Dagbladet Information Opiniões 75

TrustScore: 2 em 5

2,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Efter jeg har opsagt min abonnement, er jeg gentagne gange blevet stalket af sælgere, på trods af at jeg har bedt om ikke at blive kontaktet mere! Det kan være svært at beskrive hvor irr... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Information kan ikke tåle diverse meninger på deres Facebook og ej Heller fakta.. Har du en holdning der er forkert i deres verden, sidder der en venstreorienteret fascist og sletter og blo... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kunne godt lide deres artikler, men opringningerne er uudholdelige. Unge mennesker presser og presser og selvom man ber dem om at stoppe opkaldende så fortsætter de og tilbyder selv at gå igennem di... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk avis, som udkommer på papir hele ugen. Gennemarbejdet og dybdegående artikler, som gør mig klogere hver dag. Jeg elsker, når avisen laver særlige designs til deres forsider, hvor et bi... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Stop jeres opkald nu.

Jeg viste interesse for jeres online version 2/3-17 - men valgte IKKE at fortsætte med det da jeg ikke brugte det nok.
I ringer så 14 dage efter - fair nok: det havde jeg jo accepteret i mine betingelser. Men mage til kamp med jer lige siden skal man virkelig lede længe efter.
I kimer mig ned i perioder et sted mellem 20.00-22.00 om aftenen... Hver gang siger jeg at I skal stoppe med at ringe til mig. Jeg har endda sendt mails hvor jeg frabeder mig at blive kontaktet igen. Præcis som lovgivning giver mig ret til som forbruger. Her er der dog aldrig svar, og jeres phonere sletter mig heller ikke fra deres ringelister.
Igen her til aften kl. 20.57 bliver jeg ringet op igen, hvor jeg forklarer ham det. Jeg håber at han nu har slettet mig fra jeres ringeliste, men jeg vil have en bekræftelse på at I fjerner mig fra jeres liste af nu, ellers er jeg nødt til at gå videre med det til forbrugerombudsmanden.

Det har hverken virket tidligere med opkald eller mails, så nu satser jeg på at Trustpilot er vejen frem for at I forstår det.

JEG TRÆKKER MIN PERMISSION TILBAGE FRA JER OG JERES SAMARBEJDSPARTNERE!

PS. Jeg blev tilmeldt Robinsonlisten i november 2017.

18 de janeiro de 2018

DÅRLIG STIL.

Uopfordret telefonopkald fra hemmeligt nummer(!!), beder på pæn måde om de ikke henvender sig mere bliver telefonen smækket på uden undskyldning.

18 de janeiro de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold da helt op for et dårligt …

Hold da helt op for et dårligt eftermæle jeg må give avisen. Er tidligere abonnent på avisen, men bliver efterfølgende "stalket" af deres salgsafdeling. Som desværre har valgt hyppige telefonopkald - for så at afbryde når man tager telefonen, ved tilbageringning oplyses at man har kontaktet dagbladet information. Har forsøgt at skrive til dem for at blive slettet i deres telefon (terror) kartotek, men desværre uden held, på trods af et løfte om det modsatte. Har desværre fået den grimme tanke at antallet af opkald hænger sammen med salgs provision - øv for nogle grimme forretningsmetoder

4 de julho de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Reklamer på den kort avis

En rigtig god avis og god dækning af lidt af hvert .
MEN synes det er for dårligt at reklamere på DEN KORT AVIS . Jeg ved at det er sikkert bare reklamer pakke information har købte.men jeg må sig at jeg selv har en virksomhed og købte en annoncering pakke og har selv valgt noget steder fra.

21 de maio de 2017

Spam Spam

Jeg får så meget spam fra information, så det er helt ulideligt efterhånden.
Jeg er nu begyndt at sende dem videre til dem selv, men heller ikke det hjælper. Jeg vil ikke have deres avis i 4 uger, jeg har 2 i forvejen, og jeg skifter ikke.

30 de agosto de 2016
Classificada 1 em 5 estrelas

Brok over rettidig opsigelse af gratis-abonnement

På trods af en rettidighed telefonisk henvendelse, fik jeg at vide, at det er for dårligt at jeg kontaktede afdelingen, jeg havde ringet til. Men nummeret var jo opgivet både i min første bekræftelsesmail, samt på min intranetside på Information.dk. Uanset hvad, så skulle jeg sendes rundt i telefonsystemet og slutteligt få mere brok. Bekræftelsesmailen om opsigelse kom aldrig. Klage er sendt.

21 de julho de 2015
Classificada 4 em 5 estrelas

Super god avis

Troværdig, og ikke alt for mange ligegyldige artikler. Deres artikler er lange og spændene, dejlige at læse. De går i dybten med deres avis

1 de julho de 2011
Classificada 2 em 5 estrelas

Censur på debatsiderne

Jeg har oplevet censuren på debatsiderne som helt ubegrundet og som et forsøg på at beskytte journalisterne bag artiklerne. Folkene der sidder og censurerer er meget småt begavede, men det virker som om, at de prøver at gøre deres bedste i forsøget på at være loyale over for deres arbejdsplads. Det giver heller ikke meget mening at slette et indlæg, som andre indlæg har svaret på, da debatten bliver usammenhængende og uforståelig...

Jeg er ikke helt uenig med Informations grundholdninger, men deres journalistik finder jeg for ensidig, og man har på forhånd bestemt hvilke konklusioner man vil have og fremfører kun de argumenter, som kan underbygge dén, og således kommer tingenes rette sammenhæng i anden række.

3 de julho de 2010
Classificada 5 em 5 estrelas

Super avis

Faktisk er det den ikke eneste dagblad hvor der foregår seriøs debat.
Der findes ingen andre på centrum-venstre skala.

4 de fevereiro de 2010

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais