iRepairshop Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben daar gisteren langsgeweest om een nieuw screen te laten plaatsen op mijn Samsung S24 ultra en zonder dat ik hen had verwittigd vooraf hadden ze dot scherm op stock als ook de protector. Ongeloo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoals steeds uitstekende services en prijzen. Gisteren alle oudere iPads vervangen door nieuwere modellen. Je krijgt een eerlijke prijs voor de oude toestellen en ook nog een extra korting als je mee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel erg tevreden van de service en vriendelijkheid naar de klant toe. Al enkele keren hier mijn refurbished IPhones hier gekocht en of laten herstellen en steeds tevreden van de services. Recent mij... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis
  2. Assistência técnica de informática
  3. Reparação de telefones
  4. Loja de computadores usados

Informação fornecida por diversas fontes externas

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van refurbished apple producten. Verder kan u ook bij ons terecht voor alle herstellingen van iPhones, iPads, Macbook en andere apple producten.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

157 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Perfecte deal!

Perfecte deal!
IPhone gekocht in "nieuwstaat" en was inderdaad nieuw.
Snelle levering zonder problemen.
Een aanrader!

13 de março de 2024

Resposta da iRepairshop

Bedankt voor de leuke review! Tot een volgende keer.

Classificada 4 em 5 estrelas

IP67 waterbestendigheid iphone X is volgens de irepairshop niet van toepassing op refurbished toestellen

De iphone X van mijn dochter had een bootloop.
Natuurlijk zoeken wij ook eerst op internet op wat daartegen te beginnen valt.
Softwarmatig was het niet op te lossen (noch via verkenner op mac noch via speciale software)
De waterschade indicator gaf GEEN waterschade aan.
Toch beweerde irepair dat er waterschade was en werd de faceid module weggehaald.
Er moest door ons een kleine vergoeding betaald worden voor openmaken en zo.
Op zich geen probleem, maar hoe kan je als klant nu zeker zijn dat de oorzaak wel degelijk waterschade is als de waterschade indicator het TEGENDEEL aangeeft.
Wij weten zeker dat de iphone niet in water heeft gelegen en dus eigenlijk geen waterschade (die wij veroorzaakt zouden hebben) kan hebben.
De iphone is trouwens IP67 waterbestendig volgens de officiele inforamate.
Jamaar refurbished is dat niet meer zo, werd ons gemeld door irepair-technieker...
Dus mensen hou daar aub rekening mee en gebruik een refurbished irepairshop iphone nooit als je in de regen loopt :-) (ook dat werd ons aangeraden in de shop)
Soit, de iphone werkt terug zonder face-id (niet zo belangrijk voor ons) maar we hadden er toch niet zo'n goed gevoel bij.
Dat waterschade niet gedekt wordt door APPLE is juist maar dan veronderstel ik dat de waterschade indicator uitsluitsel geeft daarover. Niet iemand die beweert dat hij de waterschade kan zien zonder dat de klant dat kan controleren.

Na deze review werd ik gecontacteerd door iemand van irepairshop, er werd een refund gedaan van de aangerekende kosten en excuus aangeboden voor de manier waarop alles verliep.
Eind goed al goed dus en bedankt bij deze

2 de dezembro de 2023

Resposta da iRepairshop

Hallo Geert, bedankt voor deze constructieve review! We begrijpen zeer goed dat dit vervelend is. En misschien toch één miscommunicatie is geweest van in het begin. Voor deze miscommunicatie hadden we u graag nog een compensatie gegeven, is het eventueel mogelijk om ons te contacteren op helpdesk@irepairshop.be? Bedankt hiervoor.

Heel slecht ervaring

Ik had een IPhone 11 gekocht en het eerste jaar was alles goed maar dan blokkerde de gsm zonder rede dus heb ik hem “gratis” terug laten maken (want garantie) en dan een week later valt mijn scherm er gewoon random af, ik had gsm niet eens laten vallen, ik leg hem neer op mijn bureau en boem het scherm springt los. Toen ik hem ging laten maken moest ik €120 betallen. Ze spellen een vuil spel, ze “maken” je gsm “gratis” na een jaar en dan valt “toenvallig” het het scherm er helemaal van, en dat moet je dan wel betallen.

22 de outubro de 2023

Resposta da iRepairshop

Hallo Janne, jammer dat je dit zo hebt ervaren, het scherm was uiteraard onder garantie vervangen. Nadien ben je langgewenst en heb je zelf gemeld dat je het toestel laten vallen had op de mat. Hierop hebben we een voorstel gedaan om (kosteloos) het scherm vast te lijmen. Hierop werd geantwoord dat er toch een nieuw scherm op mocht komen. Vandaar is dit dus wel aangerekend. Dus gaat het om een misverstand? dan hadden we dit toch ook graag rechtgezet. Kan je hiervoor eventueel nog eens contact met ons opnemen? Bedankt!

Classificada 3 em 5 estrelas

De ps4 werd heel snel bezorgd maar…

De ps4 werd heel snel bezorgd maar toen ik het wou verbinding met de controller ging de controller niet aan terwijl ik het heel lang heb opgeladen

19 de dezembro de 2022

Resposta da iRepairshop

Hallo Fabi, bedankt voor de review. Heb je nog een ander kabeltje getest? Meestal is dat het probleem. Mail ons gerust op helpdesk@irepairshop.be zodat we eventueel een nieuwe kabel kunnen opsturen?

Classificada 1 em 5 estrelas

Weer eens beetgenomen bestel eind maart…

Verkeerd sorry

29 de abril de 2022

Resposta da iRepairshop

Hallo Nicole, ik vrees dat je verkeerd gemaild / besteld hebt. Alle mails worden meteen beantwoord. Dus ik vrees dat je ergens een verkeerde connectie hebt. Mail je even naar info@irepairshop.be ? We gaan dit meteen oplossen. Onze excuses voor dit misverstand.

Classificada 4 em 5 estrelas

Playstation 4 gekocht geen enkel…

Playstation 4 gekocht geen enkel probleem gehad binnen 1week ontvangen,2 dagen aan het gamen en geen hapering gehad of vast gelopen maakt wel wat lawaai,maar dat hebben alle Playstation.
Merci

17 de março de 2022

Resposta da iRepairshop

Dankjewel Robby voor de leuke review!

Een refurbished ps4 pro

Een refurbished ps4 pro aangekocht, snel geleverd. Ps4 lijkt volledig inorde, draait goed maar de meegeleverde dualshock controller was wel kapot maar na zeer snel contact via email mocht ik de kapot retouren en heb ik de dag erna al een andere toegekregen die wel volledig werkte. Super! Blij van de aankoop maar misschien nog blijer van de service want zo een eerlijke en snelle service vindt je nauwelijks nog. Top!

17 de fevereiro de 2022

Resposta da iRepairshop

Dankjewel Joeri voor de leuke review!

Ps4 consoles

Hallo, ik had een vraagje. Waarom staat er bij alle ps4 consoles 'tijdelijk niet beschikbaar'?
Komen de consoles nog terug of niet?
Met vriendelijke groeten

5 de fevereiro de 2022

Resposta da iRepairshop

Bedankt voor de review! De ps'4 worden wekelijks aangevuld. Best is de site volgen. Zodra in voorraad komen ze terug online. Snel zijn is wel de boodschap. Ze zijn steeds snel uitverkocht

Vraag over de ps4

Hey, waarom staat er dat de ps4 ''tijdelijk niet beschikbaar''. Zijn dan op?

19 de dezembro de 2021

Resposta da iRepairshop

Hallo Dilen, bedankt voor de review! Momenteel zijn ze inderdaad helaas uitverkocht. We krijgen er wel nieuwe binnen in de loop van deze week en begin januari. Mocht je nog vragen hebben stel maar via helpdesk@irepairshop.be

Classificada 3 em 5 estrelas

aanrader

er stond bij mijn ps4 pro dat er 1 tb op stond maar er is maar 866gb dan hebben ze een mail gestuurd en voor een oplossing gezorgd

12 de agosto de 2021

Resposta da iRepairshop

Hallo Ruby, dit moet een misverstand zijn, onze excuses voor het ongemak. Kan u even met ons contact opnemen via helpdesk@irepairshop.be ? We zorgen meteen voor een oplossing. Bedankt.

