Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Var på Holms sidste lørdag, første gang efter den nye ejer er kommet til. Vi oplevede at blive taget venligt imod af smilende personale samt - på trods af travlhed - at få vin, mad, m.v. serveret i pæ... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk restaurant. Maden er i topklasse og ligeså er personalet. Genialt at menukortet er i den mindre størrelse, så både kok og tjener kan fokusere og fordybe sig mere i retterne. Virke... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

ATMOSFÆRE, GOD BETJENING OG DEJLIG MAD

Vores første besøg hos Holms, men helt sikkert ikke sidste 👍Havde bestilt bord til en frokost, og det var nok godt, for restauranten var næsten fuld booket. Venlig professionel modtagelse. Inden vi fik bestilt, kom tjeneren og tilbød et vinduesbord. Fin service. Det første bord var faktisk også rigtig fint, men et vinduesbord er altid ekstra hyggeligt. Restauranten er beliggende i en meget gammel bygning der har masser af charme både ude og inde. Maden kom ret hurtigt og var en dejlig oplevelse. Alt var faktisk perfekt. Venlig smilende betjening og dejlig mad. Holms får den bedste anbefaling her fra.

17 de outubro de 2025

Super lækker mad👌

Fantastisk smagsoplevelse😋😋
Det bedste rejecoktel og kalvelever jeg nogensinde har fået👌
Hyggelig atmosfære og hurtig betjening!
Skønt sted i hjertet af Middelfart ❤️

10 de outubro de 2025

Fantastisk spisested

Simpelthen fantastisk mad og hyggelig atmosfære
Personalet er meget høfligt og imødekommende
Absolut et sted at anbefale
Det er ihvertfald ikke sidste gang min kone og jeg selv sætter vores ben her
Trods travlhed stadig meget venligt personale 😃

1 de agosto de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Ok spisested, men

Ok spisested, men ikke noget specielt som håbet, og som priserne kunne formåde. Dyrt spise for dagligdags retter. Laks var ikke stegt færdig og der var ben i, betjening fik dette at vide, og ville give det videre i køkkenet🤷‍♂️. Og ?? Ikke særlig god service

22 de julho de 2025

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse. Vi fik stegt kalvelever. Alt var perfekt. Betjeningen var i top. Vi blev spurgt, om alt var ok og om vi ønskede flere kartofler mv. Hyggelige lokaler og god stemning.
Jeg vil lige gøre opmærksom på, at vi var turister fra Nordjylland og ikke har nogen tilknytning til Restaurant Holms.

27 de março de 2025

HA HA HA....

HA HA HA..... det er imponerende så meget forskel der kan være på anmeldelser - lige fra det absolutte nulpunkt, og så helt op til ikke mindre end fem stjerner - men dumheden er ikke den som lader os narre, der vil altid være en del bekendte eller måske ligefrem familie, som sørger for, at Holm´s dårlige kvalitet får et kick opad, hvor herre bevares - men hør efter hvad de dårlige anmeldelser siger, for det er virkelig det rene l... man får serveret - syn´s bare lige jeg ville nævne det igen......bvadr

7 de dezembro de 2024

Virkelig en dårlig oplevelse

Virkelig en dårlig oplevelse, at være på Holms restaurant idag.
Vi forespurgte et bord til 8 personer til en fødselsdag om 14 dage. Vi fik hermed besked på, at ringe når vi nærmede os datoen, og nu kommer det sjove!
Holms restaurant kunne ikke stille 2 firepersoners borde, som blev sat sammen til 8 personer, til rådighed på nuværende tidspunkt, da indtjeningen ville være bedre for Holms på den givne dato, at kunne besætte 2 enkelte 4 personers borde. Det kalder vi kundeservice af værste skuffe.

20 de agosto de 2024

O stjerner til Holm

Vi bestilte stjerne skud, brødet var en endeskive, salaten var brun/slatten, det røgede stykke laks var ca. 2 × 3 cm. Rejerne var meget saltede (lage rejer) Den første tjener vi sagde det til, spurgte om jeg ville have et andet stk. Brød. Da vi sagde at retten ikke levede op til vores tidligere erfaringer med Holm, sagde han, at der var kommet nye ejere. Da vi gik sagde vi det til en kvindelig tjener svar "så må i finde et andet spisested" Hvilket vi helt sikkert også gør. Kvalitet og pris passer overhovedet ikke sammen.

15 de agosto de 2024

Brandgode oplevelser hos Holms

Virkelig flinke, hjælpsomme og betænksomme tjenere, som kun vil en det bedste.

Maden er der intet at komme efter, den er nøje lavet og udvalgt og elementerne i retterne spiller rigtig godt sammen. Drikkevarerne er der også lagt tanke i, rigtig godt udvalg af forskellige slags drikkevarer.

Den ældre indretning og historie gør tiden i restauranten ekstra god. Det er magisk og rigtig eventyrlig at sidde inde i de lune stuer en dejlig sommeraften.

En madoplevelse man aldrig glemmer, kommer i hvert fald igen.

8 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke særlig handicap venlig personale

Ikke særlig handicap venlig personale.
Man ku ik låne en alm have stol. Selv om de står under for. Da min gamle mor på 75 ik ku sidde på Palle stole. Altså stole lavet af paller...

15 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Lækker frokost til fornuftig pris og…

Lækker frokost til fornuftig pris og meget venlig betjening. Kan se på nogle anmeldelser, at det må være en anden “Holms” de anmelder. Bl. a. kritiseres en burger, men Holms i Middelfart har slet ikke burger på menuen. Så husk at se, at det er den rigtige restaurant, der anmeldes. Har været på Holms Restaurant i Middelfart flere gange og det har altid været god mad og stedets tjenere er mega søde. De kan have rigtig travlt, men de gør virkelig, hvad de kan for at give en god oplevelse.

9 de julho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Slatten burger og alt for lang ventetid!

Min datter og jeg havde glædet os til en lækker burger efter en shoppetur i Frederiksberg Centeret. Valget faldt på Holms da der sad mange spisende og det plejer jo at være et godt tegn men bare ikke denne gang desværre. Efter ALT for lang vente tid (over en time) kom der en slatten halv kold burger ind med bløde slatne kartoffelmos/både. Vi havde købt en bolle i deres bager fordi ventetiden var så lang så lidt mætte blev vi da:(
Det er helt klar IKKE et sted vi kommer igen eller et sted jeg vil anbefale.

1 de maio de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais