Banner for Jan van Sundert

Jan van Sundert Opiniões

2046
TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg goed geholpen bij Jan van Sundert! Vanaf het eerste moment duidelijke en prettige communicatie en er werd goed met ons meegedacht. Fijne winkel met veel keuze en een mooie showroom. We hebben het... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij de aanschaf van een badkamer werd voor ons alle tijd genomen. Aanvankelijk kwamen we zonder afspraak en konden gelijk een adviesgesprek krijgen. Er is een ruime showroom met veel keuze en deskundi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De ruime collectie van opstellingen in de showroom helpen goed om ideeën op te doen voor onze badkamer renovatie.. Vooral door de klantvriendelijk- en deskundigheid en het geduld van Lobke zijn we... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We werden op afspraak keurig geholpen. En er werd alle tijd genomen. Uiteindelijk een mooie keuze kunnen maken. Nu al benieuwd naar het eindresultaat.

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis para cozinha
  2. Renovação de casas de banho
  3. Loja de acessórios para casas de banho
  4. Empresa de construção civil
  5. Remodelador de cozinhas
  6. Loja de utensílios de cozinha

Badkamer en keuken van topkwaliteit? 5500 m2 showroom met meer dan 300 keuken en badkameropstellingen! Jan van Sundert dé specialist!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

(2046)

194 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Vriendelijke verkoper

Vriendelijke verkoper die de juiste informatie gaf op al onze vragen en met ons meedacht met het oplossen van bepaalde problemen. Daarvoor heb ik 5 sterren gegeven.

13 de dezembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Bedankt, we stellen jullie 5 sterren review enorm op prijs! Fijn dat onze adviseur goed met jullie mee kon denken en alles duidelijk kon uitleggen.

Verkoper nam alle tijd

Verkoper nam alle tijd, gaf ook goede tips en adviezen zonder onze keuze af te raden, prettig gesprek, vriendelijk, duidelijk en begrijpelijk. Voelden ons thuis en gewaardeerd.

11 de dezembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Bedankt voor de mooie review! Het doet ons goed om te horen dat onze adviseur alle tijd voor jullie heeft genomen en dat jullie je gewaardeerd en welkom voelden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Echte vakmensen die kennis van zaken hebben!

Ik ben erg goed geholpen bij Jan van Sundert bij het kopen van een nieuwe keuken. Nemen de tijd en voelt meteen goed, ze denken mee en hebben overal wel een oplossing voor!

5 de dezembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat onze adviseurs je met kennis en aandacht hebben kunnen ondersteunen bij het kiezen van je nieuwe keuken. We doen ons best om altijd met de beste oplossingen te komen en ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Veel plezier met je nieuwe keuken!

Classificada 5 em 5 estrelas

Tot nu toe prima geholpen ze nemen de…

Tot nu toe prima geholpen ze nemen de tijd voor je en komen met goede ideeën.
Alle lof voor Lobke en Kyra.

Ga zo door👍

11 de dezembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat onze adviseurs Lobke en Kyra met goede ideeën hebben kunnen bijdragen. We zullen deze complimenten zeker doorgeven en blijven ons best doen om de beste service te bieden.

Classificada 4 em 5 estrelas

Een snelle en deskundige begeleiding…

Een snelle en deskundige begeleiding naar het product waar voor wij Jan van Sundert bezochten.

4 de dezembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Bedankt voor de positieve woorden! Goed om te horen dat je deskundige en snelle begeleiding hebt ontvangen naar het juiste product. We helpen je graag weer in de toekomst!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jan van Sundert heeft een enorme keuze…

Jan van Sundert heeft een enorme keuze en goede adviseurs die je helpen bij het maken van jouw keuze. ze werken snel en overzichtelijk en zijn zeer klantvriendelijk.

3 de dezembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

We zijn blij dat je tevreden bent met onze ruime keuze, service en klantvriendelijkheid. We kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw te mogen adviseren!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vakkundige hulp die ruim de tijd voor…

Vakkundige hulp die ruim de tijd voor ons nam en meedacht over diverse opties.

6 de dezembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Bedankt voor de positieve beoordeling! Goed om te horen dat jullie de vakkundige hulp en het meedenken zo gewaardeerd hebben. We nemen graag de tijd om samen de beste keuzes te maken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn contact met verkoopster (Floor)…

Fijn contact met verkoopster (Floor) die alle tijd voor ons nam en geduldig luisterde naar onze wensen en alles goed uitlegde. Verder ruime keuze, mooie spullen en een goede prijs.

6 de dezembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Hartelijk dank voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat het contact met onze verkoopadviseur Floor zo prettig was en dat ze de tijd heeft genomen om goed naar jullie wensen te luisteren. We zullen jullie positieve feedback zeker aan haar doorgeven.

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de aanschaf van een nieuwe keuken…

Voor de aanschaf van een nieuwe keuken naar van Sundert gegaan. Na eerdere goeie ervaring met aanschaf badkamer zijn we nu ook weer zeer tevreden over het advies, deskundigheid en het meedenken met ons bij het uitkiezen van onze nieuwe keuken. In de grote showroom konden we alles live aanschouwen wat we graag wilde. We hebben 3x op vrijdagochtend in alle rust met verkoper Bram onze nieuwe keuken samengesteld. Wij zijn dik tevreden.

5 de dezembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie, na de goede ervaring met de badkamer, nu ook weer tevreden zijn met het advies en de deskundigheid bij de aanschaf van jullie keuken. Fijn dat jullie samen met onze adviseur Bram in alle rust jullie keuken hebben kunnen samenstellen en alles in onze showroom goed konden bekijken. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Snelle afhandeling

Goede service. Duidelijk en snel

22 de novembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Bedankt voor jullie mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service en de snelle, duidelijke afhandeling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne keuken uit kunnen kiezen

Fijne keuken uit kunnen kiezen. Goed naar ons geluisterd en alle opties besproken.

20 de novembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Fijn om te horen dat jullie goed geholpen zijn en de keuze met vertrouwen hebben kunnen maken. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Geduld,goed luisteren.

Geduld,goed luisteren.
Meedenken.
Dat samengevat heeft ons tot een tevreden offerte gebracht.

22 de novembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Wat mooi omschreven! Geduld, goed luisteren en meedenken, dat is precies waar we voor staan. Fijn dat dit heeft geleid tot een offerte waar jullie tevreden mee zijn.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed en vriendelijk ontvangen en…

Goed en vriendelijk ontvangen en geholpen, ze nemen de tijd ,laten de keus bij jou

13 de novembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Wat leuk om te horen dat jullie zo vriendelijk zijn geholpen en de ruimte kregen om in alle rust keuzes te maken! We nemen graag de tijd om mee te denken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn zeer kundig geadviseerd en te…

Wij zijn zeer kundig geadviseerd en te woord gestaan door Lobke Boot.

16 de novembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Wat fijn om te horen dat jullie zo kundig zijn geadviseerd door Lobke Boot! We geven het compliment zeker aan haar door. Mooi dat haar hulp zo gewaardeerd is, dat horen we natuurlijk graag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goed advies en topservice!

We zijn erg goed geholpen bij Jan van Sundert. Er werd goed meegedacht en naar onze wensen geluisterd, zodat we nu tot een heel mooi resultaat zijn gekomen voor onze badkamer en toiletten. Goed advies en de tegels werden op en neer gesjouwd om tot een voor ons de beste keuze te komen. Ook het leveren van de bestelling in delen kan. Topservice!

31 de outubro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Wat een mooie review, dankjewel! Super om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat er met zoveel zorg is meegedacht over de badkamer en toiletten. Geniet van het mooie eindresultaat!

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn erg vriendelijk en kundig…

We zijn erg vriendelijk en kundig geholpen door Kyra. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht over de mogelijkheden.

8 de novembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Wat fijn om te horen dat Kyra jullie zo vriendelijk en kundig heeft geholpen! We gaan het compliment aan haar doorgeven!

Af spraak met Wouter

Af spraak met Wouter, gewoon geweldig geholpen
Niets is te veel als je wat vraagt aan Wouter.
Geweldig en een super mooie zaak
Groetjes Marij en Bert

15 de novembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Wat een mooie woorden, Marij en Bert! Goed om te horen dat Wouter jullie zo goed heeft geholpen en dat niets hem te veel was. We geven jullie compliment zeker aan hem door.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top zaak en klantviendelijk!

We zijn goed en vakkundig geholpen.
Met goede adviezen wat betreft materiaalkeuzes. Goede uitleg.
Heel klantvriendelijk geholpen!

15 de novembro de 2025

Resposta da Jan van Sundert

Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed en klantvriendelijk geholpen zijn! Mooie adviezen en heldere uitleg maken het kiezen vaak net wat makkelijker. We wensen jullie veel plezier met jullie aankoop!