Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag, 19 juni 2023 is er een tafel van Studio Henk opgehaald, ivm houtworm. Het nieuwe blad werd direct geleverd. Een half uur voor de aflevering werd ik gebeld en binnen de tijd waren 2 be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Twee fauteuiltjes werden prima op tijd geleverd , uitgepakt en neergezet . Tevens werd de verpakking meegenomen. Vriendelijke en nette leveranciers . Echt top 👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijke jongens, die alles netjes gemonteerd hebben. Ook dingen toegelicht, en al het plastic en karton meegenomen hebben. Dus daar had ik geen omkijken na! Super service ik ben dik tevreden!

3,5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

57 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

3,5

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf! Incomplete levering, deel van ons al betaalde bankstel is kwijt. De bezorg medewerker tekent zelf af voor complete levering nadat wij weigerde te tekenen voor ontvangst. We zijn al weken aan het vragen om missende deel na te leveren, maar JP kan het niet vinden en laat ons aan ons lot over. Zolang zij het missende deel niet kunnen vinden krijgen wij gewoon niks nageleverd!?!

21 de dezembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

JP Haarlem is een afschuwelijk bedrijf…

JP Haarlem is een afschuwelijk bedrijf om mee te werken. Ik wacht nu al 7 weken op de levering van een bank. Het is onmogelijk iemand aan de tlf te krijgen, en als je er ongeveer een uur voor uittrekt om gewoon te blijven proberen kom je erdoor. Dan krijg je standaard de mededeling dat ze het uit gaan zoeken, en dat ze je terug gaan bellen, en dat gebeurd dan weer niet. Doorverbinden naar collega's die dan weer niet opnemen. Maar uiteindelijk gebeurd er niets. Tot 2 keer toe een afspraak gemaakt voor levering en ze komen gewoon niet opdagen.
Een het is HELAAS niet mijn enige ervaring met hen..........
Mijn eerste ervaring met JP Haarlem was een levering van een tafel waarbij men bij de installatie door het tafelblad boorde. Heel ongelukkig maar dat kan gebeuren. De installateur baalde en was heel correct en zei dat JP contact op zou nemen. Het enige wat ik van JP Haarlem gehoord heb is een email dat men de tafel afgeleverd heeft met een foto van het gat in het blad en dat is het. :(

Nou hier wil je toch je meubels niet door geleverd zien.

16 de dezembro de 2021

Prima ervaring!

Ondanks de vele slechte ervaringen op deze site niets dan lof voor JP. Haarlem!
Hoekbank en stoel keurig op tijd geleverd. Een half uur van tevoren werden we door de mannen gebeld dat ze er aan kwamen. Twee aardige nette mannen die de bank snel en goed monteerde en op zijn plaats zetten. Alles werd netjes achtergelaten en inpakmateriaal weer meegenomen. Zeer tevreden over de service!

14 de dezembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een slechte service van Jp haarlem

Wat een slechte service van Jp haarlem.
Ze wijken van de bezorgtijden af en bellen 2 minuten voordat ze voor de deur staan op. Ik zit in mijn kraamtijd en met een vrouw van ggd hier in huis. Zij zetten het bed boven neer en vertrekken weer. Mag mijn vriend die mij hoort bij te staan alles gaan monteren wat dus absoluut niet goed verliep. Ik schrik hier eerlijk gezegd van, ik ken emma als een goed befrijf maar dat dit zo wordt overgedragen aan JPHaarlem en dat de bezorgservice hier zo mee omgaat vind ik vreselijk. Het heeft mij zoveel onrust en stress bezorgd.

7 de dezembro de 2021

Worst delivery experience ever

JP Haarlem is the worst delivery service I have ever experienced. We fixed a date for the delivery, they never came, no phone call, no notifications. After 2 weeks they finally answer me to fix a new date. Second attemp of delivery is again a failure from them. So we set a third date. On the day of delivery I ask when I can expect the delivery timing. They answer me that the package is at the wrong location so for the third time the delivery is canceled. So I decided to finally cancel my order. Their service is a disgrace and they don't have respect for their client since I make myself available and spent 3 fulls days waiting for them. I really don't recommend this delivery service for anyone or any company who want to work with reliable professionnals.

2 de dezembro de 2021

Goede bezorgservice van JP

Goede bezorgservice van JP. De mannen belden mij van tevoren op om te vermelden dat ze bijna op mijn adres waren. De bezorging zelf verliep ook goed en soepel. Tot slot waren de mannen ook aardig en hadden ze de boxspring van Emma netjes afgeleverd.

26 de novembro de 2021

Super slecht bedrijf!!

Super slecht bedrijf!!
krijg geen factuur wel moeten betalen!
Kunnen geen kast afstellen!!
Begrijp absoluut niet dat Eyerkamp hier mee in zee gaat !!

24 de novembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf. Hebben inmiddels mijn bestelde matras al drie keer aangeboden. Hebben de eerste levering gewoon buiten voor de deur neergezet terwijl er een andere afspraak was gemaakt. Inmiddels meerder klachten ingediend waar niets mee gedaan wordt. Nu durven ze voor de derde keer een matras aan te bieden die ik al lang heb.
Telefoonnummer is niet bereikbaar en reageren niet op mail. Nooit meer

18 de novembro de 2021

Onbetrouwbaar en onprofessioneel

Ben al een maand aan het wachten op een matras dat ze zouden leveren. Al 5 x een leveringsafspraak gemaakt, die ze op de dag zelf annuleren. Je kan ze niet bellen, alleen berichten via mail of what’s app, waar ze overigens ook niet op reageren. Erg onprofessioneel en onbetrouwbaar.

3 de novembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Annulatie op dag van levering

De leverafspraak lag reeds enkele weken vast. Op de dag van de levering (waar ik vakantie voor had moeten nemen) laten ze pas halverwege de dag weten dat de levering niet kan doorgaan.

29 de outubro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Nette levering, wel een uur te vroeg.

Vandaag een meubel van Sonorous geleverd gekregen via JP Haarlem. Een dag van te voren kregen we zowel via de mail als via klantenservice via de app het bezorgtijdvak. Ze waren echter wel een uur te vroeg. Wellicht handig als daar even contact over was geweest. Op de bezorgers zelf is niets aan te merken: aardige, correcte kerels die vlot werkten

22 de outubro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechtste bedrijf waar ik ooit mee in…

Slechtste bedrijf waar ik ooit mee in contact ben gekomen. 2u voor levering bellen ze dat er een chauffeur ziek is. Volgende dag wil ik een nieuwe afspraak maken maar gaat dit plotseling niet omdat er nog dingen geregeld moeten worden. Nu kreeg ik een heel andere reden te horen waarom mijn levering niet doorgegaan is. Nu was het plots een fout in het sorteerproces. Enorm onprofessioneel bedrijf want ze antwoorden soms ook gewoon niet op berichten. Enigste dat ze je geven is een standaard antwoord dat ze er aan bezig zijn om het in orde te maken. Tegen dat mijn bed geleverd is zijn we 2023.

19 de outubro de 2021

Verkeerde spullen bezorgd

Afgelopen donderdag kwam JP Haarlem een bank bezorgen die ik niet had besteld. Wat ik wel had besteld , hadden ze niet bij zich. Telefonisch niet bereikbaar. Mail gestuurd maar wordt niet beantwoord.
Dramatisch slechte bezorgservice. Ben benieuwd of ik mijn bestelling nog ga krijgen.

18 de outubro de 2021

Kan 0 sterren ook

Kan 0 sterren ook?
Woorden schieten te kort om de onprofessionaliteit van dit bedrijf te omschrijven.
Op 12 oktober 2 uur voor de aangegeven tijdsindicatie de bezorging, zonder goede reden, annuleren. Vandaag 1 uur NA de aangegeven tijdsindicatie een email sturen met de mededeling dat het sorteerproces is vertraagd en daardoor niet geleverd wordt.
Telefonisch onbereikbaar en ook niet het respect om netjes telefonisch te annuleren.
Ik heb nu voor 2 werkdagen iets moet regelen met mijn werkgever. Hoeveel dagen komen hier bij? En wanneer kan ik eindelijk van mijn eettafel genieten? Want ik zit nu al een ruime week zonder.

18 de outubro de 2021

Minder dan 2 uur voor levering afgebeld

Minder dan 2 uur voor mijn levering belt de chaffeur om te zeggen dat ze de meubels niet komen leveren ivm problemen in het magazijn!? De hele dag proberen te bereiken via WhatsApp. Onduidelijke feedback en langzame response. Ik wacht nog steeds op een oplossing, uitermate slechte service!

14 de outubro de 2021

Complete and utter Amateurism

Complete and utter Amateurism. For months we have been waiting for delivery. Now this company has my furniture and we have to wait for another 3 weeks before they can actually deliver. Their customer “service” solution: if you don’t want to wait you can come and pick it up yourself. Not helpful in any matter and only referring to the store where we bought the furniture. A shame to see that a western company operates more poorly than a corrupt third world country. AVOID at all costs!

15 de setembro de 2021

É esta a sua empresa?