Zamówienie dotarło bardzo szybko. Bez problemu mozna zwrócić towar. Spodnie niestety okazały sie za krótkie. Musiałam odesłać. Ale juz mam w koszyku nowe.
Leia as opiniões dos outros
InWear har mycket fint i sitt utbud och det var smidigt att handla. Beställde en fin kappa som jag dock upplevde var mörkare och starkare i färgen än vad som framgick av bilden. Den var väldigt stor (... Ver mais
A empresa respondeu
Har letat länge efter en olivgrön klänning och visste direkt när jag den på webben. att den skulle jag ha. Perfekt, välsydd och storleken behöver jag aldrig tveka på har XS och den passar alltid.
A empresa respondeu
Verdens tregeste retur! 😂 Utrolig nok kan pakker som skal reise til eller fra USA være fremme på rundt et døgn. Men en retur til en liten by i Danmark? Den brukte 15 dager. Jeg visste ikke at de... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
InWear adds more to life by offering women more choices of contemporary, fashionable clothing and sophisticated accessories. On Inwear's webshop you can buy stylish clothes for every occasion. Buy your clothes online at inwearshop.com
Informações de contacto
Estados Unidos da América
- www.inwear.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Prachtige jumpsuit
Prachtige jumpsuit, mooie stof, geweldige kleur, snel bezorgd. Jammer dat de maten niet net nog 1 maat doorlopen...

Jättefin kappa
Jättefin kappa! Alldeles för lång för mig, (162 cm)
Hade uppskattat om modellens längd står med i beskrivningen. Står bara knälång…
Retur tyvärr

Resposta da InWear
Likte alle varene jeg bestilte.
Likte alle varene jeg bestilte.

Resposta da InWear
Inwear is mijn favoriete kledingmerk
Inwear is mijn favoriete kledingmerk. Koop het al jaren. Perfecte pasvorm. zit goed op maat . de materialen zijn prachtig.

Resposta da InWear
Kjolen jeg kjøpte var for stor
Kjolen jeg kjøpte var for stor, ringte kundeservice, fikk god informasjon og veldig. Nå beholder jeg den som er for stor til jeg får en kjole i en mindre størrelse så jeg kan prøve begge før jeg bestemmer meg

Eine schnelle Lieferung
Eine schnelle Lieferung, und eine tolle Retour.LG

The coats are great
The coats are great! Warm and beautiful, in many different styles (sometimes it's just the number of buttons and thus the "buttoned up" look that differs - check it out on images of lighter colored fabrics).
I do find that the recycled wool fabric of one of my coats in a handsome red is pilling a bit, but not extensively.
I give only 4 stars because I sent some questions via the contact form and 3 weeks later I still have no reply. I don't think the customer service is active.

Resposta da InWear
Drygt två veckor efter min beställning…
Drygt två veckor efter min beställning har jag fortfarande inte fått min leverns eller något mail om varför det dröjer. Spårfunktionen fungerar inte heller.

Resposta da InWear
Good quality and creative ready to wear
Good quality and creative ready to wear. Website good but delivery after purchase is very slow in France.

Har ännu inte fått min beställning
Har ännu inte fått min beställning

Alt ok med forsendelsen
Alt ok med forsendelsen, bortsett fra posten pakkeboks som jeg ikke fikk åpnet. Posten videresendte varen til post i butikk hvor jeg fikk hentet.
Blusen var fin, men fargen var misvisende på bildet. Den var mye mer brun enn rosa.

Resposta da InWear
Tot mijn verbazing werd het heel snel…
Tot mijn verbazing werd het heel snel geleverd: tenslotte is het een heel drukke tijd van het jaar rond kerst en oud-en-nieuw.

Mijn bestelling is al 2 weken onderweg
Mijn bestelling is al 2 weken onderweg. Blijft op verzending staan. Probeer via mail en telefoon contact te krijgen maar helaas steeds geen reactie.
Ik zou graag in contact willen komen weet alleen niet hoe.

Resposta da InWear
Har fortfarande inte fått min vara
Har fortfarande inte fått min vara. Eller besked om när den väntas komma..! Varit i kontakt ned Inwear 5/1. De har lovat undersöka med distributören vart min vara tagit vägen.

Meget pent kordfløyel skjørt
Meget pent kordfløyel skjørt. God kvalitet på stoffet og flott farge. Normal i str (s)

Mooie pasvorm
De broek is zo als op de website.
Mooie pasvorm. Mooie kwaliteit.

Inwear = in style!
De style van Inwear vind ik erg mooi: een beetje chic, sportief en soms ook creatief. Ik heb deze winter een prachtige lange zwarte puffer-jas gekocht en heb er heel veel plezier van.

Review before receipt??
I received this request for review before I even received the item which I'm still waiting for.

Resposta da InWear
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.