Positivitet og profesjonalisme
Rigtig god service og kommunikation ved køb af Novoport garagedør.
Vil stærkt anbefale videre
Fremragende produkt
Novoferm Danmark ApS er førende leverandør af industrielle porte, stål- og branddøre og logistiksystemer samt garageporte og automatik til privatkunder i hele Danmark. Novoferm Danmark tilbyder landsdækkende salg, montage og service. Novoferm Danmark er en del af Novoferm Group GmbH, som er én af Europas førende producenter og leverandører af døre og porte. Koncernen beskæftiger 3.500 medarbejdere.
C. F. Tietgens Boulevard 30, 5220, Odense SØ, Dinamarca
Rigtig god service og kommunikation ved køb af Novoport garagedør.
Vil stærkt anbefale videre
Fremragende produkt
super god service, fra Deres tålmodige teknikker (Ronnie), tusind tak for hjælpen
Benny Hansen
Næstved

Resposta da Novoferm Danmark ApS
Vi har købt et hus med en port fra jer og havde udfordringer med at kode låse et porten. Et opkald også var det løst 🤩 Tak for hjælpen Ronni.

Resposta da Novoferm Danmark ApS
Super service selv om min port er mere end 10 år gammel.
Mine 2 håndsendere begyndte samtidig at opføre sig mærkeligt. Enten virkede de begge eller også virkede ingen af dem.
Jeg skrev til PRODUKT- OG KVALITETSANSVARLIG for at få et godt råd. Inden for meget få minutter ringede Bjarki Carstens og ved hans hjælp, over telefonen, blev de 2 sendere kodet om og har nu virket upåklageligt 1 over en uge.
Super service at han tager sig tid til at hjælpe.

Resposta da Novoferm Danmark ApS
Har købt en port, med alt hvad der kan dertil. Wifi mobil styring og lys der også skulle kunne styres via mobil, de skulle montere og alt skulle virke derefter. Lyset er sat direkte i stikkontakt og lyser derfor konstant og mit mobil styring kan jeg ikke få til at virke, ingen hjælp at få- har snakket med 4 forskellige i firmaet! Da sælgeren var forbi, kunne alt lade sig gøre men intet virker som aftalt endnu og de svarer mig ikke. Find en anden forhandler.
MEGA DÅRLIG
Har købt en Duoport fra Novoferm, som de også monterede, dette var ABSOLUT ingen succes, da de afsluttede montage kunne port ikke lukke, medmindre man gav et ekstra hårdt tryk , selv når den så var lukket, kunne man kigge ud i det fri, mellem de to portdøre. Hængsler er er enormt vredet rundt ( da man har forsøgt at klemme døre for at lukke hul mellem de to portdøre), man kan kigge ud ved hjørnesamlinger af dørplade - der er simpelthen luft ved smig samlinger af portdøre. Efterfølgende har der været besigtigelse af anden montør, der hurtigt kunne konstatere at der ikke er mulighed for at tilrette/-forbedre port - den eneste løsning (og det var deres egen montør) var NY port, da den er i virkelig dårlig stand. Montør nævnte ligeledes at port var i dårlig kvalitet.
Det er så over 6 uger siden- DER ER INTET SKET FRA NOVOFERM - får ingen info, når man så rykker for status/svar- får man ikke andet, end de vender tilbage. !!!!
Stay away from Novoferm. Their Their Terms and conditions are designed to screw the customer. Their 10 warranty on the ‘safe and reliable operation’ of their garage doors is ONLY on the condition you carry out expensive annual services by the company that installed them for you. If you don’t have this done you are only covered for 5 years for manufacturing defects, 3 years for the control unit and 2 years for the remote control units. NO warranty is provided for wear and tear which is down to them to benchmark and gauge.
This caused us a major problem with Novoferm due to a concealed bearing failure that broke the dummy ends that support part of the axle. This mechanical failure caused to door to go out of alignment. The garage door is 6 years old and hardly used (maybe 3 times a week) as it contains gardening equipment.
