Leia as opiniões dos outros
Udskiftning af vinduer HRH Totalentreprise - tømrer/maler har, under ledelse af Lars M. Hechmann, udskiftet alle vinduer i vores hus. Lars har styret forløbet super godt, og vi er meget tilfredse.... Ver mais
I forbindelse med et større renoveringsprojekt i vores bebyggelse skulle HRH murer til efter installation af nye faldstamme rør igennem kælderrum i ejendommen. 1 måned efter projektet var færdigt... Ver mais
Jeg kunne aldrig finde på at anvende et firma som chikanerer og udsætter andre i trafikken for livsfare. Det er decideret dumt at køre vandvidskørsel når man reklamerer med sit firmanavn på vognen. 23... Ver mais
Informações de contacto
Herstedøster Skolevej 16, 2620, Albertslund, Dinamarca
- hrh@hrh.dk
- www.hrh.dk
Stor tak til HRH
Stor tak til HRH
Flot kvalitetskøkken der blev til virkelighed på kun en uge - Alle aftaler er blevet overholdt.
• Projektleder HRH
• Tømrer fra HRH
• Elektriker fra HRH
• VVS fra HRH
• Murer fra HRH
Det har været en stor fornøjelse at møde Jer alle - hele vejen igennem.
Fagligt dygtige, Interesserede, fleksible, søde og imødekommende har I alle været.
Forsøgte i perioden 2023 til 2025 at få…
Forsøgte i perioden 2023 til 2025 at få en aftale med en murer. Men denne ringede aldrig tilbage, selvom han havde lovet at gøre det. Følte mig holdt for nar. Opgav til sidst.
Brug dem ikke
Brug dem ikke. Vi har over 3 år fået regninger op hækklipninger der stiger med 6-7 timer pr år. De snyder så vandet driver! FØJ!

Dårlig kørsel i trafikken
De kører virkeligt virkeligt dårligt i trafikken måske skulle i lige for styr på jeres kollegaer og smide dem på teori kørekort!
Det fanme frækt man kan kører så dårligt som over for rødt og helt tæt på holder ingen afstand til forankørende!!

Udskiftning af vinduer
Udskiftning af vinduer
Lars har styret forløbet super godt, og vi er meget tilfredse. Lars har lyttet, undersøgt og givet gode input - under hele forløbet. Hans team var super effektive og dygtige. Teamet har udført et flot stykke arbejde, som vi er meget tilfredse med.
En stor anbefaling herfra.
/Anja
Havde man kunne gi minus gjorde jeg
Havde man kunne gi minus gjorde jeg, efter vandskade hvor skadesevice lavede et ok arbejde har de nu været over 1,5 md om en opgave der burde kunne laves på 5 dage og jeg sidder og kigger på ødelagte fliser de ikke har fjernet på væggen pg keg mangler stadig af få sat fliser op.
De har ikke vådrumssikret mellem
Ny og gammel væg, de har skåret gipsen direkte ved de eks. Fliser så der aldrig bliver tæt der.
Deres vvs vil jeg rose som den eneste der kender reglerne for vådrum.
Hold jer langt væk hvis i vil ha lavet en ordentlig opgave hurtigt.
Det kan godt være at nogen af d’ers…
Det kan godt være at nogen af d’ers afdeling er ved at snakke med og behandler folk ordentligt men det gør man ikke i elafdelingen meget ubehagelige medarbejdere i den afdeling
Håndværkere der gør en forskel
Jeg har fået tegnet og bygget en tilbygning på 71M2 - Jeg ved selv meget lidt om dette, og har derfor haft brug for et firma der kunne vejlede mig gennem hele processen, hjælpe med div. valg af materialer osv. Jeg har fra start til slut været omgivet af kompetente håndværkere, Tømrer, Maler og Elektriker - alle har gjort et fantastisk job og været søde til at give gode råd også omkring ting de ikke skulle lave :) Jeg kan klart give min anbefaling af HRH og vil til enhver tid bruge dem igen - Tak for hjælpen HRH
Jeg har fået renoveret mit badeværelse…
Jeg har fået renoveret mit badeværelse af HRH Holding A/S
Under ledelse af Torben Hansen er arbejdet udført excellent. Det er blevet et meget elegant og flot arbejde, som jeg er 100% tilfreds med
Badeværelset fremstår nu som et rum man har lyst til at opholde sig i.
Vejledningen om brug af materialer og udstyr var som jeg ønskede mig.
HRS Holding A/S er anerkendt og prisvenligt i enhver henseende.
Man kan trygt henvende sig og få en vurdering af sine ønsker.
Flemming Edvard Thomsen
Hrh super renovering
Hrh Holding A/S har, under ledelse af Torben Hansen, renoveret vores badeværelse fra grunden af, med de udfordringer der kan være i en ældre etageejendom/andelsforening midt i København. Torben Hansen har styret forløbet til punkt og prikke og mere til og sørget for virkelig kompetente og behagelige håndværkere - bl.a. vvs Lasse/Andreas, murer /Frank, maler/Benny. De har alle været søde til at svare på en masse spørgsmål undervejs. Så vi kan varmt anbefale at gøre brug af Hrh/Torben Hansens ekspertise.
Gartnervang Roskilde Flot malerarbejde
Gartnervang Roskilde Flot malerarbejde. God venlig service. Alle aftaler overholdt.
Har lige fået malet mit hjem af den dygtigste maler
Har lige fået malet mit hjem af den mest fantastiske maler Thomas Nielsen. Har selv arbejdet som håndværker hele mit liv og jeg er perfektionist af værste skuffe. Af samme grund har jeg aldrig overladt det andre at gøre arbejdet. Er nu gammel og slidt og kan ikke så meget mere. Her kom en maler var ligeså perfektionistisk som mig selv, bare meget, meget hurtigere. Perfekt arbejde, og hyggelig fyr.
Alt endte godt
Jeg havde nogle småproblemer efter udskiftning af vinduer i mit boligområde gennem boligselskabet. De ansvarlige for firmaet bl.a direktøren er meget interesseret i at gøre en forskel og har rettet op på problemerne uden diskussion og tager garanteret en snak med dem som har udskiftet lige netop mine vinduer sådan at det for fremtiden bliver gjort perfekt første gang. Dejlig oplevelse
Super firma kan klare alt.
Super firma kan klare alt.
Har hjulpet med montage af vinduer for mig.
Vanvittigt
Kan se at en anden taler om vanvidskørsel af HRH. Jeg var målløs i morges, da deres firmabil suser direkte overfor rødt, og ud foran en lastbil. Jeg ville ALDRIG benytte mig af et firma, som udsætter andre mennesker for fare på den måde.
HOLD JER VÆK ! Elendigt firma
Dejligt at se alle de dårlige anmeldelser og folk kommer ud med deres oplevelser. HRH er et fusker firma, og specielt murerafdelingen. Torben er et af de mest arrogante og nedladende mennesker du kan finde, hans svende er ikke dygtige og dybt uprofessionelle! HOLD JER VÆK VIS I IKKE VIL MISTE PENGE. Der er mange andre dygtige firmaer derude! Jeg har arbejdet der og vil klart fraråde folk og bruge dem! De snyder, er ikke særlig serviceminded og ikke særlige behagelige. De sætter murer til og udføre grimt malerarbejde i fields, på trods af de har en malerafdeling. Det er ren og skær snyderi, de tager overpris for materialer og de møder IKKE til tiden. Bruger i dem er i garanteret en unødvendig regning, og dårligt udført arbejde! HOLD JER VÆK. Og det er sagt fra en tidligere medarbejder !
Helt klart mest elendige projekt jeg…
Helt klart mest elendige projekt jeg har set i mit liv. I forbindelse med renovation og udskiftning af vores radiatorer i hele boligområdet har jeg ikke set så mange klage over et firma.
Problemerne var således:
-Ingen fremmøde til de skrevne datoer i varselbrevene
-hånværker kommer hjem til en UDEN varselsbreve
-ingen rigtig oplysning om hvad der mere skal foregå
-de håndværkere der skulle skille radiatoren ad, arbejdede meget hurtigere end de andre hvilke førte til:
-at projektet taget over 1 måned (i vores opgang) for noget der kunne gøres færdig på 1 uge
-de "langsomme håndværkeres" arbejdstider. De begyndte at arbejde efter kl 08 og gik allerede til pause efter 1 times arbejde og den pause var længere end 1 time og gik fra arbejde allerede kl 13.20 hvilket gjorde at projektet har taget så lang tid.
Vi beboere har været enorm teæt at denne attitude de viste på arbejde og har været tvunget til at bo i en "fængsel" da vi har ryddet vores boliger fordi håndværkerne skulle have plads.
Komplet udueligt og der skal helt sikkert startes en underskriftssmling om at det firma intet skal have at gøre i vores boliger mere.
Uhørt amatør af jeres ansatte at køre…
Uhørt amatør af jeres ansatte at køre efter kvinder med børn i bilen og råbe dem i ansigtet og skræmmer børnene fra vid og sans. Det har en af jeres medarbejdere ved navn Kent gjort i TaaStrup med jeres firmabil.
I dækker over jeres medarbejder når man snakker med jer

Utroværdig "håndværker"
Efter at have søgt en håndværker til at skifte en dør, fik vi kontakt til Michael fra HR-H.
Det aftaltes, der yderligere skulle afgives tilbud for hele bebyggelsen, ca 4-600.000 kr i alt.
Der blev taget mål næsten samme dag, og vi afventede tilbud. Efter knapt et halvt år hvor vi forgæves har ventet på tilbud fandt vi en anden.
Det er tæt på umuligt at føre en meningsfyldt dialog med Michael; han vender ikke tilbage iflg aftale, og lover ting han ikke kan holde.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.