Na enige twijfel goed contact gehad met klantenservice en is opgelost. Ik vind wel de informatie van genenpaspoort matig. Ik begrijp wat de reden is, maar ik moet zeggen dat ik daar niet veel aan he... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
App werkt prima en de uitslag was er binnen de gestelde termijn. Fijn ook dat mijn data bij jullie veilig zijn, en alleen toegankelijk voor mij en wie ik daar toegang toe geef. Wel zou ik zelf graag... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
iGene gives you practical information to help you live a healthier and happier life, based on your own DNA profile. Find out more about DNA analysis and the iGene App.
Informações de contacto
Oude Haven 102 , 6511 XH, Nijmegen, Holanda
- +31 (0)10 310 4200
- info@igene.eu
- www.igene.eu
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Na enige twijfel goed contact gehad met…
Na enige twijfel goed contact gehad met klantenservice en is opgelost.
Ik vind wel de informatie van genenpaspoort matig. Ik begrijp wat de reden is, maar ik moet zeggen dat ik daar niet veel aan heb gehad, veel te algemeen!
Ik heb wat ik wilde weten uit de ruwe data gehaald dus al met al tevreden. De extra kosten om met professional alles uit te laten leggen VEEL te duur, daarom niet gedaan!
Een goede service
Een zeer goede service als je een probleem hebt met je staal! Hartelijk dank aan je support team voor ons te helpen en meedenken naar een oplossing. Dankzij jullie test zijn we wijzer geworden en kunnen we gerichter behandelen.
Zeer waardevol
Het proces om speeksel te verzamelen en de registratie en verzending was erg gemakkelijk. De uitslagen in de app zijn super overzichtelijk. Ook het consult met de expert was een goede aanvulling. Ik kan iedereen Igene zeker aanraden. Helemaal als je loopt met onverklaarbare klachten kan het je handvatten geven om mee verder te kunnen.
Waardevol overzicht als je tegen muur aanloopt.
Als je interesse hebt en je hebt wat trammelant met je behandelaar of arts, dan kun je zelf wat meer inzicht krijgen en je heel veel hoofdpijn besparen door iig wat op papier te hebben als je (wederom) in overleg moet gaan.
Is ook handig als er iemand binnen je familie wat minder draagkrachtig is en die indirect kan helpen.
Vaak komen de genetische variaties (het zijn geen afwijkingen) vaker voor in regio’s of families en het is ook bekend dat bij bepaalde medicatie 20 tot 40% problemen heeft bij het opnemen en meer last heeft van de bijwerkingen dan dat je er baat bij hebt.
Professioneel en informatieve feedback
Professioneel en informatieve feedback. Ook genuanceerd en wetenschappelijk onderbouwd.
Igene geeft een goed beeld over de…
Igene geeft een goed beeld over de medicijngevoeligheid. Ook het farmaco profiel is uiterst waardevol.
Inzicht in je persoonlijke gezondheid maakt de DNA- test van Igene inzichtelijk en compleet zowel voor leefstijl prioriteiten als persoonlijke kenmerken.
Gegaan volgens de afspraken en info.
Goed, alleen ruwe data heb ik wat aan gehad
Ik ben blij dat ik de test gedaan heb. Ik zie veel vermoedens die na inzien van ruwe data kloppen.
Hier kan ik gelukkig wat mee. Na enige onrust van uitslag heeft klantenservice het netjes opgelost.
Wat ik wel minnetje vind is de uitslag paspoort, aandoeningen, leefstijl en persoonlijke kenmerken. Daar kan ik gewoon niets mee en is veel te vaag. Gelukkig kan ik alles uit ruwe data zelf halen. Het zou fijn zijn als er een zeer uitgebreide versie zou komen of dat je kan kiezen welke genen je graag wilt weten.
Ich habe durch IGene neues über meinen…
Ich habe durch IGene neues über meinen Körper gelernt. Dadurch habe ich meine Lebensweise verändert. Einiges mache ich bewusster, anderes lasse ich weg.
Precies wat ik ervan verwacht.
Geeft inzicht bij het gebruik van medicijnen.
Goed om te weten wat wel en niet goed is bij het gebruik van medicijnen.
Goed van A tot Z.
Elke stap was van tevoren heel duidelijk uitgelegd, en zo verliep het ook.
De uitslag heeft mij bijzonder veel duidelijkheid en bevestiging gegeven. Kortom, ik ben blij dat ik deze stap heb genomen
Igene, weet de cliënt op waarde in te schatten. Top!
Igene is een fantastisch bedrijf, die de client op waarde weet in te schatten. Ook de App, is helder en overzichtelijk, zoals het hoort! Een echte aanrader, als het gaat om DNA testen.
Heel interessant en goed om te…
Heel interessant en goed om te ontdekken waar de "zwakke schakel zit om er gericht iets aan te kunnen doen
App werkt prima en de uitslag was er…
Wel zou ik zelf graag ook toegang hebben in de aanvullende informatie over metabole paden en enzymactiviteit (Igenius?), die mijn coach wel kon inzien maar ik niet. Het zijn tenslotte mijn data, en ik heb ervoor betaald.
Goede service duidelijke handleiding
heeft veel nieuwe informatie en…
heeft veel nieuwe informatie en inzichten gebracht.
als ook advies over hoe deze te implementeren in het dagelijks leven.geen spjit van
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.