Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wilde iets bestellen, bij betaalmethodes wel een Klarna logo zetten, maar geen Klarna mogelijkheid. Dan is mijn vertrouwen weg en ga ik wel elders bestellen

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb na bijna twee maanden mijn bestelling nog niet gekregen. Als je mailt antwoorden ze niet, als je belt zit hun box vol. Ik denk dat ik kan gaan fluiten naar mijn bestelling die betaald is.

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para telemóveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hoesjes.nl is hét adres voor het kopen van telefoonhoesjes voor alle merken: Apple hoesjes, Blackberry hoesjes, HTC hoesjes, Huawei hoesjes, LG hoesjes, Nokia hoesjes, Samsung hoesjes en Sony hoesjes

Informações de contacto

1,9

Mau

TrustScore: 2 em 5

657 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

BetaaImethode misleidend

Dan is mijn vertrouwen weg en ga ik wel elders bestellen

19 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Niks kopen een gewaarschuwd mens telt…

Niks kopen een gewaarschuwd mens telt voor 2. Ze leveren niet. Ze kondigen wel het pakket bij post.nl aan maar leveren het niet. Je krijgt een Track and Trace maar het pakket is niet afgescand. Het barst van de negatieve berichten. Blijkbaar is het maar een

17 de dezembro de 2025

Bestelling niet geleverd.

12 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben enorm blij met GSM-Hoesjes.nl

Ik ben enorm blij met GSM-Hoesjes.nl. Ik bestel regelmatig mijn telefoon accessoires bij GSM.Paar dagen geleden heb een iPhone back cover met koordje verkeerd besteld, dus stuurde een e-mail naar GSM om te vragen of ik die mag omruilen.Ja natuurlijk en ik mag die verkeerde bestelling ook houden om aan iemand anders te geven.Super aardig 😊 Bedankt Moniek GSM-Hoesjes.nl

1 de abril de 2025

Wat een super service

Wat een super service
Na het bestellen van een verkeerde maat telefoon hoesje. Werd na een mail zo de juiste opgestuurd zonder enige vraag. Super!!

20 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Eerst de bestelling niet binnen 24 uur…

Eerst de bestelling niet binnen 24 uur in huis daarna komen zij met en veral dat ik moest 5 dagen wachten en nu moet ik weer wachten vanwegens de Black vrijdag
Bestel bij deze bedrijf nooit meer
Ik heb nog steeds mijn hoesje niet ik wacht al 8, dagen

13 de novembro de 2023

Meer dan tevreden

Meer dan tevreden, goede producten, snelle levering, betrouwbaar en bij vragen goed te bereiken. Vriendelijke medewerker aan telefoon, beter dan die robots die je vragen dikwijls niet begrijpen. Ik raad deze web winkel aan!

25 de outubro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Gewoon goed, niet echt bijzonder

Hoesje voor samsung galaxy tab A kwam dag later aan dan beloofd via brievenbuspost, dat was net geen probleem voor me en nog net op tijd.
Echter de prijs / kwaliteit viel me enigzins iets tegen, had er wat meer van verwacht in vergelijking met mij vorig hoesje voor samsunh tab 3.

31 de dezembro de 2020

Goed!

Goed! Snelle levering. Ik had 3 minuten voor 16:00 besteld en de volgende dag in huis. Goede kwaliteit en komt in een stevige verpakking.

2 de novembro de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.