Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Att behöva betala ett pris som i många fall är snudd på¨dubbelt så mycket som exv Media Markt kan erbjuda för samma produkt som man dessutom kan få med sig hem direkt är rent av stötande. Att sedan ut... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Meldte meg inn i klubben ved velkomsttilbud. Denne ble sendt i 2 pakker som skulle ankomme i påskeferien. Fikk forsendelse 002 med 1 film. Pakke 001 med 5 filmer var feilbehandlet av posten og returne... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 2 em 5 estrelas

Klubbpris + porto (hvis jeg glemmer å avbestille "månedens") er altfor høy - mye dyrere enn i andre butikker. Må bestille mange varer for at det skal være lønnsomt. Mitt forslag: Lever al... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Min samlever blev ringet op af en af deres sælgere, fordi jeg havde besvaret nogle spørgsmål og lovet en film,som tak for svarene, uden nogen form for medlemskab, jeg skulle kun betale portoen. Det vi... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Clube de vídeo

Informação fornecida por diversas fontes externas

Homeenter er Danmarks største postorder/internetvirksomhed indenfor musik, film og multimedia med salg i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Utrolig treg levering.

Et relativt bra utvalg på kjente gamle og nye filmer, men mangler veldig mange filmer jeg har søkt etter. I tillegg så kommer bestillingene mine ofte etter 1,5-2 uker etter at jeg har bestilt. og de jeg har forhåndsbestilt kommer ALLTID 3-7 dager etter release-datoen. slik at jeg har endt opp med å kjøpe filmen i butikk den før den har kommet i postkassen.
i tillegg er selv vip-prisen på filmene ofte dyrere enn hva bla. elkjøp selger de til.
eneste grunnen jeg bruker homeenter er fordi at de har bedre film utvalg enn butikkene der jeg bor. men det er med knapp margin.

Blu-ray filmene er forsåvidt svindyr

Hej
Tak for din kommentar. Omkring de film som du gerne ser at vi tilbyder så vil jeg blive glad hvis du kan lave en liste og sende til vor medlemsservice så skal vi se om vi kan finde dem hos vore leverandører. Leverancen af forhåndsbestillinger er ikke god nok og et område som vi har et specielt fokus på. Om muligt bedes du venligst kontakte vor servicedirektör Åsa Lorentzson på asa.lorentzson@homeenter.com og informere hende om hvilke produkter som det drejer sig om. Så skal vi give dig en forklaring på hvad som gik galt.

Omkring vore priser så har vi et konstant fokus på at kunne tilbyde gode kampagner. Vi har besluttet at intensivere dette arbejde og håber at du i fremtiden skal blive mere tilfreds med vore priser.

blu-ray

Alt for mange "spesialpris" på nye blu-ray på "populær titler"
Sats mer på blu-ray!! og få ned prisene på dem, Der er ofte billigere å kjøpe på eks cdon selv med deres vip priser på blu-ray.

Classificada 5 em 5 estrelas

Supergodt postordrefirma

Jeg synes, det fungerer fremragende, når man bestiller. Ordren kommer hurtigt, og alting er i orden. I julemåneden kunne man bestille og først betale i februar. Det var da dejligt!!

Hej
Tak for din kommentar og din rating. Du kan glæde dig til endnu flere gode film, attraktive kampagner og konkurrencer de kommende måneder.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dyrt og dårlig - og så får du filemer du egentlig ikke ønsker

For en tid tilbake meldte jeg meg på nyhetsmailen. Selvfølgelig er det for å øke salget at Home Enter bruker nyhetsmailer.

Den store ulempen er at du er nødt til å lese disse mailene svært nøye - ellers overser du at noen av disse mailene faktisk inneholder tilbud som du MÅ avbestille. Gjør du ikke det, så kommer det film og regning i posten... Du ender raskt opp med masse filmer som du IKKE ville ha bestilt. Enten må en lese alle mailer fra HomeEnter meget grundig - ellers vil det være lurt å melde seg av nyhetsmailen for å unngå å motta masse uønskede filmer.

Dette er sikkert innafor forretningsvilkårene til HomeEnter, men jeg hadde ønsket å kunne bestille det jeg skal ha. Dette er en sleip måte å drive butikk på, og ekstra ille blir det når nyhetsmailene ikke skiller seg vesentlig ut fra mailene med månedens filmer som du må avbestille...

