InWear Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zamówienie dotarło bardzo szybko. Bez problemu mozna zwrócić towar. Spodnie niestety okazały sie za krótkie. Musiałam odesłać. Ale juz mam w koszyku nowe.

Classificada 4 em 5 estrelas

InWear har mycket fint i sitt utbud och det var smidigt att handla. Beställde en fin kappa som jag dock upplevde var mörkare och starkare i färgen än vad som framgick av bilden. Den var väldigt stor (... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har letat länge efter en olivgrön klänning och visste direkt när jag den på webben. att den skulle jag ha. Perfekt, välsydd och storleken behöver jag aldrig tveka på har XS och den passar alltid.

Classificada 1 em 5 estrelas

Verdens tregeste retur! 😂 Utrolig nok kan pakker som skal reise til eller fra USA være fremme på rundt et døgn. Men en retur til en liten by i Danmark? Den brukte 15 dager. Jeg visste ikke at de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Informação fornecida por diversas fontes externas

InWear adds more to life by offering women more choices of contemporary, fashionable clothing and sophisticated accessories. On Inwear's webshop you can buy stylish clothes for every occasion. Buy your clothes online at inwearshop.com

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

130 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Superfin.var utsolgt lenge

Superfin.var utsolgt lenge, men kom til slutt.

23 de dezembro de 2025

Hei Toril
Tusen takk for din anmeldelse! 🌟

Så hyggelig å høre at du synes varen var superfin. Vi beklager at den var utsolgt en periode, men vi er veldig glade for at den til slutt kom på lager igjen og fant veien til deg.

Hjertelig velkommen tilbake!

Classificada 5 em 5 estrelas

Easy to find the item I was looking…

Easy to find the item I was looking for. Not the best priced but ordered because of free delivery over €99, on checkout got charged €7.99 postage???:

16 de dezembro de 2025

Hi,
Thank you for your review. We’re happy to hear you found the item you were looking for easily.

We’re very sorry for the confusion regarding shipping costs. Free delivery over €99 should apply under the correct conditions, so this definitely doesn’t sound right.
Please reach out to our customer service team and we will gladly look into it and help clarify or correct the charge.

Thank you again for your feedback — it helps us improve.
Kind regards,

Classificada 3 em 5 estrelas

En la web no se guardan los pedidos

En la web no se guardan los pedidos, no puedes entrar en tu perfil y mirar el estado de tu pedido o historial de pedidos, solo te envían un correo de confirmación en el momento de comprar y otro cuando lo envían. También te cobran 6,95 por devolución, a parte de que tardan bastante en procesarla.

22 de dezembro de 2025

Hi

Thank you for your review and for sharing your experience ⭐
We’re sorry to hear that you’ve experienced challenges with getting an overview of your order and the return process. We understand how frustrating it can be when you’re unable to track your order history directly on the webshop. Your feedback is very important to us and will be taken into account as we continue to improve both our webshop and the overall customer journey.

The return fee and processing time are aspects we continuously evaluate, and we’re sorry if this has resulted in a disappointing experience. We hope to have the opportunity to provide you with a better experience in the future.

Best regards

Defective item sent

Defective item sent, no any controls. Lost money and time.

8 de dezembro de 2025

Hi Dmitry

We’re sorry to hear that you had a disappointing experience and we fully understand your frustration.

Please be assured that when a complaint is approved, the return is always free of charge. If this was not your experience, we would very much like to investigate the matter and help find a solution.

Best regards

Classificada 5 em 5 estrelas

Das Team ist am Telefon sehr freundlich, hilfsbereit und absolut sehr zuverlässig! Es klappt reibungslos! Vielen Dank dass sie da sind! Telefon sehr…

vielen herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung! 🌟

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Team am Telefon so zufrieden sind und alles reibungslos geklappt hat. Ihr Lob geben wir sehr gern weiter – das motiviert uns enorm!

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns zu bewerten. Sie sind jederzeit herzlich willkommen!

Mit freundlichen Grüßen

Nem og hurtigt

8 de dezembro de 2025

Hej Christian

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Dejligt at høre, at det var nemt og hurtigt. Vi håber at se dig igen snart!
Venlig hilsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Varen kom i god stand og passet til det…

Varen kom i god stand og passet til det som var bestilt. Bra kvalitet.

9 de dezembro de 2025

Hei Cecilie
Tusen takk for din anmeldelse! 🌟

Så hyggelig å høre at varen kom i god stand og stemte med det du bestilte. Vi er også veldig glade for at du synes kvaliteten er bra.

Du er hjertelig velkommen tilbake!

Bra kvalité på produkten

Bra kvalité på produkten, snabb leverans

5 de dezembro de 2025

Hej Alicia

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vi är glada att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och kläderna.

Classificada 1 em 5 estrelas

you did not deliver my purchase

you did not deliver my purchase. Instead, after more than a week, you canceled it

9 de dezembro de 2025

Hi Elisabeta
Thank you for your feedback — and we’re truly sorry for the inconvenience.

We understand how frustrating it is to wait for an order and then have it cancelled. Unfortunately, cancellations can happen if an item is unexpectedly out of stock or if there is an issue in our warehouse during processing.

We sincerely apologize for the delay and for not meeting your expectations.

Kind regards,

Väldigt skön tröja

Väldigt skön tröja

4 de dezembro de 2025

Hej Marita

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vi är glada att höra att du är nöjd kläderna.

Classificada 5 em 5 estrelas

Varen er av god ullkvalitet

Varen er av god ullkvalitet og kjempefin himmel/lyseblå farge!! Str. M er nokså smal, både i ermene og ellers, men passet allikevel til meg. Leveringen tok noe lengre tid enn andre nettbutikker jeg har bestilt fra.

Hei Katrine
Tusen takk for den fine anmeldelsen! 🌟

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med ullkvaliteten og den nydelige himmel/lyseblå fargen. Vi setter også pris på at du deler erfaringen din med passformen – det er nyttig både for oss og andre kunder.

Når det gjelder leveringstiden, beklager vi at det tok litt lengre tid enn forventet. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre leveringsflyten vår, og tilbakemeldingen din hjelper oss med det.

Hjertelig velkommen tilbake!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ander afleverpunt met totaal niet…

Ander afleverpunt met totaal niet geschikte openings tijden.
Er is de verkeerde maat geleverd, eenxl en een 34 ipv een 32 en een 34 . En de maat 34 is even groot als de el, dus maten een zooitje, ze doen maar wat.
En het andere model jas, de recht ipv de getaileerde , of dat kwam omdat ik in beide 3 x in pas, vreselijk NOOIT daar bestellen.

4 de dezembro de 2025

Beste Anne

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt – dit is uiteraard niet hoe het hoort te gaan. Onze oprechte excuses dat één van de jassen is omgeruild met een verkeerd model en niet de jas die je hebt besteld, evenals de problemen met het afhaalpunt. We begrijpen volledig dat dit erg frustrerend kan zijn.

We helpen je graag verder. Mocht je nog geen contact hebben gehad met onze klantenservice over de verkeerd geleverde jas, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen er graag voor dat de fout wordt hersteld en dat we een passende oplossing vinden – of dit nu een omruiling of een terugbetaling is.

Dank je wel dat je ons de kans geeft om ons te verbeteren.

Met vriendelijke groet,
Team InWear

Retur funksjon fungerer ikke

Retur funksjon fungerer ikke. Ingen svar fra kundesenter kring dette.

1 de dezembro de 2025

Hej Wiktoria

Tak for din anmeldelse.
Vi har sendt en mail til dig, med info på din retur registrering.
Så jeg håber du får den igennem med det rigtig bestillingsnummer.
Ønsker dig en god dag.

Med venlig hilsen
Inwear team.

Snabb leverans

Hej Margareta

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen

Super Service

Super Service, sehr schnelle und unkomplizierte Abwicklung meiner Retour.

3 de dezembro de 2025

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! 🌟

Wir freuen uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind.
Sie sind jederzeit herzlich willkommen, wieder bei uns vorbeizuschauen!

Mit freundlichen Grüßen
Inwear.

Meget fin

Meget fin
Hurtig levering. Blusen svarede til min forventning

28 de novembro de 2025

Hej Dorthe

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og tøjet.

Du er altid velkommen hos os igen!

Venlig hilsen

Jeg er meget utilfreds

Jeg er meget utilfreds, da jeg modtog en frakke en en tyk tusch streg på kraven ca. 8 cm .Rettede henvendelse til kundeservice og fik at vide, at jeg kunne returnere eller få 225 kr retur, hvilket slet ikke svarer til skadens omfang. Frakken er udsolgt hos InWear og alle andre steder, så jeg kan ikke få en ny.

28 de novembro de 2025

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig helt forståeligt, at du er skuffet over at modtage en frakke med en tydelig mærkning – det lever slet ikke op til vores standarder, og det beklager vi dybt.

Jeg kan også sagtens forstå frustrationen over, at frakken nu er udsolgt, og at en ombytning derfor ikke er mulig. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skulle have hos os.
Beklager igen din oplevelse.

Med venlig hilsen

Bra kvalitet

Bra kvalitet, snabb leverans, bra betalningsmöjligheter.

25 de novembro de 2025

Hej Anneli

Snygg

Snygg, välsydd, bra kvalitet och fin passform.

22 de novembro de 2025

Hej Lena
Stort tack för din fina recension! 🌟
Vad roligt att höra att du tycker plagget är snyggt, välsytt och av bra kvalitet – och att passformen också känns rätt. Det uppskattar vi verkligen.

Varmt välkommen tillbaka!
Inwear Team

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais