JMS-Vattenrening Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kombinationen hög kvalitet & gott resultat med fantastiskt serviceinriktad, kunnig och vänlig personal. Jag fick fråga och lära mig utan att behöva känna mig besvärlig och dum

Classificada 5 em 5 estrelas

Först ett tydligt och väl bemött hembesök. Installation och iordningställande av en mycket trevlig, väl tydlig med information, montör. Allt fungerar väldigt bra och är till full belåtenhet. Tack

Classificada 5 em 5 estrelas

När de fått vattenprovet kom de snabbt ut och de klämde in oss snabbt i planeringen, trots semestrar och ledig personal. Trevlig och hjälpsam montör.

Classificada 1 em 5 estrelas

Helt värdelelöst företag som lurar sina kunder och byter ut helt fungerande anläggningar, sedan bygger de om systemet helt tokigt utan någon som helst kunskap, kan sätta flera ventiler mellan pump o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de filtros de água
  2. Canalizador
  3. Empresa de purificação de água
  4. Tratamento de água

JMS Vattenrening förser hushåll, fritidshus, lantbruk och samfälligheter över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett friskare vatten. Vi finns nära dig och hjälper till med allt från analys till installation. Våra lokala vattenreningsexperter hjälper dig steg för steg - hela vägen. Från första kontakt till installerat och testat. JMS Vattenrening är en ledande leverantör av högkvalitativa produkter och tjänster inom vattenbehandling. Med en stark inriktning på kundnöjdhet strävar vi ständigt efter att överträffa förväntningarna och erbjuda enastående lösningar till våra kunder. Vår dedikerade och kunniga personal arbetar hårt för att skapa en positiv köpupplevelse, och vi är stolta över att leverera produkter av högsta standard. Vi förstår vikten av transparent kommunikation och snabb service. Vårt engagemang för att hålla våra kunder informerade och nöjda är tydligt genom vår snabba respons och effektiva problemhantering. Vi tar varje feedback på stort allvar och använder det som en möjlighet till förbättring. Vi strävar efter att bygga förtroendefulla relationer med våra kunder och vår hängivenhet till att uppfylla deras behov är grunden för vårt framgångsrika partnerskap. Vi välkomnar och uppskattar varje åsikt för att fortsätta växa och erbjuda enastående värde.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

275 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bra jobb

Bra jobb, men dyrt.

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med arbetet. Samtidigt har vi förståelse för att priset kan upplevas som högt. Vi strävar alltid efter att vara tydliga med våra priser i förväg och att leverera ett arbete med hög kvalitet och långsiktig funktion.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – din feedback är värdefull för oss.

Trevligt och kunnigt besök

Trevligt och kunnigt besök, men tyvärr allför lång väntan!

2 de fevereiro de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde besöket som trevligt och kunnigt. Samtidigt beklagar vi att väntetiden blev längre än önskat. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse och tar med oss din feedback för att förbättra våra rutiner framöver.

Snyggt jobbat

Snyggt jobbat

9 de fevereiro de 2026

Tack så mycket! Vad roligt att höra. 😊

Nöjd kund

Det är alltid trevliga montörer som jag kan prata med bla.om jag har några funderingar.Redogörelse om dom olika stegen i servicegenomgången.

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplever våra montörer som trevliga och att du får tydlig information under servicegenomgången. Vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska känna sig trygga och få svar på sina frågor under besöket, så det är extra roligt att du uppskattar det.

Tack för ditt förtroende!

Trevlig personal

Kunnig och trevlig personal trots dåligt bemötande från vår sida.

30 de janeiro de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du lyfter vår trevliga och kunniga personal. Det gläder oss att du ändå upplevde ett bra bemötande från vårt team.

Bra bemötande

Bra bemötande

6 de fevereiro de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande.

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår service och hjälp.

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att ni fått en lösning som ger er rent vatten – det är verkligen guld värt. Vi har förståelse för att reningsvätskan innebär en löpande kostnad, men den är viktig för att säkerställa fortsatt hög vattenkvalitet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick en bra och smidig lösning

Fick en bra och smidig lösning. Nöjd med bemötande och servicen.

9 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde att vi kunde erbjuda en bra och smidig lösning samt att du är nöjd med både bemötandet och servicen. Det betyder mycket för oss att få sådan återkoppling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb återkoppling och snabb service

Snabb återkoppling och snabb service. Informativt besök med tydlig genomgång av anläggning.

4 de fevereiro de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde både snabb återkoppling och snabb service. Det är också roligt att besöket och genomgången av anläggningen kändes tydlig och informativ.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det betyder mycket för oss.

Bra svar

Jag fick bra svar på mina frågor om anläggningen.
Det enda man kan klaga på är priset.

26 de janeiro de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick bra svar på dina frågor om anläggningen – det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och välinformerade.

Vi har förståelse för att priset är en viktig faktor. Hos oss ingår alltid både rådgivning, kvalitetssäkrade produkter och ett noggrant utfört arbete, vilket vi hoppas ska ge långsiktigt värde och trygghet.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Classificada 1 em 5 estrelas

Inte erhållit fakturor i tid

Inte erhållit fakturor i tid, istället blivit kontaktad av inkasso med krav på omedelbar betalning, hände flera gånger. Visade sig att gamla kontaktuppgifter legat kvar i systemet hos JMS och som gjorde att JMS skickade paket samt fakturor till gammal adress, och som jag därför aldrig fick info om. Borde kunna lösas genom årlig uppdatering av kundregister etc. Men upplevelserna pga av ovanstående var inte roliga och däför ger jag lågt betyg, men med förhoppning om att JMS förbättrar sig map detta.

3 de fevereiro de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi beklagar verkligen situationen med fakturorna och inkassokontakten. Att äldre kontaktuppgifter funnits kvar i systemet och orsakat detta är självklart något vi behöver ta på allvar. Din feedback är värdefull och hjälper oss att förbättra våra rutiner framöver.

Classificada 2 em 5 estrelas

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar att återkopplingen kring åtgärder upplevdes som sen – det är självklart något vi vill att våra kunder ska få snabb och tydlig information om. Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att se över våra rutiner så att kommunikationen fungerar bättre framöver.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta.

Duktig och trevlig.

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde vår tekniker som både duktig och trevlig. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig trygga och väl bemötta.

Kunnig och trevlig personal

Resposta da JMS-Vattenrening

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde vår personal som både kunnig och trevlig – det är precis den service vi strävar efter att ge varje kund.

Tack för ditt förtroende!

Otroligt bra service.

Bra service, från alla inblandade. Från säljare till rörmontör. Rekommenderas varmt. Vi är så nöjda med ett gott dricksvatten igen. Tack för det JMS.

30 de janeiro de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Stort tack för ert fantastiska omdöme! Det gläder oss verkligen att ni är så nöjda med både servicen och samarbetet – från säljare till rörmontör. Vi är stolta över att kunna erbjuda en helhetslösning där alla delar fungerar smidigt tillsammans.

Extra roligt är det att höra att ni återigen har ett gott dricksvatten hemma – det är precis det vi arbetar för varje dag. Tack för ert förtroende och för den varma rekommendationen!

Anlita inte JMS

Riktiga skojare. Vi har följt de råd och instruktioner vi fått. De ljuger, står inte för sina misstag, förklarar inte när vi frågar varför vissa saker inte står angivna i instruktionen Eller produktinformationen och är dyra.
Ångrar att vi installerade en filteranläggning via JMS.

Vi har fler i området som även de haft problem med JMS vatten.

26 de fevereiro de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att du känner så här kring din anläggning.

I ditt ärende gjordes en prövning hos Allmänna reklamationsnämnden (ARN), som efter genomgång av underlaget bedömde att det inte fanns något köprättsligt fel som vi som leverantör ansvarar för. Vi följer alltid gällande lagstiftning och de beslut som fattas av oberoende instanser.

För att en anläggning ska fungera optimalt är det också viktigt att skötsel och underhåll sker enligt de instruktioner som lämnas vid installation.

Vårt mål är alltid att leverera trygga och långsiktiga lösningar med hög kvalitet. Du är självklart välkommen att kontakta oss om du önskar rådgivning kring drift och skötsel framåt.

Classificada 3 em 5 estrelas

Vattenläckage

montören hade vid installationen inte gjort det riktigt, så när medlet i behållaren började ta slut så läckte filtret vatten ut över golvet

26 de janeiro de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Vi vill gärna förtydliga att det rör sig om ett pH-filter där filtermassan normalt fylls på cirka en gång per år. Installationen genomfördes för ungefär ett år sedan, och vid påfyllnad är det viktigt att kontrollera att allt är korrekt återmonterat för att undvika läckage.

Vi beklagar det som inträffat och tar med oss detta för att säkerställa att allt fungerar som det ska framöver. Tack för din feedback.

Bra bemötande/service/pris

15 de janeiro de 2026

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande, vår service och vårt pris. Det är alltid vårt mål att erbjuda professionella lösningar med hög kvalitet och tydlig prissättning.

Tack för att du valde JMS Vattenrening och för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Snabb feedback

Snabb feedback vid kontakt uppskattas

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår snabba återkoppling – vi vet hur viktigt det är med tydlig och snabb kommunikation. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta ge bästa möjliga service.