Goede en kwaliteitsvolle service

Via een vriend met dit bedrijf in contact gekomen. Een 2e hands ps4 gekocht die het uitstekend doet en klopt volgens de beschrijving. Wel een foute kabel mee gekregen. Via e-mail dit vermeld en dezelfde dag nog met meerdere diensten hiervoor in contact gebracht die me onmiddellijk te woord stonden. Zeer professioneel aangepakt en een uitstekende (duurzame) nieuwe kabel toegestuurd gekregen.

4 de julho de 2021

Resposta da iRepairshop

Bedankt Eline voor de leuke review. ook nogmaals onze excuses voor het ongemak van de kabel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Moeilijke bevalling met happy end

In december 2020 heb ik een nieuwe rode Iphone 12 mini gekocht. In februari defecte camera en opgestuurd naar Irepairshop. Weken later terug gekregen: ongerepareerd (zij hebben zelf niet gecontroleerd of het toestel gerepareerd was). Hierop opnieuw opgestuurd en het toestel is verloren gegaan bij DHL.
Hierop hebben ze me een voorstel gemaakt om een zwarte op te sturen. Hiermee was ik akkoord enkel en alleen indien het over een nieuw toestel ging (net zoals mijn aangekocht toestel). Ik ontving echter een demo-toestel, zonder voorafgaande waarschuwing. Hiermee was ik niet akkoord en na telefonisch contact heb vandaag uiteindelijk een nieuwe rode ontvangen. Een moeilijke bevalling met toch een happy end!

19 de abril de 2021

Resposta da iRepairshop

Hallo Gijs, eind goed, al goed. Nogmaals onze excuses voor de rompslomp.

Classificada 5 em 5 estrelas

We were very content with the service…

We were very content with the service that this company provided. I ordered a purple IPhone 11 for my sister at Christmas and it arrived quickly and in an impeccable condition. I will be ordering again from you soon!

Dank u wel!

14 de abril de 2021

Resposta da iRepairshop

Bedankt voor de leuke review Thomas! Tot een volgende keer.

Tevreden klant

Mijn derde iPhone (X) bij iRepairshop gekocht. Toestellen werken steeds naar behoren en de service is top.

Ik vraag me af waarom mensen nog rechtstreeks bij Apple of de grote ketens kopen tegen (te) hoge prijzen...

6 de abril de 2021

Resposta da iRepairshop

Alexo, bedankt voor de leuke review! tot een volgende keer ;)

KOOP HIER NOOIT!!

KOOP HIER NOOIT!!! niets van wat er kan gebeuren met je toestel valt onder garantie, ik meldde een probleem, en in plaats van een voorstel tot herstelling, kreeg ik direct een email van de advocaat die vertelde dat niets onder de garantie valt en dat ze dus niets zullen doen. zelfs geen voorstel tot oplossing van het probleem voor een kleine kost, nee direct advocaat om alles af te wimpelen! SCHANDALIG!!!!!

Volledig geplooid zegt u???? Ik heb een duidelijke foto gestuurd, er is een lichte plooi in het midden en als je dit online opzoekt zie je dat dit een vaker voorkomend probleem is bij ipad. Dus dit heeft niets met gebruik te maken!!! Dit zou een nieuwe ipad geweest moeten zijn, ik begin zwaar te geloven dat dit een refurbished was en dat u mij dik bedrogen heeft.

6 de abril de 2021

Resposta da iRepairshop

Hallo Yannick, we begrijpen uw frustraties. Maar een toestel dat volledig geplooid is kan helaas niet onder garantie vallen. onze excuses. We hadden u graag anders kunnen verder helpen.

iRepairshop een aanrader

Vandaag mij aangeboden met mijn pas aangekochte MacBookAir-refurbished .
Correcte afspraak zonder wachttijd .
Heel vriendelijk onthaal .
Een service om van te dromen .
Na een halfuurtje wandelen in de prachtige natuur rondom, kon ik mijn MacBookAir up to date afhalen .
iRepairshop is een aanrader !!!!

2 de abril de 2021

Resposta da iRepairshop

Bedankt Guy voor de leuke review! Tot een volgende keer :)

Top!

Topservice!
Heel vriendelijk en behulpzaam. Je merkt dat de klant hier op de eerste plaats komt en dat ze er echt naar streven om een zo goed mogelijke service te kunnen leveren.
Mijn ervaring was zeer positief, mijn volgende Apple producten komen zeker terug van daar!

27 de fevereiro de 2021

Resposta da iRepairshop

Dankjewel Lien voor de leuke review!