JMS-Vattenrening Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kombinationen hög kvalitet & gott resultat med fantastiskt serviceinriktad, kunnig och vänlig personal. Jag fick fråga och lära mig utan att behöva känna mig besvärlig och dum

Classificada 5 em 5 estrelas

Först ett tydligt och väl bemött hembesök. Installation och iordningställande av en mycket trevlig, väl tydlig med information, montör. Allt fungerar väldigt bra och är till full belåtenhet. Tack

Classificada 5 em 5 estrelas

När de fått vattenprovet kom de snabbt ut och de klämde in oss snabbt i planeringen, trots semestrar och ledig personal. Trevlig och hjälpsam montör.

Classificada 1 em 5 estrelas

Helt värdelelöst företag som lurar sina kunder och byter ut helt fungerande anläggningar, sedan bygger de om systemet helt tokigt utan någon som helst kunskap, kan sätta flera ventiler mellan pump o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de filtros de água
  2. Canalizador
  3. Empresa de purificação de água
  4. Tratamento de água

JMS Vattenrening förser hushåll, fritidshus, lantbruk och samfälligheter över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett friskare vatten. Vi finns nära dig och hjälper till med allt från analys till installation. Våra lokala vattenreningsexperter hjälper dig steg för steg - hela vägen. Från första kontakt till installerat och testat. JMS Vattenrening är en ledande leverantör av högkvalitativa produkter och tjänster inom vattenbehandling. Med en stark inriktning på kundnöjdhet strävar vi ständigt efter att överträffa förväntningarna och erbjuda enastående lösningar till våra kunder. Vår dedikerade och kunniga personal arbetar hårt för att skapa en positiv köpupplevelse, och vi är stolta över att leverera produkter av högsta standard. Vi förstår vikten av transparent kommunikation och snabb service. Vårt engagemang för att hålla våra kunder informerade och nöjda är tydligt genom vår snabba respons och effektiva problemhantering. Vi tar varje feedback på stort allvar och använder det som en möjlighet till förbättring. Vi strävar efter att bygga förtroendefulla relationer med våra kunder och vår hängivenhet till att uppfylla deras behov är grunden för vårt framgångsrika partnerskap. Vi välkomnar och uppskattar varje åsikt för att fortsätta växa och erbjuda enastående värde.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

275 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Monteringen var helt okej

Monteringen var helt okej. Det var när försäljaren var här och lovade en första service gratis. Efter att montören hade gjort sitt jobb, skulle försäljaren ta kontakt med mig för att höra om jag var nöjd med ” affären ”. Det blev ingen service gratis ingen mer kontakt med mig. / Per-Inge

9 de dezembro de 2025

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack Per-Inge för att du delar din upplevelse. Vi är glada att höra att monteringen fungerade bra 2023 när du köpte utrustningen. Samtidigt beklagar vi verkligen att kommunikationen efter installationen inte levde upp till dina förväntningar.

Vi har gått igenom ärendet och kan i dagsläget inte se någon dokumentation eller registrerad order i vårt system som visar att en kostnadsfri första service ingick. Det är självklart olyckligt om det upplevdes otydligt eller om löften inte följdes upp på ett tillfredsställande sätt.

Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att bli bättre, särskilt när det gäller uppföljning och tydlighet i våra affärer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabbt på plats med installation och…

Snabbt på plats med installation och ett bra resultat!

9 de dezembro de 2025

Resposta da JMS-Vattenrening

Stort tack för din feedback! Vi är glada att du upplevde både snabb installation och ett bra slutresultat.

Classificada 3 em 5 estrelas

Dyrt men bra

Vattenreningen blev jättebra, dyrt och lite smolk att det var svårt att få kontakt med den vi hade som kontakt med och fick ingen kompensation för problem vid installation. Handlade om ca 500 kr men nop.

17 de setembro de 2025

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att vattenreningen gav ett riktigt bra resultat. Samtidigt beklagar vi att du upplevde priset och kontakten i samband med installationen som mindre bra. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att förbättra vår service.

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att allt fungerade enligt dina förväntningar. Det är precis så vi vill att upplevelsen med oss ska vara, och din feedback betyder mycket för vårt fortsatta arbete.

Kanonbra service

Kanonbra service

2 de dezembro de 2025

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ringde till er sevice tekniker efter…

Ringde till er sevice tekniker efter jag fick se läckage, han kom samma dag och åtgärdade!!

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för att du delade din upplevelse! Vi är glada att höra att vår servicetekniker kunde rycka ut samma dag och snabbt åtgärda läckaget. Snabb hjälp och trygg service är viktigt för oss, särskilt när något oväntat inträffar. Tack för förtroendet!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra service och personligt bemötande.

Bra service och personligt bemötande.

5 de dezembro de 2025

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och det personliga bemötandet. Det är viktigt för oss att varje kund känner sig väl omhändertagen. Tack för förtroendet!

Ny Radonett och hydropress

JMS Vattenrening har installerat en ny Radonett samt hydropress. Vi är väldigt nöjd, från första kontakt till slutförd installation. JMS visar bra kunskap inom vattensystemet och har gott om erfarenhet. Kommunikation omkring leverans av Radonett kunde ha varit lite bättre, men generellt var upplevelse jätte positiv.

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ert fina och utförliga omdöme!
Det gläder oss att höra att ni är så nöjda med installationen av Radonett och hydropress samt med vårt arbete från första kontakt till färdig lösning. Vi uppskattar verkligen att ni lyfter vår kunskap och erfarenhet inom vattensystem.

Samtidigt tackar vi för er ärliga feedback kring kommunikationen vid leveransen. Det är värdefullt för oss och något vi tar med oss i vårt fortsatta förbättringsarbete, så att upplevelsen blir ännu bättre framöver.

Tack för förtroendet och för att ni tog er tid att dela er upplevelse.

Kunnig service man

Kunnig service man. Visade status på vattnet med flera prov tagningar.

5 de dezembro de 2025

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du upplevde vår servicetekniker som kunnig och att genomgången av vattnets status med flera provtagningar kändes tydlig och trygg. Vi tycker det är viktigt att våra kunder får god förståelse för sitt vatten och de lösningar vi erbjuder.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, lösningsorienterad och löste våra problem.

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att vi kunde arbeta lösningsorienterat för att lösa era problem. Det är precis så vi vill att vårt arbete ska uppfattas.

Classificada 5 em 5 estrelas

JMS-vattenrening ett tryggt val.

Jag har fått vägledning och bra förslag på åtgärder gällande mitt vatten.
Stefan Blidberg har varit mycket hjälpsam och förklarat hur det fungerar med att sätta in ett kolfilter hos mig .
Han har också varit mycket snabb med att återkoppla till mig både på mejl och telefon,vilket uppskattas oerhört.
Han har sist men inte minst levererat en bra plan och en tydlig offert till mig.
Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera JMS- vattenrening

24 de novembro de 2025

Resposta da JMS-Vattenrening

Stort tack för ditt fina och utförliga omdöme!
Det gläder oss verkligen att höra att du känt dig trygg genom hela processen och uppskattat både vägledningen, återkopplingen och den tydliga planen. Extra roligt att Stefan kunnat hjälpa till på ett pedagogiskt sätt och leverera en lösning som känns rätt för dig. Tack för ditt förtroende och din varma rekommendation!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Saknar dock service i Stockholm som gör att upplevelsen inte fick högsta omdöme.

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt omdöme och för de vänliga orden om vårt bemötande!
Vi förstår din upplevelse och vill gärna förtydliga att vi idag har två tekniker baserade i Stockholm som utför service i området. Vi tar med oss din feedback och arbetar kontinuerligt med att utveckla vår närvaro och tillgänglighet för att kunna ge bästa möjliga service.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det hjälper oss att bli bättre.

Riktigt bra tekniker

Riktigt bra tekniker. (Örebro) bra service, märks att personalen har koll.

Man får vad man betalar för och i detta fall är det positivt.

19 de novembro de 2025

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att du upplevde våra tekniker i Örebro som kunnig och att servicen levde upp till dina förväntningar. Det betyder mycket för oss att vår kompetens och kvalitet märks i praktiken – och att du känner att du får valuta för pengarna.

Stort tack för förtroendet!

Braoppfölgnig

Man kan bara ringa så får man hjälp
Och alt fungerar bra

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ert omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med vår uppföljning och att det är enkelt att få hjälp när behov uppstår. Att allt fungerar som det ska och att ni snabbt kan nå oss är något vi prioriterar högt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Inget särskilt att klaga över bra och…

Inget särskilt att klaga över bra och trevligt reparatör

14 de novembro de 2025

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ert omdöme! Vad bra att höra att ni är nöjda och att ni upplevde vår reparatör som både trevlig och professionell. Vi strävar alltid efter att leverera smidig service utan krångel.

En väldigt nöjd kund!!

Jag märkte direkt vid första kontakt (Martin Hübinette, Uppsalakontoret) att det här företaget är proffs och de vet vad de håller på med. Avhärdare modell mindre för den lilla familjen är nu på plats och vattnet är som nytt. Installation gjordes i tid enligt överenskommelse. Hantverkaren var väldigt noggrann och säkerställde att allt fungerade 100%. M.a.o en helhetslösning som inte kunde bli bättre! Stort tack!

Resposta da JMS-Vattenrening

Stort tack för ert fantastiska omdöme! Det gläder oss verkligen att ni kände förtroende redan vid första kontakten med Martin på Uppsalakontoret och att både lösning, installation och slutresultat levde upp till era förväntningar.

Härligt att höra att avhärdaren passar er familj och att ni redan märker skillnad på vattnet. Vi lägger stor vikt vid noggrant hantverk och att allt fungerar fullt ut enligt överenskommelse, så er feedback betyder mycket för oss.

Tack för att ni valde JMS Vattenrening!

Bra service

Bra service

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ert omdöme! Vi uppskattar verkligen att ni lyfter fram vårt trevliga bemötande och vår service. Det är viktigt för oss att varje kund känner sig väl omhändertagen.

Bra kontakt med Emil

Bra kontakt med Emil. Snabbt utförligt svar. Utförlig beskrivning av testet.
Vi ska nu göra ett ytterligare test på en annan pump som vi har.

12 de novembro de 2025

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ert fina omdöme! Vad roligt att höra att ni haft en bra kontakt med Emil och att ni uppskattade vårt snabba och utförliga svar samt den tydliga beskrivningen av testet.

Lycka till med nästa test på den andra pumpen – och hör gärna av er om ni vill att vi hjälper till att tolka resultatet eller bolla nästa steg.

Bra service!

Bra service!

11 de novembro de 2025

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ert omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med vår service. Vi uppskattar verkligen att ni tar er tid att dela med er.

Trevlig och kompetent personal

Trevlig och kompetent personal.
Kändes tryggt.

11 de novembro de 2025

Resposta da JMS-Vattenrening

Tack för ert omdöme! Vad glädjande att höra att ni upplevde vår personal som både trevlig och kompetent, och att det kändes tryggt hela vägen. Det är precis den känslan vi vill förmedla till våra kunder.