder geval!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, eerste indruk, prima kwaliteit (nog niet getest)

30 de julho de 2020

Resposta da Haringboer

Bedankt voor het compliment Hidde, en succes met testen, geniet ervan! 😉

Haringen besteld

Haringen besteld, zien er mooi uit en zin super praktisch! Bestelling snel bezorgd, prachtig zakje bij de haringen.

20 de julho de 2020

Resposta da Haringboer

Bedankt voor het compliment Sietse, hier doe ik het voor 😉! Heel veel kampeerplezier toegewenst!

Supersnelle service en de Twistharingen zijn boven verwachting 👍

Ik had op zeer korte termijn goed advies en goede haringen nodig.
Haringboer had beiden.
De Twistharingen stellen zeker niet teleur en de Service van Reinier was top!

6 de julho de 2020

Resposta da Haringboer

Ha Hans, wat een mooie feedback, goed om te horen dat mijn hulp gewaardeerd wordt! Succes met de haringen en geniet nog jaren van deze mooie set haringen!

Prima

Goed, uitgebreid en vriendelijk advies, mooi spul en snelle service!

28 de junho de 2020

Resposta da Haringboer

Bedankt voor het compliment, fijn dat het gewaardeerd wordt! Geniet van het kamperen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering van correct product.

27 de junho de 2020

Resposta da Haringboer

Ha Mark, bedankt voor je bericht, fijn dat je er blij mee bent, hoop dat je veel kampeerplezier gaat beleven met je setje tentharingen!