Att behöva betala ett pris som i många fall är snudd på¨dubbelt så mycket som exv Media Markt kan erbjuda för samma produkt som man dessutom kan få med sig hem direkt är rent av stötande. Att sedan ut... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Meldte meg inn i klubben ved velkomsttilbud. Denne ble sendt i 2 pakker som skulle ankomme i påskeferien. Fikk forsendelse 002 med 1 film. Pakke 001 med 5 filmer var feilbehandlet av posten og returne... Ver mais
A empresa respondeu
Klubbpris + porto (hvis jeg glemmer å avbestille "månedens") er altfor høy - mye dyrere enn i andre butikker. Må bestille mange varer for at det skal være lønnsomt. Mitt forslag: Lever al... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Homeenter er Danmarks største postorder/internetvirksomhed indenfor musik, film og multimedia med salg i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen.
Informações de contacto
Box 50202, 20212, Malmö, Suécia
- +46 406908200
- www.homeenter.com
de har sat mig som dårlig betaler for…
de har sat mig som dårlig betaler for noget jeg aldrig har bestilt.
Jag vill ha mina filmer..
Har 4 filmer gratis. Hade tänkt köpa dem sista 4 i Wallander serien.
Kuriren. Vittnet. Indrivaren. Dödsängeln...
Ni får väl ersätta mig för dem filmerna. Eller hur Homeenter....!
Jeg er så skuffet og gal
Jeg er så skuffet og gal. Jeg sendte en spil tilbage uåbnet sidste jul og ville selvfølgelig have mine penge retur. Men hørte aldrig fra dem. Så de beholdte jo min datters julegave og señdte aldrig vores penge retur. Hvad gør jeg så nu
Advarsel - bliv ikke medlem af Home Entertainment!
Jeg sagde ja tak til et tilbud om billige film uden at være blevet gjort opmærksom på forpligtelserne. Nu er jeg så i en situation hvor jeg er blevet bondefanget og skal betale et vist antal film til horrible priser inden jeg kan slippe ud af abonnementet.
De sidste to gange hvor jeg har forsøgt at afbestille månedens film på Homes website er afbestillingen ikke blevet registreret og jeg har måttet bruge tid på at sende filmene tilbage. Jeg har så haft besværet med at overgå til et papir-abonnement for at undgå at det sker igen. Samtidig har Home sendt mig en ekstra faktura fordi jeg har returneret to film i træk - det må man åbenbart ikke.
Hvis det ikke er topmålet af dårlig kundeservice så ved jeg snart ikke hvad jeg skal kalde det. Så jeg advarer hermed alle der overvejer at abonnere på Home Entertainment.
homeenter
Er der andre der har eller har haft penge tilgode hos homeenter. For mit vedkommende, handler det om en film, som jeg havde sent retur, men fik en rykker på. Da filmen dukkede op hos homeenter, havde jeg betalt 387,95 kr + 50kr for at sende den retur. Jeg ringede til dem og fik af vide, hvis jeg ville have mine penge retur, kostede det mig 95 kr. Ellers kunne jeg bestille film hos dem. Mit spørgsmål går ud på, er det lovligt?
svindel
Mage til svindler firma skal man fanme lede længe efter. Benytte mig af deres tilbud, o var indforstået med at jeg skulle købe 2 film inde for 1 år. Den første endte med at blive må mdr film, og ikke selvvalgt.. ringer ind til dem for at gøre dem obs på dette, jeg vælger dog at beholde denne her film, får så lovning på, at det mdr film er stoppet. Jeg modtager hellere ikke umiddelbart hellere ikke nogen, og tror det er fint nok. Det skulle så vise sig atter var den ikke. De havde sendt filmen alligevel til mig, den var så bare havnet i min nabos postkasse, som var på længerevarende ferie, så jeg får den først dagen inde jeg nu modtaget endnu en fra home, jeg kontaktet dem, med den melding om at jeg bare kan sende dem retur for egen regning. .Dette vil jeg ikke da jeg jo h afmeldt det. Manden ville lige finde ud af hvad de skulle gøre, og så kontakte, det gjorde han bare ikke. I stedet for jeg nu nr 3. Igen samme besked.nu vil de så også ha at jeg skulle betale den fulde pris for de andre inkl rykker gebyr, det nægter jeg. Så nu er det sendt til inkasso, og de her 3 film koster nu næsten 1700. Har ugen kontakte dem, og får igen bare at vide at den kan personen ikke svare på, og denne her gang vil en leder ringe mig op. Men gæt hvad? Dette er stadig ikke sket
Sendt i RKI uden at have modtaget varer
Jeg har sjældent oplevet sådan et mafia-firma!!!
Jeg har nu i næsten et år forsøgt at få forklaret de her svenskere om, at jeg aldrig har modtaget produkter fra dem.
De har ignoreret disse henvendelser og bare henvist mig til inkassofirma.
De har derfor sendt mig til RKI. Og nægter at besvare mine henvendelser.
Det er ren svindel.

