Wat een top winkel!! Super fijn contact gehad en top product! Na een probleem met de bezorgdienst van mijn bestelling ben ik zo netjes en vriendelijk geholpen, en uiteindelijk mijn fantastische broe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Kleding is snel, goed ingepakt bezorgd. Jammer genoeg paste het niet. Het terugsturen verliep heel goed. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden en en teruggave van het aankoopbedrag was snel binn... Ver mais
Fijne winkel , ik bestel regelmatig alles heel netjes verpakt ziet er top uit snelle levering, en ruilen gaat ook heel makkelijk.top winkel
Het bestellen gaat goed, maar het retourneren is niet fijn. Je moet het pakje zelf via een besteldienst terug sturen. Waarom geen antwoordnummer of via een retourlabel. Ze kunnen het bedrag eventue... Ver mais
Informações sobre a empresa
Er zijn 6 Jeroen Beekman winkels en een webshop. Het assortiment damesmode bestaat uitsluitend uit topmerken. Klantvriendelijkheid staat zowel in de winkels als online altijd voorop. Samen met de geweldige teams welke ook dezelfde passie en klantvriendelijkheid uitstralen, zorgen ze voor een unieke winkelbeleving.
Informações de contacto
Escudo 10, 8305 BM, Emmeloord, Holanda
- 0527-618282
- info@jeroenbeekman.nl
- www.jeroenbeekman.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Bij het open maken van de oranje doos…
Bij het open maken van de oranje doos zit de kleding keurig verpakt in dun vloeipapier met logo sticker. Alleen daar wordt ik al blij. Mooie kleding en bijna altijd goed passend. Bestel hier heel graag de leukste kleding.
Mooie merken
Mooie merken. Alles netjes verpakt. Snelle verzending. Top
Aangename ervaring van mijn 1ste aankoop.
Correcte opvolging van de bestelling.
Zeer netjes ingepakt. Straalt luxe uit, voelt als extra verwennerij.
Voor mij een aangename ervaring bij Jeroen Beekman.
Gewoon goed bedrijf
Leuke verpakking
Goed en ruim assortiment
Goed product, prijs en keurige snelle verzending
Goed product, prijs en snelle keurige levering
Snelle levering altijd fijn.
Snelle levering altijd fijn.
Verpakking keurig.
En het artikel zag er ook heel goed uit.
Een zaak waar je met een gerust hart je kleding kan bestellen.
Snelle afhandeling en fijne merken.
Snelle afhandeling. En bij retour ook spoedig terug betaling
Duidelijke website
Duidelijke website, mooie kwalitatieve merken. Bestelproces is eenvoudig en er wordt snel verzonden. Kortom gewoonweg perfect
Snelle levering en goede…
Snelle levering en goede retourvoorwaarden
Prima communicatie
Prima communicatie. Duidelijk en zoals afgesproken
Netjes verpakt en snel geleverd
Alles was prima alleen de blouse was…
Alles was prima alleen de blouse was heeeeel erg gekreukt. Levering op tijd. Precies de kleur die ik zocht. Anders echt 5 sterren.
Snelle levering , jammer genoeg paste het niet.
Na retour ook snelle terug storting van betaling.
Snel geleverd en vriendelijk
Snel geleverd, degelijk verpakt. Vriendelijk schrijven erbij.
Goed assortiment en snelle levering de…
Goed assortiment en snelle levering de kleding zat keurig verpakt in een mooie doos met briefje erbij
Snel geleverd en makkelijk terug te sturen
Duidelijkheid website
Duidelijkheid website, kwaliteit product en snelle levering.
Ik vind het echt een hele fijne zaak…
Ik vind het echt een hele fijne zaak met mooie kleren.Maar ook omdat je ook achteraf kan betalen.
Vind het wel jammer dat als de kleding afgeprijsd is daar niet voor kan kiezen.
Vooral dat ik zelf altijd meteen betaal wat ik wil houden. Dat was eerst wel en dat is pas veranderd. Echt heel jammer
Verder gaat alles goed de levertijd en levering is top in orde ook de verpakking 👍