Erg goed geholpen bij Jan van Sundert! Vanaf het eerste moment duidelijke en prettige communicatie en er werd goed met ons meegedacht. Fijne winkel met veel keuze en een mooie showroom. We hebben het... Ver mais

Bij de aanschaf van een badkamer werd voor ons alle tijd genomen. Aanvankelijk kwamen we zonder afspraak en konden gelijk een adviesgesprek krijgen. Er is een ruime showroom met veel keuze en deskundi... Ver mais
De ruime collectie van opstellingen in de showroom helpen goed om ideeën op te doen voor onze badkamer renovatie.. Vooral door de klantvriendelijk- en deskundigheid en het geduld van Lobke zijn we... Ver mais
We werden op afspraak keurig geholpen. En er werd alle tijd genomen. Uiteindelijk een mooie keuze kunnen maken. Nu al benieuwd naar het eindresultaat.
Badkamer en keuken van topkwaliteit? 5500 m2 showroom met meer dan 300 keuken en badkameropstellingen! Jan van Sundert dé specialist!
Lokkerdreef 10, 4879 ND, Etten-Leur, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Floor is een topper. Denkt mee, is efficiënt en komt afspraken na. Dank je wel

Resposta da Jan van Sundert
Aan het begin kregen we de tijd om op ons gemak eerst rond te kijken. Nadat we onze selectie hadden besproken, werd er goed met ons meegedacht. Er werd eerlijk en vriendelijk advies gegeven en er waren genoeg voorbeelden in de showroom om een weloverwogen beslissing te maken.

Resposta da Jan van Sundert
Zeer tevreden en mooie producten. Wij zijn vriendelijk en professioneel geholpen. En de verkopers hebben nadrukkelijk de tijd genomen om onze wensen om te zetten in een prachtig ontwerp.

Resposta da Jan van Sundert
Wij hebben goed advies gekregen en goede uitleg

Resposta da Jan van Sundert
Goed advies en alles snel geregeld.
Ze hebben ook voorraad van vele artikelen.

Resposta da Jan van Sundert
Goede ontvangst, nette en correcte begeleiding van iemand die weet waar hij het over heeft. Goede adviezen en denkt ook mee.

Resposta da Jan van Sundert
Voor onze nieuwe badkamer zijn we bij Jan van Sundert binnen gelopen en kregen direct inspiratie door de vele showroom opstellingen. Samen met Tessa heel geduldig tot een ontwerp gekomen waarbij ook de feedback van haar kant belangrijk was. Nog een paar keer terug geweest voor kleine aanpassingen maar altijd was er tijd en samen zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Nu nog wachten tot het uitgevoerd gaat worden.

Prima advies en uitleg
Je ziet meteen hoe de keuken en badkamerver uit gaat zien

Resposta da Jan van Sundert
Voor onze badkamer renovatie fijn geholpen door Wouter. Verkoper met humor en denkt met je mee om zo tot een mooi resultaat te komen.

Resposta da Jan van Sundert
Floor heeft alle tijd voor ons genomen om een prachtige badkamer samen te stellen. Ook de tweede afspraak om alles rond te maken werd alles doorgesproken.

Resposta da Jan van Sundert
Meedenkend en klantvriendelijk. Wij hadden voor de keuken een afspraak en de verkoper nam alle tijd en liet ons de verschillen zien van o.a. apparatuur, werkbladen en kleuren van de frontjes. Liet ons vrij in keuzes, ook qua prijzen. Niet opdringerig wat als fijn ervaren werd. Had ook technisch inzicht in apparatuur, dus een uitstekende kennis

Resposta da Jan van Sundert
We zijn geweldig geholpen. Genoeg tijd om na te denken over keuzes. Ook de twee keer nog alle ruimte om wijzigingen aan te brengen.

Resposta da Jan van Sundert
Heel goed en geduldig geholpen door Tessa. Zij is een aanwinst voor t bedrijf.

Resposta da Jan van Sundert
We werden goed ontvangen en Rob de verkoper dacht goed met ons mee, waardoor we een mooi resultaat kregen voor onze nieuwe badkamer .
Onze dank hiervoor .

Resposta da Jan van Sundert
Goed geholpen mede door goede voorbereiding van ons zelf toch heel fijn helder en duidelijk wat wel en niet kan

Resposta da Jan van Sundert
Vorig jaar bij Wouter langs geweest om te kijken naar de mogelijkheden voor een badkamer en toilet.
Hierbij de verschillende opties besproken. Hierna vrij snel de keuze gemaakt om voor Jan van Sundert te gaan omdat we erg blij waren na deze afspraak.
Inmiddels zijn de badkamer en toilet geplaatst en mag het resultaat er zeker zijn.
Fijne communicatie gehad omtrent de levering.
We raden dit zeker aan en zouden hier ook zeker terugkomen!