Hej
Tak for din kommentar. Det som du har sagt ja til er ikke alene et nyhedsbrev men også et elektronisk medlemskab hvor du ikke får tilsendt vort magasin med Posten men i stedet modtaget et nyhedsbrev som har en link til et elektronisk magasin. Hvis du hellere vil have et trykt magasin sendt til dig kan du kontakte vor medlemsservice på 22 55 59 10 (Man – fre mellem 9:00 og 16:00).

Både ved det elektroniske medlemskab eller hvis du modtager et trykt magasin så er det således at du skal afbestille magasinets udvalgte hvis du ikke er interesseret i den. Sådan fungere vor klub og alle andre klubber uafhængigt af om det er bogklubber, musikklubber eller filmklubber.

Kundeservice og billigere klubbpris

Kundeservicen deres må bli bedre, den er elendig. I allefall på lavere nivå, jeg måtte høyt opp i nivåene for å få den servicen jeg ønsket og å møte noen som kunne forstå spørsmålet jeg ønsket svar på.
Om de som er den første kunden møter enten på mail eller i telefonen, bør de ha såpass vett til å si "Dette kan jeg ingenting om, men jeg kan sette deg over til noen som vet det" enn å si det jeg møtte "Nei, det er ikke så farlig" Hvorpå det ikke var noe svar på spørsmålet jeg ønsket svar på i det hele tatt. Hmrf!

Kunne ønske at klubbprisen var billigere, den er for dyr og for gammel. Man hører billigere priser andre steder igjennom media lenge før Homeenter kommer med tilbud på varen, dette synes jeg er synd!

Bra men ikke bra nok.

Mang kategorier å se gjennom, men noen av de har lite innhold. Klassisk musikk har hatt de samme cd i lang tid. Over 1 år og mer.

Classificada 4 em 5 estrelas

Helt grei så lenge man husker å avbestille månedens CD

Irriterende at man er nødt til å avbestille månedens! Det skulle heller vært et tilbud som man kunne bestilt om man var interessert. Blir veldig dyrt når man glemmer å avbestille :-(
Men greie priser så lenge man sørger for å bestille nok, slik at man slipper å betale porto, og fin kundeservice.

Jevnt over godt fornøyd!

Tilbudene er gode og jeg liker gratis-porto-kampanjene og utsette-betalings-kampanjene.. Men jeg hadde handlet oftere om det hadde vært gratis porto hele tiden! Og prisene på klubbpris er litt stive i forhold til andre butikker.. så da handler jeg selfølgelig der det blir billigst. Godt utvalg er jo et stort pluss! God kundeservice og enkelt å avbestille mnd. film. Så jeg er jevnt over godt fornøyd :)

GOD KUNDESERVICE

God kundeservice. Hjemmesiden god og informativ. Har blitt meget stabil, tidligere kunne ting gå gslt. Dyr frakt. Klubbpris ikke spesielt billig.

Dyrt og lang leveringstid

Negativt:
Varene til klubbpris er høyt priset, særlig tatt i betraktning av at man kan få varene til lavere pris i andre nettbutikker eller fysiske butikker.
Leveringstiden er relativt lang. Fra varene står som levert på nettsidene og til de er mottatt går det sjelden under 10 dager.

Positivt:
Mange TV-serier er lavere priset enn tilsvarende varer i andre nettbutikker eller fysiske butikker.
God betalingsfrist på faktura.

Bra sortiment

Klubben är bra och vissa erbjudande är väldigt bra. Dessvärre är priserna lite väl höga då det lätt går att få exempelvis månadensfilm till bättre pris på andra sajter etc. Porto borde var inbakat i priset även om jag bara köper en film.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bra utvalg, fine kampanjer, men....

prisene er altfor høye. Når storfilmer kommer til 99,- bla annet på Elkjøp(hvor vanlig pris er 129,-) Eller man bestiller på Play.com og får filmen i postkassen for under 100-lappen er ikke valget vansklig for meg, desverre.......

Da kjøper jeg ikke filmen til 179,-. Kunne også vært mye raskere til og kjøre filmene over i nice-price segmentet....

Godt fornøyd.

I det store og hele fine sider som er lette å finne frem i. Mange gode tilbud og enkelt å avbestille månedens film. Ikke noe å klage på i forhold til kundeservice. Eneste negative er prisen på nyheter. De kan jeg kjøpe mye billigere andre steder.

Dyrt, dyrt, dyrt

Det blir väldigt dyrt Jämfört med CD-WOW som har frakten inkluderad och dessutom är billigare. Nya filmer är oftast billigare på varuhusen eller elektronikvaruhusen.

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais