iRepairshop Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben daar gisteren langsgeweest om een nieuw screen te laten plaatsen op mijn Samsung S24 ultra en zonder dat ik hen had verwittigd vooraf hadden ze dot scherm op stock als ook de protector. Ongeloo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoals steeds uitstekende services en prijzen. Gisteren alle oudere iPads vervangen door nieuwere modellen. Je krijgt een eerlijke prijs voor de oude toestellen en ook nog een extra korting als je mee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Via een vriend met dit bedrijf in contact gekomen. Een 2e hands ps4 gekocht die het uitstekend doet en klopt volgens de beschrijving. Wel een foute kabel mee gekregen. Via e-mail dit vermeld en dezelf... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel erg tevreden van de service en vriendelijkheid naar de klant toe. Al enkele keren hier mijn refurbished IPhones hier gekocht en of laten herstellen en steeds tevreden van de services. Recent mij... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis
  2. Assistência técnica de informática
  3. Reparação de telefones
  4. Loja de computadores usados

Informação fornecida por diversas fontes externas

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van refurbished apple producten. Verder kan u ook bij ons terecht voor alle herstellingen van iPhones, iPads, Macbook en andere apple producten.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

157 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Reparatie Iphone-scherm.

Professionele bediening in de winkel. Scherm laten maken na schermschade. Touch problemen na de reparatie. Zonder problemen een nieuw scherm laten plaatsen. Alles binnen de garantie van de herstelling verrekend. Goede prijs-kwaliteit verhouding van diensten en producten.

18 de janeiro de 2021

Resposta da iRepairshop

Bedankt Maité voor je leuke review! Tot de volgende keer.

LOVE ITTTT

Ik wou even zeggen dat ik erg blij ben met mijn refurbished iphone een paar krassen op achterkant maar het werkt echt uitstekend ik ben er super blij mee. ik ga zeker nog eens bij hun bestellen. :)

19 de dezembro de 2020

Resposta da iRepairshop

Bedankt voor jouw leuke review Stephanie! Tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoals steeds uitstekende services en…

Je krijgt een eerlijke prijs voor de oude toestellen en ook nog een extra korting als je meerdere toestellen tegelijkertijd koopt. Ook als er eens iets misloopt, bvb schermprotector vergeten plaatsen, wordt er vlug gereageerd en een goede oplossing geboden.Koen doe zo verder. Klanten zijn duidelijk nog koning bij jou.

15 de agosto de 2020

Resposta da iRepairshop

Dankjewel Tom voor de mooie en leuke review! Tot een volgende keer

Iphone X - Oled scherm

Gewoon top service.
Gisterenavond een mail gestuurd, binnen 10 min al een antwoord gekregen.
Vandaag was hem al gerepareerd.
Mocht zelfs vroeger komen dan gepland.
Garantie gekregen op gemaakte artikel.
Doe zo verder gasten!

4 de dezembro de 2019

Resposta da iRepairshop

Bedankt Tanju! tot de volgende!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zulke service vind je toch nergens meer ???

Nadat ik vorig jaar een iPhone kocht voor mijn dochter online waren bij aankomst lichte krassen op het scherm zichtbaar. Enkele foto's gestuurd naar Koen en deze stelde een financiele tegemoetkoming voor ofwel een andere iPhone. Daar mijn dochter dringend de foon nodig had ben ik ingegaan op de tegemoetkoming. Dit was binnen enkele dagen geregeld, puike service. Toen zij dit jaar een andere macbook nodig had omdat haar oudere macbook een bepaald programma niet meer kon downloaden wegens te oud OS, hebben we er een mooie jongere 13" gevonden. Een week later bleek de oude macbook toch, wegens een kleine aanpassing, het programma nog te kunnen downloaden. Omdat ze liever met haar oudere 15" wenste verder te werken (groter scherm) kon ik de jongste macbook nog terugbrengen omdat ik nog in de 2 weken bedenktijd zat. Zonder probleem werd de som terug gestort op mijn rekening. Werkelijk, zulke service vind je toch nergens meer ??? Proficiat Koen met zulke klantenservice. Ik heb een iMac die op zijn laatste benen loopt, ik weet al waar naartoe... :-)

10 de outubro de 2019

Resposta da iRepairshop

Bedankt voor de leuke review! Tot de volgende keer!

Zeer tevreden klant

Zeer tevreden klant
Recent een aankoop gedaan, doet wat ze beloven. Mooi apparaat, goede conditie, snel geleverd, scherpe prijs. Zeer tevreden van.

22 de agosto de 2019

Resposta da iRepairshop

Bedankt Peter voor de leuke review!

iPhone 8 online bestelling

Ik heb een refurbished iPhone 8 "nieuwstaat' online besteld bij iRepairshop. De iPhone werkt goed en is onbeschadigd aangekomen. Mijn enige probleem was dat de iPhone er niet proper uit zag. Ik heb vandaag een mailtje gestuurd naar iRepairshop om mijn mening te geven hierover. Nog geen 10 minuutjes later heb ik een mailtje terug ontvangen en daarna heeft de zaakvoerder mij persoonlijk gebeld. Ik heb uitleg gekregen waarom dit is gebeurd en ook dat hij dit zelf niet oké vindt en wil goedmaken. Ik apprecieer dit echt! De zaakvoerder hecht niet enkel belang aan zijn winkel, maar ook aan zijn klanten. Hij heeft geluisterd naar mijn zorgen en zelfs aangeboden om een nieuw toestel te geven en anders een compensatie voor het ongemak.
Dus kort samengevat, de iPhone is in goede staat en werkt probleemloos, de zaakvoerder is een toffe meneer die om zijn klanten geeft!

12 de agosto de 2019

Resposta da iRepairshop

Darya, bedankt voor deze leuke review! Tot een volgende keer!

Zeer uitstekend service

Zeer uitstekend service! Bestelde iPad Air 2 64gb werd heel snel geleverd maar niet in nieuwestaat zoals op de webshop en Factuur was vermeld. Ik heb foto’s van de iPad gestuurd naar de klantendienst van iRepairshop en kreeg binnen half uur feedback, met hun excuses en voorstel om de iPad z.s.m. te ruilen en ik kreeg een schade vergoeding daarvoor. Ik was verbaast van de reactie snelheid en zeer goede service. Zeker aan te bevelen en zal in toekomst terug bestellen bij iRepairshop Top service, verzend snelheid en producten! Echte aanrader!

17 de abril de 2019

Resposta da iRepairshop

Bedankt voor de leuke review! tot de volgende keer!

Prima sercive

Prima sercive! Had een 2 in 1 lader gekocht en deze bleek niet voldoende stroom te geven om een Apple iWatch 4 serie op te laden. Dit was geen probleem en kreeg nog geen week later een betere versie toegestuurd. Deze werkt uitstekend!

15 de dezembro de 2018
Classificada 2 em 5 estrelas

broken

sent me a broken phone

25 de novembro de 2018

Hello, this isn’t ok.
Can you send us an email to info@irepairshop.be ?
We will send a new one.

iRepair: logische keuze

Er zijn voor mij twee redenen om een iPone niet nieuw te kopen: de prijs en het milieu. Dus ben ik enkele jaren geleden bij iRepair terechtgekomen, tot mijn grote tevredenheid. Er zat al eens een toestel tussen waarvan de batterij snel leegliep, maar dat werd snel en keurig opgelost. Ik ben een zeer tevreden klant. Overigens is het niet voor niets dat je bij iRepair online een afspraak moet maken en dat je in de 'wachtkamer' (met tv en muziek) nooit alléén zit. Mijn volgende wordt weer een iPhone van iRepair.

27 de outubro de 2018

Topservice!

Al verschillende toestellen gekocht bij Koen in Zele en ook al reclame gemaakt voor zijn shop! Perfecte service en kwaliteit, dikke 10! Kristof

21 de agosto de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Net zoals altijd alweer zeer tevreden

Net zoals altijd alweer zeer tevreden van mijn aankoop. Zowel voor de aankoop van Apple toestellen en accessoires alsook voor herstellingen ga ik steeds @iRepairshop Zele.
Top service, steeds super vriendelijk en enorm klantgericht. Nemen steeds de tijd voor elke klant en ook na aankoop of herstelling staan ze direct te hulp!
In al die jaren als klant kan ik 1 ding zeggen en dat is dat de kwaliteit, professionaliteit en kennis van wat ze doen Volledig in rechte lijn staat met wat m'n gewoon zijn van "Apple".
Al vindt ik persoonlijk dat iRepairshop dit nog overtreft op gebied van klantenbinding en klantencontact zowel voor als na dienst van verkoop.
Prijs/kwaliteit: Altijd eerlijke mooie prijzen en nog eens garantie erbij ook.
Kwaliteit van de producten en diensten is gewoon top.
Place to be voor al mijn apple aankopen of herstellingen zonder twijfel!
Dikke aanrader 👍🖥💻📱⌚️⌨️
Toppie, doe zo verder koen&co @iRepairshop Zele ! 👌👌🤝