We were very disappointed to be told by both 1st Choice (based in Kent) and Novoferm that the failed part; inaccessible inside a metal fascia box that had nothing to do with us, we would still have to pay over £300 for someone to come out and fix it.
The point is that bearings are not serviceable parts. When they fail they fail, so even if we had an annual service in place it would not have prevented this part from failing. We made this point to Novoferm but Ash Whitlock (head of warranty) and his female superior couldn’t care one bit. This is an amoral company. They didn’t even try and come up with an amicable solution, given that all our valuables inside were (and still are) unprotected from the elements or from being stolen.
Our point was that the bearing is a part made, supplied and installed by the manufacturer. Its failure had nothing to do over use or anything to do with us. So if parts like this fail they should be replaced by them, not the end user. On the other hand Novoferm might send someone out for you IF you pay them more money (upfront at the time of installation) for irrelevant annual health checks. This is wrong and quite likely an infringement of consumers’ rights.
In summary a total con of a company with no consideration for anyone other than themselves and their precious financial bottom line.
Avoid Novoferm at all costs, there are plenty of better choices out there.
Vi havde købt en elektronisk port. Montørerne kunne konstatere de havde glemt fjederne og måtte komme igen, en uge senere. Her satte de, de sidste dele på porten men opgav at sætte den kabletlås på vi var blevet lovet da de ikke vidste hvordan den virket. Således kom der nu senere på ugen endnu en montere, han måtte desværre også opgive. Vi blev glemt og efter at have rykket for at få det afsluttet kom der nu for fjerde gang, en montør. Det lykkes heller ikke ham at få deres egen kablet kodelås til at virke, han kørte uden låsen virket, men lovet dog der vil komme en indenfor de næste 3 uger. Det var det sidste vi hørte i rigtig lang tid. Vi forsøgte i flere måneder at få en montør til at kigge på det men den samme person tog telefonen hver gang og lovet der vil ske noget, vi så dog aldrig en montør. Sådan stod det på i flere måneder og tilsidst blev tonen i telefonen ret irriteret over vi ringet konstant når de havde travlt. Efter at have kontaktet den lokale XL byg (porten var købt der) og fået dem til at kontakte Novoferm kunne de endelig ryk på sig. De kunne ikke lave kablet kodelås da de var gået fra den løsning da det ikke fungeret (tydeligvis). Vi kunne derfor kun få en trådløs lås. Der kom en montør og skiftet lås og nu virket låsen på porten endelig. De skiftet dog ikke de trådløse fjernbetjeninger og vi endte med selv at måtte åbne låsen og indstille dem med rådgivning i telefonen. Ikke et stort besvær, men heller ikke optimalt. Endelig var vi færdig med den lange proces, troede vi.. Da deres adm. direktør sender en regning for timeløn til skift af låsetype. Vi var blevet lovet det var dækket da det var en fejl fra deres side og på frakturen for reklamationen stod der også UB. Her slap tålmodigheden op og efter at have indraget XL byg endnu engang blev regning da også trukket tilbage og en undskyldning bliv videregivet af Xl byg.
Således fik vi ikke det produkt vi var blevet lovet (trådløs stedet for kabel) Vi måtte gå flere måneder uden lås på porten og vi skulle indrage XL byg flere gange for endelig at få lukket sagen. Mere end et år efter købsdatoen. Som kirsebærret på toppen kom der en regning fra direktøren, som skulle trækkes tilbage.
Konklusionen står ret klar. Det kan ikke anbefales og der er heldigvis mange andre udbyder der kan træde til så anbefaler man kigger den vej istedet.
Elendig service i forbindelse med reklamation.
De vender ikke rigtigt tilbage på henvendelser vedr. reklamation.
Kort tid efter, deres montør havde monteret min port, sendte jeg en mail med få ting, som jeg jeg er utilfreds med. Der var endda billeddokumentation med.
Kanon Forløb fra start til slut!
Jeg stod og skulle bruge en port til min nybygget garage. Jeg snakket med 3 forskellige port firmaer (Inden Novoferm) som alle lovet det ene og det andet, gode tilbud, hurtig opmåling + levering osv. Men når det kom til stykket fik man ikke klare svar og de ringet ikke tilbage, de kunne pludselig ikke levere, Kun problemer.
HOS NOVOFERM Var der INGEN problemer, alt kørte på skinner fra jeg snakket med sælgeren til montøren var færdig med montering. Alle aftaler og priser blev overholdt, og tilmed blev porten monteret tidligere end forventet :)
Kan klart anbefales!
Vi overtog tilbage i september 2016 et hus hvor der i garagen var monteret en Novoferm port samt Novoport hejsemotor.
Novoport hejsemotoren er blevet udskiftet tilbage i juli måned 2016, kort inden vi overtager huset, da den tidligere Novoport hejsemotor var stået af efter lidt over 5 år (lige efter garantien var udløbet).
Søndag d. 15. oktober i år vil porten lige pludselig ikke kører op. Da vi kommer ind i garagen via en dør, kan vi se at der slet ikke er lys i Novoport hejsemotoren, på trods af den har fungeret helt fint aftenen forinden.
Vi tager dagen efter fat i Novoferm Danmark, da vi af husets sælger er blevet oplyst om at der er 5 års garanti på porten. Vi får at vide at de har travlt grundet efterårsferie, men at de nok skal kigge forbi i løbet af ugen når de lige er i nærheden. I løbet af ugen kommer de skam også forbi og skifter hejsemotoren til en ny, således porten kommer til at fungere igen.
En uge eller to efter modtager vi pludselig en regning på 1 times arbejdsløn á 718,75 kr. Selve hejsemotoren har de dog valgt at dække på garantien.
Da jeg ikke er tilfreds med at skulle betale for deres arbejdsløn, grundet en fejl i deres hejsemotor, tager jeg naturligvis fat i deres kundeservice, og argumentere for min sag.
Her bliver jeg gjort opmærksom på at det ikke er dem der har monteret porten og jeg derfor skal være glad for at de overhovedet har skiftet hejsemorten på garantien.
Jeg er dog uforstående overfor at de ikke har oplyst os om dette allerede da vi kontakter dem i første omgang. I så fald kunne vi have fundet frem til hvem der har monteret/solgt porten, også gået videre med garanti sagen i gennem ham.
Da der tydeligvis har været tale om en fejl på hejsemorten, synes jeg det er meget uretfærdigt at Novoferm Danmark i selv tager denne regning, i stedet for at sende den videre til forbrugeren.
Opdateret:
Som jeg skriver i min anmeldelse kunne det have været rart hvis i havde oplyst os om dette inden i lavede porten. I så fald havde vi haft mulighed for at finde frem til montøren.
Så kan det godt være at i mener i har valgt at være flinke ved at se bort fra dette, men det har så åbenbart kostet mig 718,75 kr.

Resposta da Novoferm Danmark ApS
Jeg er tilfreds med min garageport og meget tilfreds med den gode support jeg fik fra montør Ole N efter at jeg ved et uheld var kommet til at nulstille indstillingerne. Tak til Novoferm og Ole.
Jeg har den 2. april 2017 bedt om at få noget dokumentation på min nye garageport i tilfælde af en reklamation eller lign.Jeg har d.d. intet hørt fra Novoferm. Jeg blev efter at have skrevet på Trustpilot, kontaktet af Novoferm, som henviste til taksatoren som havde fakturaen. Jeg har nu fået min faktura af taksatoren. Novoferm havde ved den telefoniske kontakten til mig en mindre heldig tone, hvilket sluttelig ændrede sig til en god dialog.
Har 3 gange forsøgt at komme i forbindelse med virksomheden i forbindelse med en allerede bestilt port. Men de svarer ikke på henvendelser og vender ikke tilbage.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.