Was op zoek naar een betaalbare 2e hands HP Elitebook laptop en via Google bij HV Computers uitgekomen. Via Whatsapp enkele vragen gesteld die snel, vriendelijk en vakkundig werden beantwoord. Oorspr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Goede service! Dacht mee gedurende het hele proces om tot een optimaal resultaat voor beide partijen te komen. Vriendelijk, behulpzaam, hij gooit er af en toe een tal termen uit die je niet helemaal... Ver mais
Onlangs heb ik een aantal laptops gekocht voor een practicum. Voor een aantrekkelijke prijs is het mogelijk om een zeer stevige en betrouwbare laptops te kopen. Zeker voor het practicum is het van be... Ver mais
Ik was op zoek naar een high-end HP laptop voor een goede prijs. De refurbished zakelijke laptop die ik bij HV Computers heb gekocht ziet er nog helemaal als nieuw uit en werkt perfect. Harmen is een... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
HV Computers levert refurbished laptops voor scholieren, studenten, thuisgebruik, en MKB, goedkoop en goed met garantie.
Informações de contacto
Venuslaan 443, 5632HM, Eindhoven, Holanda
- 0613754863
- info@hvcomputers.nl
- www.hvcomputers.nl
Super computer gekocht bij HV Computers
Super computer gekocht bij Harmen. Zeer tevreden over contact en de mooie computer. Prijs en prestatie meer dan OK. Een aanrader.
Goedkoop, goede service
Harmen weet duidelijk waar hij het over heeft. De prijzen zijn laag en hij is flexibel met je je eigen configuratie laten samenstellen, en vervolgens erg snel met het klaarmaken. Daarnaast is ook de service goed en snel.
Een aanrader
Zeer betrouwbaar adres
Zeer betrouwbaar adres:
Harm weet ten eerste waar hij over praat; hij heeft enorm veel verstand van computers. Hij heeft mij goed geadviseerd over de extra opties die ik wilde bij mijn Dell laptop, zodat ik met zekerheid kon zeggen dat het apparaat aan al mijn wensen zou voldoen. Dat doet het nu dus ook!
Daarbij was hij ook nog 'ns zeer snel: binnen 24 uur kon ik mijn apparaat ophalen inclusief alle extra gemonteerde opties. En als ik had gewild, had het ook diezelfde avond nog gekund, oftewel binnen een uur of acht. (afhalen dan uiteraard, maar aangezien ik in Eindhoven woon, was dat geen probleem.)
Ik weet wel waar ik voortaan mijn basisapparatuur haal. Goed, degelijk, betrouwbaar en zéér betaalbaar.

Goede service!
Goede service!
Dacht mee gedurende het hele proces om tot een optimaal resultaat voor beide partijen te komen. Vriendelijk, behulpzaam, hij gooit er af en toe een tal termen uit die je niet helemaal snapt, gewoon ja knikken, hij weet waar hij het over heeft! Eerlijke prijzen en zo snel mogelijke service, zeker een aanrader

Resposta da HV Computers
Goede prijs en deskundig advies
Er was erg snel reactie als ik een vraag had. De eigenaar weet erg veel vanaf. Ook is de prijs goed, dus zou zo hier weer kopen.

Resposta da HV Computers
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.