IZZI Beauty Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Een zeer prettige ervaring gehad vandaag. Vooraf een beetje zenuwachtig om powder brows te zetten, maar ze heeft me heel erg op m’n gemak gesteld. Zeer ervaren, deskundig en secuur te werk gegaan. Da... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

WAT EEN TOPPER! + Wenkbrauwen zijn perfect naar wens gezet + Super lieve meid waarmee je tussendoor lekker kan kletsen + Ze heeft mijn oude pmu(wat verkeerd was gezet super goed gecoverd) + Een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb bij Isabella ombre brows laten zetten omdat ik binnenkort chemo moet ondergaan en dan o.a ook mijn wenkbrauwen ga verliezen. Heel verdrietig natuurlijk maar Isabella is zo'n lieve meid en je k... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Clínica de maquilhagem permanente
  2. Bar de apostas

Permanente Make Up Academy & Salon. Opleidingen & Behandelingen in: Powder Brows, Lip Blush, Faux Freckles, Infralash, Scalp Pigmentatie, Tattoo Laser, PMU Laser, Carbon Laser Peel.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

156 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte ervaring

Allerlei beloftes bij het volgen van een cursus PMU. Geen enkele word na geleefd. Ik zou niemand aanraden hier überhaupt nog een cursus of behandeling te nemen. Is een onprofessioneel bedrijf dat je negeert, terwijl ze duizenden euro’s in haar zak heeft gestoken. Ik heb niet eens een examen dag kunnen hebben.

25 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Verstand van zaken hebben ze hier

Verstand van zaken hebben ze hier. Erg blij mee. Ik had een vrijblijvend consult, maar toen ik merkte hoe ervaren Isabella is ben ik meteen overgegaan tot de eerste behandeling. Over 4 weken weer👍🏽

12 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Via internet research terecht gekomen…

Via internet research terecht gekomen bij Izzi brows. Op de bonnefooi contact opgenomen en gevraagd of ik diezelfde dag mijn wenkbrauwen kon laten doen. Ik had geluk, er was plek maar dit bleek (fijn) toeval te zijn. Ik heb nog nooit PMU gehad of mijn wenkbrauwen met iets permanents laten doen. Ik vond het dan ook heel spannend. Maar Isabella nam mij rustig en deskundig door alle stappen heen. Ik mocht ook steeds tussendoor het resultaat bewonderen. Bewonderen is echt het juiste woord. Het resultaat is zelfs na de eerste behandeling heel mooi. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat over 6 weken (dat wachten is jammer maar hoort er nu eenmaal bij). Nog een paar pluspunten: het doet echt geen pijn en er is een parkeergarage tegenover het gebouw.

16 de julho de 2025

Vakvrouwen

Zeer tevreden met de vriendelijke service en vakvrouwschap van Carla en Isabel. Heel blij met mijn soft powder brows en mijn sproetjes! 🥰

13 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Model powder brows voor een training

Vandaag model gezeten voor een vriendin die de traint PMU powder brows bij hun volgt.
Hele mooie salon. Ze werd super goed begeleid en het resultaat is geweldig! Zeker aan te raden. Ze kijken goed mee, leggen het uit en had er volle vertrouwen in! Zeker aan te raden. Ook om mee te gaan als model

12 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Izzi Beauty ECHT EEN AANRADER!

Als 62- jarige ben ik ontzettend blij met mijn keuze voor Ombré Powder Brows en de PMU Infralash Eyeliner bij Izzy Beauty. De behandelingen waren pijnloos en Carla heeft fantastisch werk geleverd. Nu ben ik veel sneller klaar met mijn make-up ECHT EEN AANRADER!

8 de fevereiro de 2025

Top ervaring

Mooie salon met prettige sfeer en vriendelijke medewerkster! Heldere uitleg en super tevreden met het resultaat, aanrader!

20 de dezembro de 2024

Super salon

Heel erg fijn contact gehad voordat ik daadwerkelijk een afspraak had gemaakt, zodat ik zeker wist of al mijn wensen mogelijk waren. Mooie & schone salon met fijne medewerkers. Ik zou zeker terugkomen en andere mensen deze plek aanbevelen!

1 de novembro de 2024

Opleiding ombre powderbrows

Super tevreden over de opleiding! Hele duidelijke uitleg en je kan alles vragen. Er word goed naar alles gekeken en je gaat vol vertrouwen de deur uit dat je het kan.
Ik zou het iedereen aanraden om hier een opleiding te volgen. Iedereen is super lief en geinteresseerd.

18 de julho de 2024

Very good work ethic

I have been at IZZI yesterday. Carla was the one that did my procedure. I am 43 years old and as you get older your lips getting thinner. Years ago i had a liptreatment that went wrong. First carla disovled what was possible to disolve from the old colors and yesterday she put some colors back in my lips. I am a hetero man. I am not gay. I dont like to dress as a woman. I just wanted to have my lips look fresher and more symmetrical thats it. I was very afraid and i told carla so. Even though she is so young she has a very good work ethic. She took so much time and effort to make my lips symmetrical. At one point i said lets start cause she was never was satisfied with what she saw when preparing before actually making the permanent makeup. It is not healed my lips cause it was only one day ago. I am still afraid it looks to much feminin (the color) but i think it will be OK. That said there is nothing more that carla could have done better. She realy did everything possible to make the best outcome. She measured 20 times and again and again and always asked me if thats ok. So the point is...it is a realy good salon for those treatments. In my opinion its one of the best i think. I only can talk about Carla but she did the best that she can do. She worked longer then she had to. Her mom called cause she should already be at home. What ever the healed outcome will be i can honestly say they tried their absolute best and i can see how much they care about their customers. Ther salon is so nice, clean and you feel welcome. Like i said, i am a hetero man that wanted fresher lips and i was very afraid to look to feminin but i felt in very good hands.

14 de maio de 2024

Pmu wenkbrauwen

Gisteren geweest voor ombre- powderbrows. Ze zijn prachtig! Heel strak uitgemeten en zo goed als pijn loos! Ben super tevreden!

30 de novembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.