Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Rettede henvendelse til HTB om evt. videresalg af bådmotor tidligere købt samme sted. Blev mødt af: 👉Helt ekstrem ubehøvlet kundeservice pr.tlf. 👉Nedladende tone. 👉Ligegyldighed... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vor bedste anbefaling til Lars og Mads (sønnike), for en perfekt aflevering samt yderst grundig og velforberedt gennemgang af vores ny indkøbte Quicksilver 755 weekend. De gav sig god tid til at fo... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

En butik hvor man som flere andre skriver, slet ikke føler sig velkommen, men tværtimod føler sig “i vejen” - jeg skal ALDRIG og vil ALDRIG anbefale andre at ligge nogle penge i den arrogante forr... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg kan kun tilslutte mig koret af menneskeder, der har mødt en arrogant attitude hos HTB. Specielt hos den kvindelig ansatte, som formodentlig er konen i firmaet. Man føler sig på ingen måde velkomme... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Fraråder på det kraftigste at handle med dette firma.

Jeg havde afleveret min bådmotor, fordi der skulle justeres en ventil. Allerede da jeg afleverer motoren bliver jeg mødt af en vredladen og vrissende medarbejder. Jeg gør det meget klart, at det bare er en ventil som skal justeres.
Efter en uge ringer den samme medarbejder, og meddeler i samme vrissende tonefald, at den ikke var ventilen men karburatoren som skulle justeres, og at min motor er færdig med eftersyn. Det er jeg ret uforstående overfor, da jeg ikke har bestilt eftersyn. Det er en næsten ny motor, som har været gennem eftersyn 5 måneder forinden.
Regningen lyder på 1100 kr., hvilket må siges at være ret dyrt for en justering af en karburator.
Da jeg kommer for at hente motoren forklarer jeg endnu engang at jeg ikke har bestilt eftersyn, og derfor ikke vil betale for det. Jeg får besked om, at ham som har lavet eftersynet havde skiftet olie fordi den lugtede forfærdeligt. Det finder jeg ret usandsynligt, da olien
(Quicksilverer til 4 takt udenbordsmotor) er skiftet 5 måneder forinden.
Desuden fandt han at der var skidt i benzinen, hvilket igen virker usandsynligt.
Jeg siger til hende (den samme vrissende medarbejder), at jeg ikke finder det rimeligt, at de bare laver noget jeg ikke har bedt om. Så kunne de have ringet og spurgt om jeg ønskede olieskift osv.
Det ignorerer hun, og siger bare, at vi kan da sige det bliver 1000 kr. i stedet for 1100 kr. Jeg påpeger igen urimeligheden af, at de ikke ringer til mig, inden de laver noget udover det vi har aftalt, hvortil hun surt svarer "jamen det skal jeg da give videre".
Jeg fornemmer tydeligt at jeg ikke kommer videre, og ligeså godt kan betale.
Efterfølgende har jeg så talt med flere i mit netværk, som oplevet at blive snydt og få en dårlig behandling ved HTB, også hvor det har handlet om noget større beløb end i mit tilfælde. Man burde nok blive bedre til at få anmeldt den slags til politiet. Jeg føler mig bevidst svindlet.
Det er i hvert fald sidste gang jeg kører til HTB med min motor, og jeg vil også klart fraråde andre at gøre det!

8 de fevereiro de 2019
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

Båd lignede slet ikke billederne fra dba, billeder var meget gamle.

Efter at have set båden på dba henvender jeg mig på mail til Herning trailer og bådcenter, efter flere mails bliver vi enige om pris. Derefter kører jeg fra Sjælland til Herning for at hente båden men ved ankomst finder jeg båden i virkelig ringe stand efter år i solen, kraftigt skadet af solen og ikke til at redde. På billederne (5 stk) står båden blank og i fin stand, så bliver noget forbavset og sur over at have brugt 5 timer og 800 kr på dette, når bare Herning trailer og bådcenter kunne have været ærlige i deres annoncer eller efterfølgende i deres mail om bådens virkelige stand.

19 de junho de 2016
Opinião espontânea

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais