InWear Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zamówienie dotarło bardzo szybko. Bez problemu mozna zwrócić towar. Spodnie niestety okazały sie za krótkie. Musiałam odesłać. Ale juz mam w koszyku nowe.

Classificada 4 em 5 estrelas

InWear har mycket fint i sitt utbud och det var smidigt att handla. Beställde en fin kappa som jag dock upplevde var mörkare och starkare i färgen än vad som framgick av bilden. Den var väldigt stor (... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har letat länge efter en olivgrön klänning och visste direkt när jag den på webben. att den skulle jag ha. Perfekt, välsydd och storleken behöver jag aldrig tveka på har XS och den passar alltid.

Classificada 1 em 5 estrelas

Verdens tregeste retur! 😂 Utrolig nok kan pakker som skal reise til eller fra USA være fremme på rundt et døgn. Men en retur til en liten by i Danmark? Den brukte 15 dager. Jeg visste ikke at de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Informação fornecida por diversas fontes externas

InWear adds more to life by offering women more choices of contemporary, fashionable clothing and sophisticated accessories. On Inwear's webshop you can buy stylish clothes for every occasion. Buy your clothes online at inwearshop.com

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

129 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prachtige jumpsuit

Prachtige jumpsuit, mooie stof, geweldige kleur, snel bezorgd. Jammer dat de maten niet net nog 1 maat doorlopen...

24 de janeiro de 2026

Beste Mir,

Hartelijk bedankt voor je mooie recensie!
We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met de jumpsuit, de stof, de kleur en de snelle levering.
En bedankt voor je feedback over de maat, daar zullen we rekening mee houden.

InWear Team

Classificada 3 em 5 estrelas

Jättefin kappa

Jättefin kappa! Alldeles för lång för mig, (162 cm)
Hade uppskattat om modellens längd står med i beskrivningen. Står bara knälång…
Retur tyvärr

23 de janeiro de 2026

Hej Maria,

Tack för din recension.
Vi är väldigt glada att höra att du tycker kappan är jättefin, även om längden tyvärr inte passade dig.
Vi förstår att information om modellens längd hade varit till hjälp, och vi kommer att ta din feedback i beaktande.

Classificada 5 em 5 estrelas

Inwear is mijn favoriete kledingmerk

Inwear is mijn favoriete kledingmerk. Koop het al jaren. Perfecte pasvorm. zit goed op maat . de materialen zijn prachtig.

21 de janeiro de 2026

Beste Bernadette,

Hartelijk bedankt voor je mooie recensie!
We zijn erg blij te horen dat InWear al jaren je favoriete merk is en dat je tevreden bent over de pasvorm en de maat.

Met vriendelijke groet

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjolen jeg kjøpte var for stor

Kjolen jeg kjøpte var for stor, ringte kundeservice, fikk god informasjon og veldig. Nå beholder jeg den som er for stor til jeg får en kjole i en mindre størrelse så jeg kan prøve begge før jeg bestemmer meg

13 de janeiro de 2026

Hei Synnøve,

Tusen takk for din anmeldelse!
Så hyggelig å høre at du fikk god og tydelig hjelp fra kundeservice.
Vi er glade for at du nå har en løsning som gir deg ro til å prøve begge kjolene før du bestemmer deg.

Eine schnelle Lieferung

Eine schnelle Lieferung, und eine tolle Retour.LG

8 de janeiro de 2026

Guten Tag Angela,

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit der schnellen Lieferung und der unkomplizierten Retoure zufrieden sind

Mit freundlichen Grüßen

The coats are great

The coats are great! Warm and beautiful, in many different styles (sometimes it's just the number of buttons and thus the "buttoned up" look that differs - check it out on images of lighter colored fabrics).
I do find that the recycled wool fabric of one of my coats in a handsome red is pilling a bit, but not extensively.
I give only 4 stars because I sent some questions via the contact form and 3 weeks later I still have no reply. I don't think the customer service is active.

24 de dezembro de 2025

Bonjour Claire,

Thank you for taking the time to share such detailed feedback!
We’re delighted to hear that you love the coats, their warmth, and the variety of styles.

We’re sorry to hear about the pilling on the recycled wool and especially about the lack of response from our customer service. They respond to mails and calls everyday, so we think there must have been a mistake in the contact information. Please try again, writing an E-mail to:
cs-en@inwear.com

Cordialement
The InWear team

Classificada 1 em 5 estrelas

Drygt två veckor efter min beställning…

Drygt två veckor efter min beställning har jag fortfarande inte fått min leverns eller något mail om varför det dröjer. Spårfunktionen fungerar inte heller.

12 de janeiro de 2026

Hei Mattias,

Vi beklager virkelig, og vi forstår fullt ut frustrasjonen din over den lange leveringstiden og mangelen på informasjon. Dette er åpenbart ikke den opplevelsen vi ønsker å gi deg. Ta kontakt med kundeservicen vår, så hjelper de deg gjerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Good quality and creative ready to wear

Good quality and creative ready to wear. Website good but delivery after purchase is very slow in France.

30 de dezembro de 2025

Bonjour :)

Thank you for your feedback!
We’re happy to hear that you appreciate the quality, creativity, and our website.
We’re sorry to hear that the delivery to France took longer than expected, and we appreciate you bringing this to our attention.

Cordialement

Hej Birgitta,

Vi beklagar detta!

Classificada 3 em 5 estrelas

Alt ok med forsendelsen

Alt ok med forsendelsen, bortsett fra posten pakkeboks som jeg ikke fikk åpnet. Posten videresendte varen til post i butikk hvor jeg fikk hentet.
Blusen var fin, men fargen var misvisende på bildet. Den var mye mer brun enn rosa.

5 de janeiro de 2026

Hei Kari,

Takk for din anmeldelse!
Vi er glade for å høre at leveransen endelig ble løst, og at du er fornøyd med blusen.
Vi beklager hvis fargen ikke så riktig ut på bildet – tilbakemeldingen din er svært verdifull og hjelper oss med å forbedre oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tot mijn verbazing werd het heel snel…

Tot mijn verbazing werd het heel snel geleverd: tenslotte is het een heel drukke tijd van het jaar rond kerst en oud-en-nieuw.

2 de janeiro de 2026

Beste Joke

Team Inwear/DK Company

Mijn bestelling is al 2 weken onderweg

Mijn bestelling is al 2 weken onderweg. Blijft op verzending staan. Probeer via mail en telefoon contact te krijgen maar helaas steeds geen reactie.
Ik zou graag in contact willen komen weet alleen niet hoe.

5 de janeiro de 2026

Beste Kim

Dank u wel voor uw beoordeling op Trustpilot en wij zien u natuurlijk graag terug in onze shop. Helaas is jouw pakket door de drukte vanwege de feestdagen vertraagd bij DHL maar zij geven aan dat uw pakket alsnog binnen 2 werkdagen geleverd wordt. Onze excuses voor de vertraging

Team Inwear/DK Company

Classificada 2 em 5 estrelas

Har fortfarande inte fått min vara

Har fortfarande inte fått min vara. Eller besked om när den väntas komma..! Varit i kontakt ned Inwear 5/1. De har lovat undersöka med distributören vart min vara tagit vägen.

30 de dezembro de 2025

Hej Ingalisa,

Vi beklagar detta. Vänligen kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer så kommer de att undersöka ärendet så snart som möjligt.

Meget pent kordfløyel skjørt

Meget pent kordfløyel skjørt. God kvalitet på stoffet og flott farge. Normal i str (s)

29 de dezembro de 2025

Hei Sonia,

Tusen takk for anmeldelsen din!
Hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten, fargen og passformen 😊

Mooie pasvorm

De broek is zo als op de website.
Mooie pasvorm. Mooie kwaliteit.

23 de dezembro de 2025

Hoi Ria
Hartelijk dank voor je review! 🌟

Wat fijn om te horen dat de broek overeenkomt met wat je op onze website zag en dat je tevreden bent met zowel de pasvorm als de kwaliteit.

Je bent altijd van harte welkom om opnieuw bij ons te shoppen!

Inwear = in style!

De style van Inwear vind ik erg mooi: een beetje chic, sportief en soms ook creatief. Ik heb deze winter een prachtige lange zwarte puffer-jas gekocht en heb er heel veel plezier van.

26 de dezembro de 2025

Hoi Christine
Hartelijk dank voor je leuke review! 🌟

Wat fijn om te horen dat je de stijl van InWear zo mooi vindt – die combinatie van chic, sportief en creatief is precies waar we naar streven. En wat geweldig dat je zoveel plezier hebt van je lange zwarte pufferjas deze winter!

Je bent altijd van harte welkom om weer bij ons te shoppen.

Review before receipt??

I received this request for review before I even received the item which I'm still waiting for.

25 de dezembro de 2025

Hi Jane

Thank you for your review.
We’re really sorry to hear that you received a review request before your order has arrived — we completely understand how frustrating that must be.

Review invitations are sent automatically after a set time, but your delivery should of course be on its way. Please reach out to our customer service with your order number so we can check the tracking status and help you as quickly as possible.

Kind regards,
Customer Service Team

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais