Jag beställde ett par jeans den 2025-06-06 och betalde dem vid beställningen. Jag fick ett mejl 2025-06-10 som bekräftade att beställningen skickats. Jag har fortfarande idag 2025-07-03, inte fått... Ver mais
A empresa respondeu
Ikke nok med at det er verdens bedste bukser, så fik jeg også virkelig god service! De svarer hurtigt på mail og er meget behjælpelige. Jeg var nødt til at sende nogle bukser retur som desværre ik... Ver mais
A empresa respondeu
Veldig god kundeservice. Ble noen problemer med leveringen på grunn av at leveringsselskapet rotet bort pakken, men kundeservicen til IVY Copenhagen var veldig hjelpsomme og ordnet opp. Får tilsendt e... Ver mais
These are mye second Ivy Copenhagen Angie MOM jeans and I will probably buy another color as well. The combination of shape and fabric with a little bit stretch makes them comfortable and a great fit... Ver mais
A empresa respondeu
Copenhagen based denim brand.
Nyhavn 53b, 1051, København, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Handler sjældent på nettet. Bestilte et par jeans, som desværre skulle returneres. Det overraskede mig at dette kostede 80 kr for returnering.
Så nu tror jeg bare jeg køber mit tøj i fysiske butikker.

Resposta da Ivy Copenhagen
I love the Johanna and Frida jeans, over the years I’ve bought them in different sizes and colour it’s still my favourite jeans

Resposta da Ivy Copenhagen
Lækkert og stort udvalg af tøj og især jeans. Er super glad for at der er længde 34, som jeg bruger.
Lyn-hurtig levering!

Resposta da Ivy Copenhagen
Sitter utmärkt behövde inte ens lägga upp dom o den vita färgen var precis som jag tänkt mig
Fantastisk service og hurtig levering og IVY er bare de bedste jeans til mig. Og til de gode rabatter når der er sale👏

Resposta da Ivy Copenhagen
Hurtig forsendelse og nem returnering ved behov.
Provat samma storlek och modell i butik, dessa var mycket större tyvärr. Annars smidig leverans
DO NOT BUY FROM HERE, I got scammed, their clothes are cheap and from china and they WILL ignore you if you try to cancel an order until its too late to cancel the order so you haft to pay them back.
I love Ivy, a variety of models for every body in different washes and colours and very reasonable cost. Simple and easy to click home and fast delivery. It’s a no brainer.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.