Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fjernbetjening Vi havde et problem med fjernbetjeningen på en Hörmann port, som ikke virkede. Vi kontaktede så Hörmann porte hvor vi fik en utrolig venlig dame i telefonen, der hjalp med at løse v... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Kan ikke anbefale mærket, jeg fik problemer inden for et år, og der bliver bestemt ikke taget ansvar for leveret udstyr. Det er nok Tysk men det er IKKE tysk kvalitet jf, mine erfaringer. Rettet:... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har bygget nyt hus, og i denne forbindelse købt en dobbelt Hörmann port, som vi absolut ikke har fortrudt. Den lever op til vores fulde forventninger både funktionelt og udseende. Vi har samtidig o... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de portas de garagem

Escrito pela empresa

Velkommen til Hörmann Danmark. En del af Hörmann-gruppen som er Europas førende udbyder af porte og døre til industri og private. Produkter, der holder i generationer. Alle vores produkter er langtidstestet under virkelighedstro forhold. Det er din garanti for produkter i absolut bedste kvalitet. Hos Hörmann finder du foruden garageporte og døre også brand- og røgbeskyttelsesdøre, autodock-systemer, karme, vinduer, smart home systemer, områdesikring og meget mere.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Stærk kvalitet, der lever op til alle forventninger.

Har netop fået monteret garageport fra HÖRMANN efter at have overvejet flere andre producenter. Noget jeg har været særligt opmærksom på i mine overvejelser var at få en port, der effektivt sikrer mig mod indtrængende vand ved slagregn, da vi bor et sted med megen blæst. Porten levede op til alle forventninger ifm. det massive skybrud d. 15/7 - dertil lagt et virkelig flot design og fejlfri montering 👍🙌 Jeg kan varmt anbefale HÖRMANN 👍

10 de julho de 2025

Fjernbetjening

Fjernbetjening
Vi havde et problem med fjernbetjeningen på en Hörmann port, som ikke virkede.
Vi kontaktede så Hörmann porte hvor vi fik en utrolig venlig dame i telefonen, der hjalp med at løse vores problem i løbet af få minutter.
Stor ros herfra.

14 de maio de 2025

Bedste investering - Hörmann port

Anmeldelse af Hörmann-port: 11 år gammel og stadig i topform

Jeg har haft min Hörmann-port i 11 år, og jeg kan ærligt sige, at den har været en fantastisk investering. Porten bliver brugt flittigt – faktisk åbner og lukker den op til 20 gange om dagen – og alligevel fungerer den upåklageligt. Det er imponerende, at den kun har haft én enkelt service på alle disse år.

En af de ting, jeg virkelig værdsætter, er det æstetiske design. Porten går fuldstændig i ét med garagen takket være panelerne, der matcher resten af bygningen. Det gør porten næsten usynlig, og det giver en elegant og diskret finish til vores garage. Det er noget, som både vi og vores gæster lægger mærke til og beundrer.

Driftsmæssigt har Hörmann-porten været yderst pålidelig. Den er stille i drift, reagerer hurtigt, og vi har aldrig oplevet tekniske problemer eller tegn på slid, selv efter så mange års daglig brug. Kvaliteten taler virkelig for sig selv. Vi har eftermonteret løsningen med app, hvor børnene åbner porten, da garagen er direktet ind til byggers.

Alt i alt er jeg utrolig tilfreds med Hörmann-porten og kan varmt anbefale den til andre, der søger en langtidsholdbar, æstetisk og driftsikker løsning til deres garage.

Hvis jeg skal vælge igen skal det helt sikkert være en Hörmann port.

30 de novembro de 2024

Elendigt produkt

Elendigt produkt. Ruster på rene flader samt i skinner. Virkelig dårlig overfladebehandlet. Har lige skiftet en port der var 9 år gammel. Gennemtæret af rust midt på fladen. Servicen fra firmaet jeg købte ved var ligeledes virkelig dårlig. Køb for aldrig Hørmann når der finde mange andre langt bedre, billigere og lettere kvalitetsporte

5 de novembro de 2022

Elendig service

Kan ikke anbefale Hørmann Porte, frygter hvis noget går i stykker og skal reklamere.
Servicen, vilje og evner er elendig og utilstrækkelige. Min nye port manglede Hørmann loget, fordi det var blevet fjernet og erstattet med et forhandler reklameskilt "Design Porte". At fremsende et logo er en uoverkommelig opgave, som ingen hos Hørmann magter at løse :-).

9 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

God information og snak på messen om jeres produkter. Aftalte nærmere tidspunkt for møde.

Vi en god og grundig information om jeres produkter.
Fik også lavet en aftale om at få besøg.
Helt igennem fint service.

22 de março de 2023
logótipo da Hörmann Danmark

Resposta da Hörmann Danmark

Hej Nils-Jørn

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi vil meget gerne i kontakt med dig og vil høre om du kunne have mulighed for at sende en mail til mig ved at sende en mail til:
a.rasmussen.ran@hoermann.dk

Det er vedr. en fodbold Landskamp, som du måske kunne være interesseret i? :)

Med venlig hilsen
Anne-Mette fra Hörmann Danmark

Classificada 1 em 5 estrelas

I 2012 købte jeg 2 porte som har virket…

I 2012 købte jeg 2 porte som har virket perfect.
Dog er malingen nu begyndt af falde af i store flader.
Ingen hjælp ved Hörmann.
Bare til info. hvis du tænker dine porte skal holde sig pæne i mere end 11 år skal du sikret finde et andet produkt.
13.06.2023.
Nyt i sagen.
Efterfølgende har jeg taget en video hvordan folien skaller af, det tog mig ca. 1 minut at pille 1m² af.
Men der er stadig ingen kontakt fra Hörmann.
(jeg har købt portene ved port specialisten, og de har gjort hvad de kunne, måske de skulle finde et andet mærke) men Hörmann danmark er som sunket i jorden.
Køb aldrig dette produkt.

2 de maio de 2023

Fantastisk service

Hørmann Dk har ydet den mest fantastiske service i forbindelse med vores nye port.
Porten er af højeste kvalitet såvel finish som mekanisk De to montører som opsatte porten var særdeles kompetente både fagligt som menneskeligt
Kan kun sende mine bedste anbefalinger.

6 de outubro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais