Erg goed geholpen bij Jan van Sundert! Vanaf het eerste moment duidelijke en prettige communicatie en er werd goed met ons meegedacht. Fijne winkel met veel keuze en een mooie showroom. We hebben het... Ver mais

Bij de aanschaf van een badkamer werd voor ons alle tijd genomen. Aanvankelijk kwamen we zonder afspraak en konden gelijk een adviesgesprek krijgen. Er is een ruime showroom met veel keuze en deskundi... Ver mais
De ruime collectie van opstellingen in de showroom helpen goed om ideeën op te doen voor onze badkamer renovatie.. Vooral door de klantvriendelijk- en deskundigheid en het geduld van Lobke zijn we... Ver mais
We werden op afspraak keurig geholpen. En er werd alle tijd genomen. Uiteindelijk een mooie keuze kunnen maken. Nu al benieuwd naar het eindresultaat.
Badkamer en keuken van topkwaliteit? 5500 m2 showroom met meer dan 300 keuken en badkameropstellingen! Jan van Sundert dé specialist!
Lokkerdreef 10, 4879 ND, Etten-Leur, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Vorig jaar bij Wouter langs geweest om te kijken naar de mogelijkheden voor een badkamer en toilet.
Hierbij de verschillende opties besproken. Hierna vrij snel de keuze gemaakt om voor Jan van Sundert te gaan omdat we erg blij waren na deze afspraak.
Inmiddels zijn de badkamer en toilet geplaatst en mag het resultaat er zeker zijn.
Fijne communicatie gehad omtrent de levering.
We raden dit zeker aan en zouden hier ook zeker terugkomen!

Resposta da Jan van Sundert
Werkelijk écht alles klopte.
Het adviseren, verkopen, leveren,installeren door Johan van Zuid West Montage, was fenomenaal.

Vriendelijke adviseur.
Niet opdringerig. Goede communicatie.

Resposta da Jan van Sundert
Slechte ervaring met Jan van Sundert. Badkamer en toilet aangeschaft. Bij levering waren er erg veel tegels kapot, daarna mag je zelf naar Etten-Leur rijden om nieuwe tegels te gaan halen. Bad meubel werd een paar maanden later geplaatst en kwamen er toen achter dat dit beschadigd geleverd is, de oplossing vanuit JVS is dat je zelf de kast tegen een speciale prijs kunt terug kopen. Al met al prijs/kwaliteit verhouding zeer slecht.

Resposta da Jan van Sundert
Prettige omgang en adviezen meedenkend en flexibel.

Resposta da Jan van Sundert
Met name de begeleiding door Rob Embregts was perfect. Hij voelde goed aan wat wij wilden, onthield allerlei details en levelde prima in het gesprek. Daardoor kon hij snel de 3D-tekening maken, welke goed inzichtelijk maakte wat het resultaat wordt (als het goed is....). Voor mij een aanrader om via hem je badkamer te laten ontwerpen.

Heel goed geadviseerd.
Moeten op korte termijn alles hebben, hebben er alles aan gedaan dat we toch alles mooi op tijd krijgen.
Hele mooie winkel.
Vriendelijk personeel.

Resposta da Jan van Sundert
Grote keuze, deskundige verkoopster, zeer klantvriendelijk en invoelend. Geen enkel probleem dat we bepaalde producten elders afnemen. Reële prijzen, concurrerend.

Resposta da Jan van Sundert
De ontvangst was super en vooral de rust waarmee alles doorgesproken werd vonden we heel prettig.
Goede adviezen gehad en verrassende ideeën.

Resposta da Jan van Sundert
We kregen duidelijke uitleg over de mogelijkheden en ze namen de tijd om ons te helpen. Ook al veranderden we soms ons plan, niets was teveel.

Resposta da Jan van Sundert
Super fijn geholpen met het uitkiezen van onze badkamer+toilet.

Resposta da Jan van Sundert
Duidelijke goede informatie gegeven. Niet opdringerig, maar netjes ruimte en tijd geven om de offerte te overdenken.

Resposta da Jan van Sundert
Goed advies, zeer ruime sortering, kwaliteit en vriendelijke ontvangst

Resposta da Jan van Sundert
Dane heeft ons goed geholpen en echt goed mee gedacht in onze wensen.

Resposta da Jan van Sundert
Super goed geholpen door Rob, hij neemt de tijd voor geeft goed advies waar je wat aan hebt.

Resposta da Jan van Sundert
Service zoals je die mag verwachten.
Montage en nazorg zijn ook erg netjes

Resposta da Jan van Sundert
Ongeveer 2 jaar geleden alles besteld voor de badkamer,zijn we heel goed geholpen met het inrichten ervan,maar nu ging de thermostatische badkraan kapot,mijn vrouw vrijdagochtend naar Van sundert gereden,in de middag werd ik gebeld. De kraan was klaar,heel nieuw binnenwerk erin netjes opgepoetst,ik vraag wat het koste , niks dat is onze service. Dat isin een woord Fantastisch. Dat is KLASSE SERVICE!!

Resposta da Jan van Sundert
In ons vorige huis hadden we al een keuken bij Jan van Sundert gekocht, tot volle tevredenheid. Daarom zijn we nu opnieuw teruggekomen en wederom is de ervaring uitstekend. We zijn heel goed geholpen door keukenadviseuse Roos: alles duidelijk en transparant, geen gladde praatjes maar eerlijke informatie. Er werd alle tijd genomen om samen tot de juiste keuzes te komen.