Hogsta Ridsport Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Att beställa foder hos Hogsta är enkelt och dom har nästan alltid mitt sortiment inne. Och behövs något beställas får jag direkt sms om när jag kan få det.Sen kan jag bara backa in bilen mot foderlada... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Dessa handskar är inte så varma som man skulle kunna tro efter texten. Frös om fingrarna i dessa i -7 och kallare än så kan det bli. Ett plus är att dom är sköna och man har ett bra grepp i dom, så h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra sortiment som innehåller både vardags- och lyxprodukter och det där lilla extra som man inte ens visste att man behövde 😊 Alltid ett trevligt, engagerat och kunnigt bemötande med stort tål... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamento para cavalos
  2. Loja de ração
  3. Loja de artigos para animais de estimação
  4. Loja de materiais escolares
  5. Loja de artigos desportivos
  6. Loja de moda feminina

Den stora passionen för häst och ridsportutrustning som du finner du hos oss alla som arbetar på Hogsta Ridsport, speglas både i webb shoppen och butiken på Drottningholm. Hogsta Ridsport erbjuder ett väl tilltaget sortiment med bra till bästa kvalité på våra produkter då vi vet att det är vad som krävs inom ridsporten. Kunskap, omtanke och service är våra ledord i vår stävan efter att bli den bästa leverantören på ridsport- och hästutrustning för dig som söker kvalité. Våra värderingar innefattar hållbarhet på alla nivåer och vi väljer våra leverantörer med omsorg, samtidigt som vi försöker tillgodose dina behov så långt det är möjligt.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

672 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd, kommer att handla här fler gånger
Snabb återkoppling på min beställning

30 de agosto de 2022

Hej Susanne,

Tack för ditt fina omdöme! Vi hoppas att du är nöjd med dina nya produkter från oss.

Varmt välkommen åter till oss på Hogsta Ridsport!

Hög klass

Jag har beställt ett par nya ridstövlar och fick superb service. Det är alltid roligt att handla här, de har det där ”lilla extra” med spännande sortiment, kunnig och trevlig personal.

10 de setembro de 2022

Hej Lotta,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vi hoppas att du ska bli nöjd med dina nya ridstövlar!

Varmt välkommen åter till oss!

fina produkter toppen service

19 de outubro de 2022

Resposta da Hogsta Ridsport

Stort tack för ditt fina omdöme. Hoppas du är nöjd med dina nya produkter från oss!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra pris och snabb leverans

Bra pris och snabb leverans. Mer kan man inte begära.

13 de setembro de 2022

Hej Jim,

Stort tack för ditt omdöme! Vi hoppas att du är nöjd med dina nya produkter från oss.

,snabba och trevliga

Bra service,snabba och trevliga

5 de setembro de 2022

Hej Karolina,

Stort tack för ditt omdöme. Hoppas att du är nöjd med dina nya produkter från oss!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra kommunikation från företaget när de…

Bra kommunikation från företaget när de inte hade tillräckligt på lager för att omgående leverera. Fick besked om att det skulle dröja uppemot 4 v innan jag fick min order, vilket jag godtog då jag på inget vis hade bråttom. I själva verket tog det ca 7-10 dagar innan jag hade varorna hos mig. Allt sköttes föredömligt bra, handlar gärna här igen.

1 de setembro de 2022

Hej Mika,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi hoppas få hjälpa dig igen i framtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

En av de bästa ridsportsbutikerna i Sverige

Snabb leverans och bra service. Detta gäller både butiks och beställningsvaror. Snabb att besvara frågeställningar på mail och är lösningsorienterade. Stort kvalitets utbud. Hjälpsamma vid service av headset och liknande.

15 de setembro de 2022

Hej Ann-Sofie,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vi hoppas att du är nöjd med dina produkter från oss!

Superbra

Snabba leverans och trevlig personal

6 de outubro de 2022

Hej Benita,

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas att du är nöjd med dina nya produkter från oss!

Toppen butik

Toppen butik. Snabb service och proffsig personal. Underbart sortiment :-) Jag rekommenderar verkligen denna butik

4 de outubro de 2022

Hej Jenny,

Stort tack för ditt fina omdöme, vi uppskattar det verkligen!

Hoppas du är nöjd med dina nya produkter från oss. Varmt välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super bra service och trevligt…

Super bra service och trevligt bemötenade : )).
Incrediwear hoof socks FUNGERAR!
/ Tack från Therese och Herr Nisse

25 de setembro de 2022

Hej Therese,

Stort tack för ert fina omdöme!

Ridstövlar

Vi fick väldigt bra och proffsig hjälp med att både mäta och köpa stövlar. Rekommenderar starkt!😍

20 de julho de 2022

Hej Karin,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vi hoppas att du blir nöjd med dina nya ridstövlar!

Supersnabb leverans!

Fick.mina produkter supersnabbt ich jättetrevlig kundservice! Förmodligen sveriges bästa hästbutik!

30 de agosto de 2022

Hej Natalie,

Stort stort tack för ditt fina omdöme!

Snabb bra leverans

17 de agosto de 2022

Hej Therese,

Tack för ditt omdöme!

Classificada 4 em 5 estrelas

Väskan är kanon men varit bra med…

Väskan är kanon men varit bra med handtag också och inte bara axelrem.

Blev tung med sakerna i för en reumatiker.

5 de setembro de 2022

Hej Margaretha,

Tack för ditt omdöme! Jag förstår problematiken med väskan för dig och vi har ryktväskor med handtag också, men just väskan från Someh är ju otroligt bra i övrigt så jag förstår ditt val av ryktväska.

Hoppas du får mysiga ryktstunder i stallet tillsammans med din häst!

Tack för bra service

19 de agosto de 2022

Hej Camilla!

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas att du är nöjd med dina nya produkter från oss!

Allt har fungerat

Allt har fungerat, är nöjd som kund.

16 de agosto de 2022

Hej Margareta,

Tack för ditt omdöme. Hoppas att du är nöjd med dina produkter från oss!