Dagbladet Information Opiniões 75

TrustScore: 2 em 5

2,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Efter jeg har opsagt min abonnement, er jeg gentagne gange blevet stalket af sælgere, på trods af at jeg har bedt om ikke at blive kontaktet mere! Det kan være svært at beskrive hvor irr... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Information kan ikke tåle diverse meninger på deres Facebook og ej Heller fakta.. Har du en holdning der er forkert i deres verden, sidder der en venstreorienteret fascist og sletter og blo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk avis, som udkommer på papir hele ugen. Gennemarbejdet og dybdegående artikler, som gør mig klogere hver dag. Jeg elsker, når avisen laver særlige designs til deres forsider, hvor et bi... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Den bedste avis med den dårligste abonnementservice.....

Jeg har altid været glad for præcis denne avis, relevante artikler og indholdet passer mig perfekt.

I 2021 begyndte det at halte med leveringerne og næsten hver weekend manglede der en avis eller den var smidt i opgangen i stedet for postkassen.

Det kom til at tage mig næste 2 måneder at afmelde avisen som jeg jo betalte men ikke kunne være sikker på at modtage. Hvergang jeg ringede til kundeservice holdt fast i at de ville snakke med budet personligt og at det ikke ville ske igen. Det skete igen og igen og til sidst blev jeg så rasende over den mangelfulde seriøsitet, igen refundering og ingen avis at jeg ikke lagde røret på før jeg modtog en mail om øjeblikkelig ophør, grundet useriøs kundehåndtering.

I sidste måned blev jeg så ringet op af en sælger som ville høre om han på nogen måde kunne skræddersy et abonnement med betingelser jeg kunne acceptere.

Efter en lang snak om betingelser og om en sikker levering af avisen, sagde jeg ja til et abonnement.
Jeg ønskede dog ikke at det skulle starte før d.1/9-2022 og det blev aftalen, skulle bare lige tage i mod en anmodning på beløbet i MobilePay så han kunne se at jeg havde MobilePay og så ville de trække beløbet d.1/9-2022 når abonnementet skulle igang.

3 dage senere opdager jeg så en mail fra dagbladet information i min spam indbakke.
Det var til min store skræk en kvittering på beløbet som de allerede havde trukket, altså absolut det modsatte af det sælgeren havde garanteret mig om ikke ville ske før abonnement' start d.1/9-2022.

Jeg har efterfølgende, næsten dagligt, ringet, skrevet og forsøgt at få kundeservice til at hjælpe mig, men der skete intet...!!
Til trods for at der i samtalerne med kundeservice, hvergang blev lovet en aktiv handling, en klar aftale om at de ville videregive info om aftalebrudet til den afd. i kundeservice som håndterer den type fejl samt en øjeblikkelig opsigelse af abonnement og pengene tilbageført igen.......
Der skete stadig intet...! Jeg ringede derfor igen og samme aftale blev lovet.....men intet skete..!
Mine opkald blev nu ikke længere modtaget og heller ingen svar på Mali....!!
Ringede så fra lånt tlf. og kom igennem men blev afvist med en forklaring om at det ikke var noget de kunne gøre der men at jeg selv skulle skrive forløbet i en mail og så skulle det nok blive rettet.
Det var jo lige præcis det jeg allerede havde gjort, som jeg frustreret forklarede kundeservice medarbejderen i tlf.
Og helt ufatteligt men sandt, smed han røret på.

Nu har jeg så efter 14 dage modtaget en mail om opsigelse, ikke fra. d.d. grundet aftalebrud som jeg havde skrevet jeg mente ville være korrekt men en opsigelse efter udløbet af det endnu ikke opstartet og ikke eksisterende abonnement..??

Den sidste mulighed jeg kunne se var at åbne en profil og gå til selvbetjening og afmelde selv.....men der står ganske enkelt at jeg ikke har adgang til denne side..!!!

Jeg har aldrig nogensinde oplevet en så ansvarsløs og respektløs behandling fra en kundeservice som beskrevet i anmeldelsen her...!
Jeg er selvsagt stadig rystet over oplevelsen her og må gå ad andre veje da jeg er blevet blokeret i tilgangen til selvbetjening og mine opkald forbliver ubesvarede ......? Det er min nuværende situation..en meget ubehagelig realitet...!!

Trist at en glad og trofast læser, som jeg var, skal ende i så træls en situation som denne her.. ....skammeligt..!!!

9 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

DKs bedste avis og Podcast kanaler

Før i tiden købte jeg Dagbladet Information bare i en kiosk.
I de sidste 3 år har jeg abonneret på den elektroniske avis.

Sikke en fornøjelse!

Det har været og det ér DKs bedste journalistiske hold både som skribenter og som interviewer.

Jeg siger ikke, at der hersker enighed om alt mellem, hvad Dagbladet Information mener, og hvad jeg mener. Dette værdisætter jeg. Og dén måde at forholde sig til egen mening på er et egenskab, som Rune Lykkeberg er inspirator for. Han kan muntert lave selvkritik og selvironi for lytternes fornøjelse.

Dette sammen med det fantastiske hold bag deres Podcast kanaler med Anna von Sperling i spidsen, gør deres Podcast til en fest de la réflexion.

Jeg ønsker, at jeg fortsat kan betale for det årlige abonnement, men hvis dette ikke bliver tilfældet, håber jeg ikke at få de samme vanskeligheder, som jeg har læst om, når man vil opsige sit abonnement... Problemer med kommunikation, købsaftale, dato, betalingsservice, etc.

Men indtil da, har jeg garanti for mange op-ture i Dagbladets selskab.

10 de maio de 2022

Ubegrundet censur af kommentarer

Navlepillende ekkokammer. Centrum-højre avis af socialliberalt tilsnit eller med andre ord: småborgerlig. Profiler og kritiske kommentarer bliver blokeret uden grund. En censur som selv kina ville være stolte af. Verificerbar fakta, der går imod fremsat diskurs, bliver censureret. Ensidig journalistik

23 de março de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Intet fungerer på det website

De snyder og fusker med dit abonnement, så du regelmæssigt får at vide at du ikke kan logge ind, i håb om at folk så køber et nyt abonnement. Har aldrig oplevet et website med SÅ store problemer SÅ ofte. Mit råd vil derfor være, køb ikke noget abonnement hos information.dk - det er simpelthen ikke pangene og oplevelsen værd.

23 de janeiro de 2022

e-handel i Informations boghandel, Butik

Jeg kan kun skrive en anmeldelse, hvis jeg giver én stjerne. Fjern den lige i tankerne og læs følgende: Information har en nebengeschæft, som sælger bøger, herunder e-bøger. Boghandlens navn er 'Butik'. Jeg har for nogle få dage siden betalt en e-bog, som jeg efterfølgende desværre ikke kunne downloade til min PC, fordi den kun tilbydes i et eneste format, som min PC ikke kan bruge. Jeg plejer at downloade e-bøger i pdf-format, som Informations Butik ikke anvender. Jeg bad Butik om at tilbageføre min betaling til min konto, da jeg ville købe bogen et andet sted. Ikke muligt! Jeg har selv skrevet under på, at jeg frafalder fortrydelsesretten ved at klikke ja til forretningsbetingelserne!!! Så kære medborgere: det er farligt at købe noget som helst fra Informations Butik med mindre du læser deres udførlige salgsbetingelser. Bestemmelsen her om at fortrydelsesretten frafaldes tjener man i Informations Butik sikkert rigtigt godt på. Utroligt, at Dagbladet Information vil lægge navn til den slags plattenslageri! Jeg har indbragt sagen for forbrugerombudsmanden.

23 de setembro de 2021

Jeg er rystet over

Jeg er rystet over, hvor svært det er at komme ud af et abonnement på Information!
To gange har jeg ringet til deres kundeservice, fordi jeg er blevet sendt opkrævninger efter perioden udløb.
Begge gange har jeg fået at vide, at jeg ikke har noget udstående... Og nu har de så sendt en rykker mere!

8 de março de 2021

Abonomentsfælden Information

Abonomentsfælden Information

Prøver man Information "gratis" i en måned, skal man ikke lytte til de løgne der ytres i deres egen podcast, hvor det påstås at abonnementet ikke fortsætte automatisk. Det gjorde det!
Jeg opdagede det ikke, da jeg ikke regnede med at kunne komme ind på siden alligevel og ikke er blevet advaret via mail om "prøveabonnementets" udløben (skønt de overdynger ens mailboks med rigelig med spam).
Jeg har sjældent oplevet noget så skammelig og vildledende adfærd. Havde de ikke givet det løgnagtige indtryk af at man trygt kunne tegne abonnement hos dem, uden at skulle bekymre sig om automatisk videreførelse havde jeg været opmærksom på at få det stoppet, men åbenbart ser Daglbadet Information" intet forkert I at lyve overfor deres kunder.
Jeg kontaktede kundeservice og de var ligeså ubehjælpelige som deres skodavis.

23 de dezembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Misinformation et bedre passende navn

Information misinformerer groft.
D.20 januar 2018 publicerede Mathias Sonne Mencke gennem deres blad denne overskrift til et interview med Mads Palsvig fra partiet JFK.21

Mads Palsvig fra partiet JFK21: ’Hillary Clinton er pædofil og Dan Jørgensen er sadomasochist’

Her kommer Mathias der har skrevet artiklen med en lang række usandheder, som burde stilles til juridisk ansvar for pressenævnet for at sprede løgne og fake news blandt om partiet JFK21.

Blandt andet bliver Mads Palsvig groft fejlciteret for at skulle have udtalt at Hillary Clinton er pædofil.
Det er en direkte løgn..

Til gengæld har han udtalt at der er mange i hendes omgangskreds der er blevet dømt for pædofili.
Og det er faktisk sandt!
Hvorfor fordrejes hans ord?
Det er strafbart, injurierende at komme med falske udtalelser, som ligner et bevidst forsøg på karaktermord, som intet har med et objektiv journalistisk indfaldsvinkel til hverken Mads eller partiet!

Omkring Dan Jørgensen og sadomasochistisme, så kan enhver gå ud på nettet og med nogle ganske enkelte klip, finde billeder og interviews fra Dans fortid, hvor han har figureret som nøgenmodel: (Se Ekstrabladet d.21 dec 2013 kl.7:25) med tekst:
"Dyre-Dan springer ud som damernes Dan i yderst pikant kalender."

Her offentliggøres billeder med Dan i sadomasochistisk klæder med hundehalsbånd, lak læder og kæder som sidder som en lille underdanig lydig hund.

Det er grotesk af en avis som jer ikke holder jer til sandheden, der burde leve op til public service.
I stedet forsøges der at skamme manden ud.

Det er også interessant at se hvordan I har taget det mest kiksede billede af Mads. hvor han læner sig fremoverbøjet.
Hvorfor lige dette billede; kunne det ikke lade sig gøre at finde et der var bedre?
Jeg finder jeres fremstilling usmageligt, og giver helt klart et billede af en elendigt, ussel og useriøst avis, INGEN BØR STØTTE.

Der burde være et juridisk eftersmæk for jeres groteske journalistik, der langt fra lever op til "God journalistisk skik."
Det kunne klæde jer at komme med en offentlig undskyldning til både Mads og partiet for jeres medieløgne
Det er simpelthen pinligt for jer

3 de novembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Pas på! Information sælger abonnementer de ikke leverer.

Jeg accepterede et tilbud om levering af fysisk avis fredag og lørdag. Sælgeren sagde der kom gratis online med. Jeg fik det bekræftet pr mail. Avisen fik jeg aldrig og blev heller ikke trukket. Jeg troede at det ikke var lykkedes sælgeren at gennemføre.

Indtil 3 måneder efter. Hvor jeg pludselig bliver trukket for 3 mdr. Uden en eneste avis leveret.

Nu siger de at jeg jo fik online abonnement. De er ved at følge op på det, og jeg håber da virkelig at de indser deres fejl. Og giver pengene tilbage.

Information snyder og bedrager.

12 de maio de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Lad være med at reagere på nogen…

Lad være med at reagere på nogen af Informations tilbud ,
Man bilver bondefanget og risikerer lange og dyre og besværlige forhandlinger for at komme ud igen.
Bladet opretter selv en betalingsservice i kundens navn og det er intet at stille op , og hver gang I annullerer den bliver den oprettet igen.

16 de setembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

3 første dage med indlogningsproblemer - ingen hjælp!

Måske denne anmeldelse kan få jer til at tage telefonen? Startede online abonnement tirsdag aften, og kunne med det samme læse digital avisen. Ringede dagen efter og undskyldte at jeg ville bede om bytte fra fuldt abonnement til rent digitalt, hvorefter problemerne begyndte. Har nu kun i nogle få timer af gangen kunnet læse den digitale avis. Sad i telefon med jer i går et par gange, og jeres afslutning på det var at ikke tro mig når jeg sagde jeg havde indlogningsfejl hver gang jeg prøvede jeres app på både mobil og iPad. Har nu ringet igen i dag, og får nu at vide at medarbejderen jeg forsøger at når ikke er til stede. Det er altså det eneste nummer I opgiver til HELE jeres avis, så burde I ikke svare??? Ville ellers gerne læse avisen, men orker simpelthen ikke at løse jeres problemer for jer.

5 de setembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Altid det samme ensidige stof uden at…

Altid det samme ensidige stof uden at man gider sætte sig ind i fagligheden, substansen, baggrunden. Enhver holdning fra den alm. borgerlige side af vores fællesskab nedgøres pr definition. Det er lige det vi har brug i dk, flere fjendebilleder; det er information gode til

4 de julho de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Kunne godt lide deres artikler, men

Kunne godt lide deres artikler, men opringningerne er uudholdelige. Unge mennesker presser og presser og selvom man ber dem om at stoppe opkaldende så fortsætter de og tilbyder selv at gå igennem din økonomi med dig for at vise dig at du snildt har råd til Information, selv som student. Jeg vælger selv hvad jeg bruger mine penge på, lad mig nu, pænt be om være i fred :(

Jeg sluttede mit abonnement i foråret 2018, og de ringer hver aften mellem 19-22.

28 de março de 2019

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais