Holse & Wibroe Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service! Jeg har haft en god oplevelse både med vejledning i forhold til olie og rigtig god service u forbindelse med at 2 af vores terrassebrædder revnede.

Classificada 5 em 5 estrelas

I forbindelse med indkøb af bambus gulv og lister, er jeg ved flere lejligheder blevet mødt med imødekommenhed, nærvær, godt humør, og ikke mindst faglig kompetent vejledning. Leveringer er sket str... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kundeservice og solidt produkt. God vejledning inden bestilling med mulighed for at få leveret en gratis prøve. Gulvet var nemt at lægge (sagde gulvlæggeren), hvor fer og not bare passede samm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service - vil anbefale til alle! Har længe kigget på terassebrædder men er i tvivl om kvalitet og om leverings-muligheder: De leverer gratis træ-samples med gratis levering til hjemmet.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de pisos
  2. Fornecedor de materiais de construção
  3. Loja de bricolage, casa e jardim

Escrito pela empresa

Holse & Wibroe har arbejdet med bambus siden 2004 og var blandt de første i Norden til at introducere materialet til byggebranchen. Siden da har vi specialiseret os i at forarbejde bambus til byggematerialer til gulve, terrasser og facader - altid med blik for æstetik, holdbarhed og funktion i praksis.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

31 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Venlig og kompetent behandling

Venlig og kompetent behandling. Et guidet besøg i deres showroom i Greve var yderst engageret, behageligt og informativt.

9 de maio de 2021

Hej Kristian,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi står altid klar, hvis du har behov for mere hjælp og rådgivning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækkert gulv og god service at…

Super lækkert gulv og god service at man kan bestille gratis prøver.

23 de abril de 2021

Hej Maria,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gulv og service. Du må endelig kontakte os, hvis du har brug for rådgivning.

Tomle op👍

God vejledning og hjælp til at finde en trælast som stadig havde bambus terrasse planker på lager👍 Alt i alt var der bare styr på det👌

19 de abril de 2021

Hej Allan,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi kan være behjælpelige med noget andet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte produkter og fantastisk…

Flotte produkter og fantastisk kundeservice

5 de abril de 2021

Hej Pia,

Mange tak for de positive ord om vores produkter og service. Du må endelig kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Gode og flotte gulve

5 de abril de 2021

Hej Dan,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gulve. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi kan være behjælpelige med noget.

Super god oplevelse

Tak til Ole for rigtig god vejledning vedr. gulv mm.
Hurtig levering af varer og venlig kundeservice.

4 de abril de 2021
Opinião espontânea

Hej Annie,

Mange tak for den fine anmeldelse. Du må endelig sige til, hvis du har behov for mere hjælp og rådgivning.

Ikke noget at tilføje.

24 de março de 2021

Hej Kaj,

Mange tak for de 4 stjerner. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Den bedste vejledning

Vi har fået hurtige vareprøver - super lækre gulve og den bedste vejledning af Poul.
Nu blev det ikke til gulv i denne omgang pga. os, men tak for tålmodigheden Poul.
Klar anbefaling herfra.

16 de março de 2021
Opinião espontânea

Hej Casper,

Vi er glade for at høre, at I har været glade for vores service og vejledning i forbindelse med vores produkter. Sig endelig til, hvis vi kan være behjælpelige en anden gang.

Poul fra Holse & Wibroe

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, alt i skønneste orden

10 de março de 2021

Hej Michael,

Mange tak for din anmeldelse. Du må endelig kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service- modtog vareprøverne…

God service- modtog vareprøverne indenfor få dage

4 de março de 2021

Hej Leila,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og vareprøver.

Hurtig

Hurtig, venlig og kompetent service

3 de março de 2021

Hej Sladjana,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Du må endelig kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service at det er muligt at få…

Super service at det er muligt at få tilsendt vareprøver. Hurtig levering og kvaliteten virker til at være helt i top.

3 de março de 2021

Hej Morten,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og muligheden for vareprøver.

Hurtig service og levering

Hurtig service og levering, samt opfølgende mail efterfølgende.

1 de março de 2021

Hej Karina,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og levering.

Classificada 4 em 5 estrelas

Den bestilte prøve kom som lovet

Den bestilte prøve kom som lovet, alt var ok

1 de março de 2021

Hej Anton,

Vi håber, at du er tilfreds med prøven og kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp.

Alt virker

Alt virker, hjemmeside og levering ... vi kommer igen :-)

26 de fevereiro de 2021

Hej,

Mange tak for den fine anmeldelse. Kontakt os endelig, hvis der er noget, vi kan være behjælpelige med.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig fin service og hurtige svar

22 de fevereiro de 2021

Hej Mikkel,

Vi er rigtig glade for din anmeldelse af vores service og du må endelig sige til, hvis der er noget, vi kan være behjælpelige med.

Lækker vareprøve

Fin vareprøve og hurtig levering. Kvaliteten virker lækker.

21 de fevereiro de 2021

Hej Rasmus,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores vareprøver. Du må endelig kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har ikke noget at udsætte

Har ikke noget at udsætte. Bestilte varer prøver og modtog som aftalt 👍

13 de fevereiro de 2021

Hej Pernille,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores vareprøver og service.

Du må endelig kontakte os, hvis du får brug for yderligere hjælp.

Skulle bruge vareprøver

Skulle bruge vareprøver, fin og hurtig ekspedering!

12 de fevereiro de 2021

Hej,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores vareprøver og service.

Du må endelig kontakte os, hvis du får brug for yderligere hjælp.

Kim fra Holse & Wibroe

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais