Banner for Jan van Sundert

Jan van Sundert Opiniões

2045
TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg goed geholpen bij Jan van Sundert! Vanaf het eerste moment duidelijke en prettige communicatie en er werd goed met ons meegedacht. Fijne winkel met veel keuze en een mooie showroom. We hebben het... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij de aanschaf van een badkamer werd voor ons alle tijd genomen. Aanvankelijk kwamen we zonder afspraak en konden gelijk een adviesgesprek krijgen. Er is een ruime showroom met veel keuze en deskundi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De ruime collectie van opstellingen in de showroom helpen goed om ideeën op te doen voor onze badkamer renovatie.. Vooral door de klantvriendelijk- en deskundigheid en het geduld van Lobke zijn we... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We werden op afspraak keurig geholpen. En er werd alle tijd genomen. Uiteindelijk een mooie keuze kunnen maken. Nu al benieuwd naar het eindresultaat.

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis para cozinha
  2. Renovação de casas de banho
  3. Loja de acessórios para casas de banho
  4. Empresa de construção civil
  5. Remodelador de cozinhas
  6. Loja de utensílios de cozinha

Badkamer en keuken van topkwaliteit? 5500 m2 showroom met meer dan 300 keuken en badkameropstellingen! Jan van Sundert dé specialist!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

(2045)

193 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Floor is een topper

Floor is een topper. Denkt mee, is efficiënt en komt afspraken na. Dank je wel

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Jan van Sundert

Wat een mooie review, dankjewel! Goed om te horen dat Floor zo goed met jullie heeft meegedacht. We geven het compliment graag aan haar door 😊

Vriendelijk en goed

Aan het begin kregen we de tijd om op ons gemak eerst rond te kijken. Nadat we onze selectie hadden besproken, werd er goed met ons meegedacht. Er werd eerlijk en vriendelijk advies gegeven en er waren genoeg voorbeelden in de showroom om een weloverwogen beslissing te maken.

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Jan van Sundert

Wat fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen!
Mooi dat jullie rustig konden rondkijken en dankzij onze vele showroomopstellingen en het meedenken tot een weloverwogen keuze zijn gekomen. Geniet van jullie aankoop!

Classificada 4 em 5 estrelas

Zeer tevreden en mooie producten

Zeer tevreden en mooie producten. Wij zijn vriendelijk en professioneel geholpen. En de verkopers hebben nadrukkelijk de tijd genomen om onze wensen om te zetten in een prachtig ontwerp.

21 de fevereiro de 2026

Resposta da Jan van Sundert

Wat fijn om te lezen, dank jullie wel! Mooi dat jullie zo tevreden zijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed advies en alles snel geregeld.

Goed advies en alles snel geregeld.
Ze hebben ook voorraad van vele artikelen.

14 de fevereiro de 2026

Resposta da Jan van Sundert

Wat fijn dat jullie tevreden zijn over het advies en onze service! Bedankt voor het delen van jullie ervaring.

Goed gedaan!

Goede ontvangst, nette en correcte begeleiding van iemand die weet waar hij het over heeft. Goede adviezen en denkt ook mee.

14 de fevereiro de 2026

Resposta da Jan van Sundert

Wat een fijne woorden, dank jullie wel! Mooi dat jullie de begeleiding als deskundig en meedenkend hebben ervaren. Daar doen we het voor!

Prima geholpen

Prima geholpen

6 de fevereiro de 2026

Resposta da Jan van Sundert

Bedankt voor jullie positieve reactie! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn.

Nieuwe badkamer…

Voor onze nieuwe badkamer zijn we bij Jan van Sundert binnen gelopen en kregen direct inspiratie door de vele showroom opstellingen. Samen met Tessa heel geduldig tot een ontwerp gekomen waarbij ook de feedback van haar kant belangrijk was. Nog een paar keer terug geweest voor kleine aanpassingen maar altijd was er tijd en samen zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Nu nog wachten tot het uitgevoerd gaat worden.

26 de janeiro de 2026

Resposta da Jan van Sundert

Wat een mooie woorden, dank jullie wel! Fijn dat Tessa jullie zo goed heeft begeleid en dat jullie samen tot een badkamerontwerp zijn gekomen dat helemaal bij jullie past. Veel plezier straks met het eindresultaat!

Prima advies en uitleg

Prima advies en uitleg
Je ziet meteen hoe de keuken en badkamerver uit gaat zien

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Jan van Sundert

Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat alles duidelijk is uitgelegd en dat het ontwerp meteen tot leven kwam.

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor onze badkamer renovatie fijn…

Voor onze badkamer renovatie fijn geholpen door Wouter. Verkoper met humor en denkt met je mee om zo tot een mooi resultaat te komen.

9 de fevereiro de 2026

Resposta da Jan van Sundert

Wat fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen door Wouter! Mooi dat hij met zijn enthousiasme en advies heeft kunnen bijdragen aan een mooi eindresultaat. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Classificada 5 em 5 estrelas

Floor heeft alle tijd voor ons genomen…

Floor heeft alle tijd voor ons genomen om een prachtige badkamer samen te stellen. Ook de tweede afspraak om alles rond te maken werd alles doorgesproken.

31 de janeiro de 2026

Resposta da Jan van Sundert

Wat fijn om te horen dat Floor alle tijd heeft genomen om samen een mooie badkamer samen te stellen. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Meedenkend en klantvriendelijk

Meedenkend en klantvriendelijk. Wij hadden voor de keuken een afspraak en de verkoper nam alle tijd en liet ons de verschillen zien van o.a. apparatuur, werkbladen en kleuren van de frontjes. Liet ons vrij in keuzes, ook qua prijzen. Niet opdringerig wat als fijn ervaren werd. Had ook technisch inzicht in apparatuur, dus een uitstekende kennis

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Jan van Sundert

Wat fijn om te lezen dat jullie het gesprek als meedenkend en klantvriendelijk hebben ervaren. Mooi dat er alle tijd was om verschillen in apparatuur, werkbladen en frontjes te bekijken en dat jullie je vrij voelden in jullie keuzes. Bedankt voor het compliment over de kennis en het advies!

Topzaak

We zijn geweldig geholpen. Genoeg tijd om na te denken over keuzes. Ook de twee keer nog alle ruimte om wijzigingen aan te brengen.

26 de janeiro de 2026

Resposta da Jan van Sundert

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen! Bedankt voor deze mooie review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goed en geduldig geholpen door…

Heel goed en geduldig geholpen door Tessa. Zij is een aanwinst voor t bedrijf.

10 de janeiro de 2026

Resposta da Jan van Sundert

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Tessa! Dank voor het mooie compliment, dit geven we zeker aan haar door.

De keuze is reuze

We werden goed ontvangen en Rob de verkoper dacht goed met ons mee, waardoor we een mooi resultaat kregen voor onze nieuwe badkamer .
Onze dank hiervoor .

30 de janeiro de 2026

Resposta da Jan van Sundert

Bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat jullie zo goed zijn ontvangen en dat Rob prettig heeft meegedacht om tot een mooi resultaat voor jullie nieuwe badkamer te komen. Dank voor het vertrouwen en veel plezier met jullie badkamer!

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed geholpen mede door goede…goede service en vriendelijk

Goed geholpen mede door goede voorbereiding van ons zelf toch heel fijn helder en duidelijk wat wel en niet kan

28 de janeiro de 2026

Resposta da Jan van Sundert

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen! Mooi dat de voorbereiding en ons duidelijke advies samen hebben bijgedragen aan een prettige ervaring. Dank voor het delen en veel plezier met jullie keuze!

Toilet en badkamer

Vorig jaar bij Wouter langs geweest om te kijken naar de mogelijkheden voor een badkamer en toilet.
Hierbij de verschillende opties besproken. Hierna vrij snel de keuze gemaakt om voor Jan van Sundert te gaan omdat we erg blij waren na deze afspraak.

Inmiddels zijn de badkamer en toilet geplaatst en mag het resultaat er zeker zijn.
Fijne communicatie gehad omtrent de levering.
We raden dit zeker aan en zouden hier ook zeker terugkomen!

24 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Jan van Sundert

Wat een mooie review! Fijn dat het gesprek met Wouter direct vertrouwen gaf en dat jullie zo tevreden zijn met het resultaat. We waarderen het enorm dat jullie ons aanraden. Geniet van jullie nieuwe badkamer en toilet!