Ivono Opiniões 499

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bureau (zit/sta Echo) en bureaustoel (Zen zwart) besteld. Tot mijn verbazing kreeg ik deze de volgende dag al binnen. Goed op de hoogte gehouden over de bezorging door Dynalogics. Alle spullen waren... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, was wat huiverig wat ik zou krijgen voor product .... weer een dropshipping, omdat het wat langer duurde. Maar het was het wachten meer dan waard. Prachtige en zeer degelijke bureaul... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima ondersteuning bij installatie monitor arm dual elite. Via Whatsapp video bellen kwamen we erachter dat de veer die de monitor omhoog houdt, stroever kan worden gezet door de schroef losser te dr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hartstikke blij met m'n nieuwe Echo Zit-Sta bureau! Toen ik deze besteld had, wist ik dat er ongeveer een levertijd van 6 weken op zat, 2 weken voor de levering had ik me toch bedacht over de afmeting... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de mobiliário de escritório

Wij zijn hét merk en dé specialist voor werkplekken, thuis of op kantoor. Bij IVONO draait het om gezond en duurzaam werken én bewegen. We combineren stijl en energie, met een kleurrijk, soepel en compleet design. Zo garanderen we urenlang comfort en topprestaties voor u. Maak uw werkplek compleet met: Zit-sta bureau, ergonomische bureaustoel, monitorarm, laptopstandaard, ladeblok, kabelbeheer, of andere werkplek accessoires.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

499 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede kwaliteit, zeer goede prijs

Zeer goede kwaliteit, snelle response op vragen. Montage is vrij eenvoudig (en ik ben absoluut niet handig 😉). Prijs/kwaliteit een dikke aanrader !

23 de março de 2026

Resposta da Ivono

Bedankt voor deze mooie aanrader! Daar doen we het voor! Geniet ervan en succes vandaag. Gr Bas

Very good quality

Very good quality. Decent prices. Trustworthy in relation to swift product deliveries. High reactivity of support team. Clear communications.

19 de março de 2026

Resposta da Ivono

Thank you Jean-Francois. We are very pleased with such a nice review. We hope you can enjoy our products for a very long time. Good luck today! Gr Bas

Classificada 4 em 5 estrelas

Fijn product

Fijn product. In elkaar zetten is makkelijk.

16 de março de 2026

Geweldig Hellen. Dank voor de mooie woorden. Gr Bas

Classificada 3 em 5 estrelas

Kan beter

Afwerking van ladekast kan beter.
Transportfirma waar mee gewerkt word levert niet als niemand thuis is ook al heb ik een pakketdeur voor leveringen. Daags voordien om 22u30 is nog altijd niet geweten hoelaat men levert

27 de março de 2026

Resposta da Ivono

Bedankt voor de review Yves. We nemen de feedback serieus en gaan er mee aan de slag. We staan gelukkig in contact wat we hierin kunnen betekenen en het blijkt dat het ontvangen ladeblok kastje niet helemaal juist is. De lades moeten namelijk wel gewoon netjes recht uitgelijnd zijn. Als we hierin nog meer kunnen betekenen dan horen wij dit graag.
De ritten worden vaak in de avond bevestigd met een tijdvak van 3 uur, soms duurt het iets langer helaas. Vervolgens is de levering altijd in 'real-time' te volgen voor een nauwkeurige levering.

Nogmaals dank voor deze goede feedback, daar gaan we mee aan de slag!

Fijne dag verder. Gr Bas

Beau et robuste

Cela fait maintenant un mois que j’ai mon bureau et j’en suis très contente. Tout s’est bien passé au niveau de la livraison. Produit bien emballé et protégé.
Rien à signaler au niveau du montage. Tout s’est bien passé .
Le bureau est beau et de matériel robuste. L’alternance assis debout me convient énormément. Je suis très satisfaite faite de mon achat.

27 de março de 2026
Opinião espontânea

Merci Magali! Gr Bas

Voor een startup...

Voor een startup doen ze alles helemaal goed. De klantenservice is top en ze doen echt hun best om je te helpen. Snelle levering, een mooie showroom in Amersfoort en het beste van alles is de kwaliteit van hun producten. Het voelt alsof ik duizenden euro’s aan mijn setup heb uitgegeven, terwijl dat niet zo is. De kwaliteit is gewoon zó goed. Aanrader voor iedereen!

12 de março de 2026

Geweldig. Dank daarvoor!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en snelle service. Top !

De montage van de zit-sta bureau is vlot verlopen en is een perfecte oplossing voor mij.
Hoewel het monteren van de Zen bureaustoelen wel wat voeten in de aarde had, ben ik toch super tevreden vooral door de snelle reactie :
- enerzijds door het sturen van een montagefilmpje voor de hoofdsteun
- anderzijds door de snelle correctie van de factuur na een opmerking van mij

9 de março de 2026

Resposta da Ivono

Fijn om te horen Geert. Super dat Govert uit ons team heeft kunnen helpen. Geniet ervan!

Prima

Prima, makkelijk te instaleren. Heel veel profijt van!

27 de fevereiro de 2026

Geweldig Wesley!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.