Resposta da Homeenter
Meget fornøyd. God kundebehandling og stort utvalg med ofte kampanjer!
Jeg som stor kunde med kjøp av DVD, kunne ØNSKE at de sendte gratis /Bonus til månedens kunde som har kjøpt mest.
Er blevet medlem uden samtykke
Er blevet medlem af denne "filmklub" fra 80'erne, uden at have nogen erindring om at jeg har nogen som helst idé om hvornår og hvordan det er sket. Mit bedste bud er at de har købt mine data et eller andet sted fra.
bra skivor och annat man kan vara intresserad av
När man avbestääler går det på en gång det gillar jag
Kan man give mindre en 1 stjerne, så er kandidaten da her !
Jeg har modtaget en email, med blandet telefonoplysninger et gammelt telefonnummer som jeg kunne have oplyst til dem da jeg også kom til at bestille film via deres ringe services. Nu har det så 2 år efter mit nye telefonnummer uden at jeg har henvendt mig til dem henvendelse.
Det tyder på de "køber" / deler min e oplysninger med deres andre magasiner, de har magasiner som forsøger på samme amoralske måde at "bondefange" kunden her er en liste over nogle af de andre magasiner fra Bonnier :
Komputer for alle - fra Bonnier
Penge og Privatøkonomi - fra Bonnier
Bo Bedre - fra Bonnier
Gør Det Selv - fra Bonnier
I Form - fra Bonnier
Disse blade benytter sig af samme dårlige forretnings moral.
Jeg har skrevet til dem for at bringe mit ikke ønskede "medlemskab" til ophør, det bliver spændene at se om jeg overhoved høre fra dem.
i så fald skal jeg nok poste hvad de siger.
Læs lige det med småt.
Min kæreste meldte mig ind fordi vi ville få en gratis film, med den betingelse at vi skulle købe to film før vi kunne melde os ud.
Vi har nu købt to film, men fordi at den ene er købt til rabatpris gælder denne ikke. Nu har jeg så fået "magasinets udvalgte" som består af 2 film som Jeg ikke har bestilt men som jeg SKAL betale for (407,95 kr), jeg kan selvfølgelig sende dem tilbage, men portoen betaler jeg selv for, og det skal lige siges at "magasinets udvalgte" kommer hver måned indtil jeg melder mig ud, og jeg skal endten betale regningen eller sende den tilbage på min egen regning hver måned.
Hvis jeg vælger at melde mig ud uden at have købt to film til fuld pris, skal jeg betale 700 kr, for kontraktbrud.
svindel
har fået en regning på en film som jeg ikke har bestilt eller modtaget. nu er sagen kørt så langt at jeg har valget med at blive frastjålet 1000 kr eller ryge i rki. så folkens pas på dem de stjæler dine penge
Många klick
Många klick och knöligt att ta sig tillbaka till där man var på sidan.
Bra service
Alltid trevligt bemötande i kundservice,problem finns ej-bara lösningar.
svindler
Jeg bliver ringet op og bliver lovet en gratis film hvis jeg melder mig ind og skulle kun betale porto for filmen på 29 kr Det sagde jeg ja til og fik nogle filmtitler jeg kunne vælge imellem.
der går et stykke tid før jeg får filmen.
jeg får filmen men ingen regning på portoen og en uge efter kommer der så en regning på filmen hvilket jeg selvfølgelig nægter at betale og derfra har jeg kun fået meget dårlig behandling og nu har de så sendt det videre til deres inkasso firma.
Det er direkte svindel og bondefangeri fra deres side af.

Ganska bra
Tycker det skulle va fördelar att köpa boxar också Priserna är ju som i affärerna och ibland dyrare Ibland kan man köpa två boxar för 500 kr på affärer
Løgnere
Min samlever blev ringet op af en af deres sælgere, fordi jeg havde besvaret nogle spørgsmål og lovet en film,som tak for svarene, uden nogen form for medlemskab, jeg skulle kun betale portoen. Det viste sig så at være den største LØGN, så nu skal vi købe 2 film indenfor 1 år, inden hun kan meldes ud. Så jeg kan kun advare folk om at passe på med deres løgnagtige sælgere

useriøst firma
Man kan gætte på hvorvidt det er direkte ”ond vilje” eller bare useriøse mangler i interne registreringsprocedurer, men i hvert fald sender Homeenter pakker ud længe efter man har meldt sig ud og sender regninger for de pakker der er returneret som uønskede. De er ligeglade med indsigelser og sender det videre til det ligeså useriøse ”inkassofirma” alektum som heller ikke reagerer på protester. Kan absolut ikke anbefales.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.