Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt klart bäst! Snabb hjälp och väldigt kunniga. Svarar på alla sorters frågor . De förklarar på ett så utförligt sätt som möjligt. Inga frågor är ”dumma” jag känner verkligen att de lyssnar och bryr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej! Jag tyckte om att vår jurist Fernando Cisternas svarade snabbt på chatten och rindge tillbaka samma dag. I fortsättningen svarade han lika snabbt på alla frågor på mejl och SMS. Jag är nöjd me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Otroligt tacksam för hjälpen. Strålande service, snabb i mail och telefon. Avtalet är super snyggt gjort och jag kommer verkligen vända mig hit igen! Starka rekommendationer att alltid be om h... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Tog oerhört lång tid att gå ett enkelt bodelningsavtal och ingen information om hur lång tid det skulle ta även när jag hade kontaktat dem. När jag tillslut fick avtalet så var det inte korrek... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços jurídicos
  2. Elder Law Attorney
  3. Advogado de direito de família
  4. Advogado de direito de imigração

Informação fornecida por diversas fontes externas

Du anger villkoren för avtalet Online på Jurida.se, en jurist tar hand om resten. Vi hjälper er upprätta t.ex. Testamente, Samboavtal, Äktenskapsförord, Bodelningsavtal, Gåvobrev, mm.

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

57 opiniões

Kan varmt rekommendera Jurida

Kan varmt rekommendera Jurida, snabbt enkelt och bra bemötande.

29 de maio de 2019

Hej Mattias!

Varmt tack för ditt fina omdöme! Är jätteglad att du är nöjd med oss. Du är alltid välkommen tillbaka om det är något mer vi kan hjälpa dig med.

Classificada 1 em 5 estrelas

Årerkom aldrig då jag svarade på frågor…

Årerkom aldrig då jag svarade på frågor de hade. Skrev påminnelse. Fortfarande inget svar. Dåligt

Kompenserade mig fullt ut och erbjöd mig den hjälp jag efterfrågat så ställde allt till rätta

23 de maio de 2019

Hej Katja,

Tack för ditt omdöme. Vi försöker besvara alla frågor vi får, men eftersom vi är människor även vi, missade vi tyvärr ditt mejl. En påminnelse hittar vi dock inte. Jag är jätteledsen över att din upplevelse av oss inte var som du förväntat dig. Du kan alltid nå oss på 0771-777 999, och även på chatten via vår hemsida, där vi har öppet 08-20 alla dagar, 365 dagar om året när du har brådskade frågor, så garanterar jag dig att vi försöker hjälpa dig på bästa sätt.

Jag är däremot glad att jag fick kontakt med dig och att vi kunde kompensera dig för detta. Jag hoppas sannerligen är du kan återfå förtroendet för oss i framtiden. Önskar dig en fin dag och vecka.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag blev snabbt och bra bemött av…

Jag blev snabbt och bra bemött av kunnig person i mitt ärende
Med vänlig hälsning,
GB Malmgrenå

15 de maio de 2019

Hej Gun-britt,

Tack för din recension. Kul att du uppskattar bemötandet och att du är nöjd! Beklagar dock att din upplevelse inte var 5-stjärnig. Finns det något vi kan göra för dig för att din upplevelse ska bli 5-stjärnig, hör av dig till oss direkt, så löser vi det. Önskar dig en fin vecka.

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Superbra service!

12 de maio de 2019

Hej Isabell,

Stort tack för din 5-stjärniga recension! Vårt mål är 100% kundnöjdhet och vi är glada att vi lyckades även denna gång! Ha en toppendag.

Högsta betyg.

30 de abril de 2019

Hej Gunnar!

Varmt tack för ditt omdöme och förtroende för oss! Vi är superglada att du är nöjd och du är varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp i framtiden.

Classificada 3 em 5 estrelas

Inte fullt nöjd

Det blev inte rätt ifyllt utefter mina val. Det kom ej heller på utlovad tid. Fick ringa några gånger innan jag kom fram och det skickades ut en ny begärd handling. Även denna innehöll ett mindre fel som vi rättade till själva.

22 de abril de 2019

Hej Berit,

Tack för din recension. Är djupt ledsen över att din upplevelse inte var 5-stjärnig. Men bra att vi redde ut detta över telefon idag där jag tog dina synpunkter på hur vi kan bli bättre till nästa gång. Jag hoppas verkligen att du kan återfå förtroendet för oss igen och du är varmt välkommen tillbaka, när som helst.

Snabbt och smidigt

7 de abril de 2019

Hej Marie,

Ett enormt stort tack för din recension! Uppskattar att du tog din tid att lämna ett toppbetyg, du är varmt välkommen att återkomma om du behöver hjälp i framtiden!

Suveränt bemötande

Suveränt bemötande! Mycket nöjd med både service och avtal.

21 de março de 2019

Hej Tom!

Tack för att du delar din upplevelse med oss, uppskattar det verkligen. Härligt att du är nöjd, vår strävan är att vara så tillmötesgående vi bara kan, för att kunna erbjuda bästa möjliga service!

Ha en trevlig helg!

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt smidigt och jag fick hjälp…

Väldigt smidigt och jag fick hjälp snabbt.
Rekommenderar verkligen!

Hej Pernilla!

Tack för din topp-recension! Glädjer mig att du kan rekommendera oss. Tveka inte att höra av dig om du behöver ytterligare hjälp.

Rekommenderas varmt!

Upplevde väldigt bra service hos juristen och hemsidan var mycket lätthanterlig, var jättesnidigt att upprätta mitt testamente. Tack!

Hej Camilla!

Tack för att du tog dig tid att skriva denna 5-stjärniga recension! Vilka fina ord från dig, du är en värdefull kund till oss och vi är superglada att vi kan leverera en förstklassig service i kombination med en lätthanterlig modern plattform till alla våra kunder. Du är varmt välkommen tillbaka!

Smidig och bra service

Smidig och bra service, rekomenderar denna tjänst.

Hej Tim,

Tack för en topprecension, det värmer verkligen! En förstklassig service är en av våra högsta prioriteter och det känns skönt att vi lyckades med detta även denna gång. Du är varmt välkommen tillbaka om du behöver ytterligare hjälp i framtiden.

Classificada 2 em 5 estrelas

slarviga skriver fel personnummer mm.

18 de março de 2019

Hej Monica,

Tack för ditt omdöme. Jag har redan varit i kontakt med dig gällande detta och det är skönt att vi löste det. Vill dock svara dig även här, att vi är jätteledsna över att du fick en inledande dålig upplevelse av oss.

Vårt mål är att alla, oavsett om det kan bli fel ibland, ska vara 100% nöjda när de lämnar Jurida. Hursomhelst, vi vill gärna att du återfår förtroendet för oss, därför är du varmt välkommen tillbaka när du behöver juridisk hjälp i framtiden!

Classificada 5 em 5 estrelas

jättenöjd med den tjänst jag fått hjälp…

jättenöjd med den tjänst jag fått hjälp med

20 de fevereiro de 2019

Hej Anette,

Ett stort tack för din 5-stjärniga recension! Är du nöjd, är vi nöjda. Du är en värdefull kund till oss, så tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra jobbat och bra förklaring

11 de fevereiro de 2019

Hej Haki,

Tack så mycket för ditt omdöme! Jag är glad att du är nöjd servicen du fick. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen.

Mycket bra bemötande

10 de fevereiro de 2019

Hej Per-Åke,

Stort tack för din 5-stjärniga recension! Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss. Tveka inte att höra av dig till oss om vi kan hjälpa dig igen i framtiden.

Classificada 4 em 5 estrelas

SNABBT SVAR

SNABBT SVAR, ENKEL KONTAKT, SERVICE!

4 de fevereiro de 2019

Hej Inger,

Tack för din recension och positiva ord! Beklagar dock att det inte räckte hela vägen till ett femstjärnigt omdöme. Om det är något vi kan göra för att du ska bli 100% nöjd, tveka inte att höra av dig till oss på 0771-777 999 eller info@jurida.se för att se hur vi kan hjälpa dig ytterligare.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabbt och exakt som jag ville ha det

Snabbt och exakt som jag ville ha det. Jättebra!

4 de fevereiro de 2019

Hej Lasse,

Tack så mycket för din recension. Är glad att det blev som du ville! Du är en värdefull kund till oss och är alltid välkommen tillbaka.

Mycket lätt att använda.

Mycket lätt att använda, lättfattat och utförligt.

Hej Kerstin,

Tack för lämnat omdöme. Kul att du tycker tjänsten är lätt att använda! Det är just det vi erbjuder, modern juridik, enkelt & personligt. Hör av dig om vi kan hjälpa till med något mer.

Fantasiskt!

Mycket bra och kompetent service

Hej Marcus,

Tack för ditt toppbetyg till oss, uppskattar det verkligen! Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Önskar dig en fin torsdag.

Snabbt och tydligt svar

Hej Ulla,

Tack för en 5-stjärnig recension! Glädjer mig att du är nöjd med servicen.
Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med!

-Martin

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.