Jeroen Beekman Mode Opiniões 3123

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor het eerst via deze webshop besteld. Kreeg €10 korting dat was top! Bestelproces ging makkelijk en snelle levering. Blouse die ik had besteld was super netjes ingepakt daar kunnen andere webshops... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Al enkele jaren klant bij JBM, altijd goede ervaringen mee gehad. De kleding is van zeer goede kwaliteit, de klantvriendelijkheid online staat centraal. Bij problemen zoekt JBM mee naar oplossingen. Z... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de eerste keer besteld. Top ervaring! Vlotjes verlopen en heel snelle levering. Artikel heel goed verpakt. Webshop gebruiksvriendelijk en straffe prijzen in de solden. Absolute aanrader om bij Je... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Er zijn 6 Jeroen Beekman winkels en een webshop. Het assortiment damesmode bestaat uitsluitend uit topmerken. Klantvriendelijkheid staat zowel in de winkels als online altijd voorop. Samen met de geweldige teams welke ook dezelfde passie en klantvriendelijkheid uitstralen, zorgen ze voor een unieke winkelbeleving.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Prima winkel

Ik ben in emmeloord aan het winkelen en loop bij beekman binnen , mooie kleding maar niets gekocht
Later op de site een bestelling gedaan

15 de maio de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Terugbetaling niet correct verlopen, maar verholpen.

De keuze is reuze. Goede webshop. Meerdere keren iets besteld en ook retouren gebracht in fysieke winkel Emmeloord ( vriendelijke medewerkers) Had een andere review geschreven met 5 sterren. Verwijderd gezien ik nu 2 artikelen heb geroutineerd en kreeg € 7,00 te weinig terugbetaald. Benieuwd hoe dit wordt opgepakt. Nog niet zo heel lang ervaring met de webshop. Maar dit gebeuren vind ik wel een minpunt.

Inmiddels opgelost. Het systeem van de spaarpunten inleveren verloopt niet correct. Kan beter. Had in eerste review 5 sterren gegeven (verwijderd) blijf voorlopig op deze 2 sterren aangezien ikzelf actie moest ondernemen voor correcte afhandeling.

19 de maio de 2026

Resposta da Jeroen Beekman Mode

Het is toch best lastig om onze 5 sterren te halen. Je doet bijna alles goed en heel tevreden maar als er dan 1 keer iets niet goed gaat met het verwerken van de spaarpunten krijg je toch 2 sterren. We blijven ons best doen want we gaan voor de 5 sterren natuurlijk.

Classificada 4 em 5 estrelas

De aankoop vlot, retour niet

De aankoop en levering ging erg vlot, heel fijn. Helaas was de aankoop niet naar wens. Ik heb het artikel terug gebracht naar de winkel. De verkoopmedewerker was zeer onvriendelijk, liet me niet uitpraten en werkte me zsm de deur weer uit. Wachten op terugbetaling duurt ook lang. Conclusie: aankoop en levering erg vlot retour is minder goed geregeld bij terugbrengen in de winkel.

13 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Als trouwe klant Op 24-04-2026 een…

Als trouwe klant Op 24-04-2026 een broek besteld en betaald en de orderbevestiging ontvangen met de mededeling dat hij binnen 1 tot 3 werkdagen zou worden bezorgd zoals ik al meer dan 10 jaar van Jeroen Beekman gewend ben.
Nu , 30-04-2026 nog steeds geen verzendbericht dus s'ochtends maar even gebeld , men zou het even gaan uitzoeken en dezelfde dag nog een antwoord via een e-mail sturen.
Om omstreeks 16.30 nog geen e-mail ontvangen , dus maar weer gebeld .
Er werd gezegd dat het (WEER) even uitgezocht werd.
De dame aan de telefoon zei dat er een e-mail was gestuurd dat de broek niet leverbaar was . (GEEN E-MAIL ONTVANGEN !)
SCHANDE DAT ER NIET EVEN CONTACT WORD OPGENOMEN DAT HET ARTIKEL NIET MEER LEVERBAAR IS !
De dame aan de telefoon raakte geïrriteerd en heeft gesprek vervolgens onvriendelijk beïndigd.
Zeer grote teleurstelling na zo'n lange en plezierige klandizie.

30 de abril de 2026

Resposta da Jeroen Beekman Mode

Fijn dat u al 10 jaar lang tevreden klant bent. Al die jaren hebben we u goed kunne helpen gelukkig. Sorry dat het nu 1 keer verkeerd gaat. We kunnen ruim 99% van onze bestellingen opsturen maar heel soms is een artikel onvindbaar. Helaas was dat nu het geval. Wij hebben uw geld ook al terug betaald. En u hoort daar inderdaad mail over te krijgen en we zullen uitzoeken waarom dat niet het geval is.

Classificada 3 em 5 estrelas

Sweater besteld

Ik had een sweater besteld die correct geleverd is, maar te groot bleek. Het was lastig om een retourticket te krijgen, bovendien moest ik daar apart voor betalen.
De juiste maat van de sweater heb ik inmiddels ontvangen

24 de abril de 2026

Resposta da Jeroen Beekman Mode

Er wordt al lang gewerkt aan een simpelere manier van retourneren. Helaas duurt dit erg lang. Maar gaat een keer goed komen zodat het weer met een retourlabel kan. Betalen voor retourneren is tegenwoordig bijna de standaard. Gratis retourneren is niet haalbaar.

Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn laatste ervaring met Jeroen…

Mijn laatste ervaring met Jeroen Beekman is vooral niet correct verlopen. Mijn ingediende klacht (broek) is niet op de juiste manier afgehandeld. Telkens word ik op de voorwaarden van Jeroen Beekman gewezen, drie dezelfde regels komen telkens terug in  hun verweer.
Terwijl mijn klacht ging over het wijder worden van het materiaal wat was gebruikt voor de broek.
De “dame Silvia “  die mijn klacht heeft behandeld heeft 3 x over de mail niet goed gelezen tot aan het laatst toe blijft ze me maar wijzen op hun voorwaarden. En nu komt het allermooiste ze schrijft dat ik de broek ook nog moet betalen!!!!
Mijn betaling is dezelfde dag als ik  het pakket ontvang betaald!!!
Hoe goed kan er gelezen worden en worden nagezien hoe de klant heeft gehandeld en dan dient men de klant erop te wijzen dat de betaling nog niet is voldaan.
Het spijt me om te moeten zeggen hoe onjuist ik ben behandeld door de klantenservice van Jeroen Beekman.
Ik dien nadat ik een broek heb ontvangen en heb afgerekend een klacht in over het materiaal van de broek!!!
Meestal draag je de broek gelijk, omdat het met Pasen mooi weer werd heb ik de broek voor het eerst gedragen.
Daardoor kon ik op dat moment de broek pas beoordelen.
Gebeld met de klantenservice zie bovenstaand.
U begrijpt na dit verhaal dat ik de nieuwe klanten van Jeroen Beekman er op wijs hoe slecht de klantenservice in mijn geval werkt.
Ik wacht nu in spanning af op mijn Broek!!!!!!

Zoals ik al geschreven heb, had ik de broek eerste paasdag gedragen en de chocoladekruimels van mijn gekregen paasei op de broek waren gevallen. Die waarschijnlijk vlekken hebben veroorzaakt.
Daar krijg ik nu een schrijven over. De eerste keer met de klantenservice heb de klantenservice verteld dat ik broek gedragen heb, er wordt mij een retourticket toegestuurd! Daar heb ik gebruik van gemaakt, ook verteld dat ik de broek gedragen, anders kan ik niet merken dat de broek in het dragen wijder wordt.
Ik ben ondertussen” het wellis niettus spelletje zat”).
Het blijft een spelletje in het voordeel van “Jeroen Beekman”. Ik heb tot op heden nog steeds niet het juiste antwoord ontvangen. De broek wordt wijder in het dragen….. Jeroen Beekman, het dragen… nu voor de zoveelste keer. Broek met chocolade vlekken of niet maakt geen verschil. Na het dragen van 1 dag wel!!

29 de abril de 2026

Resposta da Jeroen Beekman Mode

Misschien moet u even eerlijk vertellen dat wij de broek retour hebben gekregen met chocoladevlekken erin. De kruimels vielen er nog af toen we de broek ontvingen. Dus het verhaal is een beetje anders en zo kunnen wij geen artikelen retour nemen inderdaad.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.