Værelset var rigtig hyggeligt med gamle møbler, tunge gardiner osv. Desværre var de tunge gardiner ikke nok til at holde støjen ude. Dog ligger hotellet mega centralt, så for os var det forventeligt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi ledte efter et godt hotel i Blekinge-området i Sverige. Vi kunne begrænse søgningen til dette specifikke område i modsætning til andre booking-sider. Vi fandt et hotel, der passede os med hensyn ti... Ver mais
Vi er lige kommet hjem fra en uges ferie på Rhodos og boede på et lille familiehotel ved navn Villas Ruc. Det var så hyggeligt et hotel, alle var imødekommende og utrolig søde. Vi havde ½ pen... Ver mais
Bestilte hotelovernatning, men hotellet havde ikke nogen booking. Jeg oprettede en booking i tirsdags, hvor jeg får en bekræftelse fra jer af at min booking er bekræftet. Jeg vælger så at kon... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Sobre HotelSpecials.dk
Escrito pela empresa
Oplev vores unikke specialtilbud
HotelSpecials har specialiseret sig i at tilbyde det perfekte hotelophold til enhver rejsegruppe, ethvert budget og enhver lejlighed. Vi tilbyder unikke specialtilbud, der passer perfekt til dine behov. Vores spatilbud omfatter adgang til spaen, og med Deluxe Spa-pakken kan du nyde både adgang til spaen og en lækker 3- eller 2-retters middag, som er inkluderet i prisen. Med vores 3 for 2 tilbud booker du 3 nætter, men betaler kun for 2, og med opgraderingstilbuddet får du en opgradering til prisen for et standardværelse.
Vi har åbent mandag-fredag kl. 09:00-17:00
Informações de contacto
Flaggan 195, 116 74, Stockholm, Suécia
- info@hotelspecials.dk
- www.hotelspecials.dk
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Troede jeg bookede på Golfhotel Viborg
Troede jeg bookede på Golfhotel Viborg, men det viste sig at være Motel Spar 10 i den anden ende i byen, og jeg har gennem tiden booket mange hotelværelser.
Gode priser på hotelophold
Gode priser på hotelophold, og nemt at bestille.

Jeg har booket hotel i Holstebro 3.-5
Jeg har booket hotel i Holstebro 3.-5. april via jeres hjemmeside Hotelspecial.dk, oplyst mit creditcard og modtaget bekræftelse på datoerne. Men IKKE modtaget booking-bekræftelse og hotellet har heller ingen bekræftelse modtaget. Skemaerne for genfremsendelse af bekræftelse på hjemmesiden fungerer ikke og telefonnummeret (+45) 78 74 29 00 som I refererer til er ude af drift.
Den er helt gal. Mvh Bo Søgaard

Nem navigation
Nem navigation, overskueligt og fint intuitivt design

Resposta da HotelSpecials.dk
det hele var nemt og let at læse
det hele var nemt og let at læse den eneste grund til
4 stjerner istedet for 5 er at der mangler en bookingside altså hvor man kan se sin booking. hvis det er mig der ikke har fundet den beklager jeg den manglende stjerne. mvh janus

Nemt og Overskueligt
Nemt og Overskueligt, Og super hurtigt.

Ingen booking
Bestilte hotelovernatning, men hotellet havde ikke nogen booking.
Jeg vælger så at kontakte hotellet i dag, som INTET har omkring bookingen.
Jeg valgte at forsøge en gang til, hvor 2. Omgang kunne hotellet bekræfte de havde modtaget 2 booking.
Hvis jeg ikke selv havde kontaktet hotellet havde vi stået uden en booking!

Ingen respons eller bekræftelsesmail
Jeg bestilte et spa ophold d. 27. november 2025, men fik en bekræftelsesmail på dette. Pengene hævede I d. 01. december, og stadig ingen bekræftelse på bookingen. Jeg har så efterfølgende skrevet til jer på mail af to omgange hhv. d. 1. og 4. december, men intet hørt fra jer. Jeg har ydermere sendt udfyldt kontaktformular på jeres hjemmeside, som jeg heller ikke har fået respons på.
Nu begynder jeg at blive ret utålmodig for jeg ved ikke om jeg overhovedet har fået booket - det skulle være en gave til min mor. Synes det er ret uprofessionelt at I ikke svarer, og i dag er der gået præcis to uger.

God pris 👍nem at bestille på siden
God pris 👍nem at bestille på siden

Resposta da HotelSpecials.dk
Har bestilt dobbelt værelse for 2…
Har bestilt dobbelt værelse for 2 overnatninger samt morgenmad d. 11 september til hotel ramada i Flensburg12-14 december Får bekræfte og 1 md senere er det fuldt booket. Ringer til hotellet taler med dem og spørger om hvis jeg bestiller i år til næste år er jeg så sikker?? Bliver røret smækket på. Dårlig stil sidste gang jeg bestiller her
Værelset var ikke tilgængeligt da vi…
Værelset var ikke tilgængeligt da vi kom frem, så der blev den fest ødelagt

Nemt at bestille ophold.
ganske udmærket og let
Nemt og overskuelig booking
Bestilling nem og ligetil.
Bestilling nem og ligetil.
Ingen overraskelser
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.