Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

For nyligt besøgte jeg Jagtuniverset. Sikke en service og professionalisme, fik super vejledning og godt udført arbejde. Jeg kan varmt anbefale butikken, og jeg vil helt sikkert selv komme tilba... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min kone og jeg gik ind hos Jagtuniverset som to frysende amatører på glatis. Vi havde ingen plan, ingen erfaring – kun at vi frøs, med et behov for varme, vindtætte sweatre. Terje tog os under... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var en tur forbi jagtuniverset, hvor jeg blev mødt af et SUPER venligt og imødekommende personale. Jeg havde ikke bestået selve jagtprøven, men alligevel satte de mig ind i tingene, rådgav... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet der i mange år, og der er altid god betjening. Dine ønsker kommer i første række - ikke noget med at tale dig op i et højere prislag, som man oplever hos andre. Butikken er god oversk... Ver mais

4,7

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

4,7

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Nok den bedste jagtbutik i landet

Nok den bedste jagtbutik i landet ! :)

Altid venlig og kompetent vejledning, de oversælger ikke og du kan forvente at få den ærlige mening om tingene.

Alting kan skaffes, og det virker som om det altid tilstræbes at give den bedste pris første gang.

Kan varmt anbefales !

29 de setembro de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Fornem service og fornuftige priser

Jeg har efterhånden handlet i Jagtuniverset en del gange (har købt både riffel, haglgevær og halvautomat der).

Min oplevelse er at man som kunde får en rigtig fin service af nogle engagerede og søde medarbejdere - med en god faglig balast - og at butikken faktisk har nogle ganske ok priser (ikke mindst på deres "pakkeløsninger").

Min eneste anke er, at jeg har brugt alt for mange penge der :-)

21 de setembro de 2016

Fantastisk service!

Jeg har handlet en del hos jagtuniverset den seneste tid. Jeg har udelukkende oplevet rigtig god service samt priser. De vender tilbage,når man ringer og vigtigst af alt holder de, hvad de lover! Klart den bedste jagtforretning jeg har oplevet på Sjælland!

23 de novembro de 2015

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais