Helt klart bäst! Snabb hjälp och väldigt kunniga. Svarar på alla sorters frågor . De förklarar på ett så utförligt sätt som möjligt. Inga frågor är ”dumma” jag känner verkligen att de lyssnar och bryr... Ver mais
Hej! Jag tyckte om att vår jurist Fernando Cisternas svarade snabbt på chatten och rindge tillbaka samma dag. I fortsättningen svarade han lika snabbt på alla frågor på mejl och SMS. Jag är nöjd me... Ver mais
Otroligt tacksam för hjälpen. Strålande service, snabb i mail och telefon. Avtalet är super snyggt gjort och jag kommer verkligen vända mig hit igen! Starka rekommendationer att alltid be om h... Ver mais
Tog oerhört lång tid att gå ett enkelt bodelningsavtal och ingen information om hur lång tid det skulle ta även när jag hade kontaktat dem. När jag tillslut fick avtalet så var det inte korrek... Ver mais
Du anger villkoren för avtalet Online på Jurida.se, en jurist tar hand om resten. Vi hjälper er upprätta t.ex. Testamente, Samboavtal, Äktenskapsförord, Bodelningsavtal, Gåvobrev, mm.
Strandbergsgatan 61, 112 51, Stockholm, Suécia
Kan varmt rekommendera Jurida, snabbt enkelt och bra bemötande.

Resposta da Jurida
Årerkom aldrig då jag svarade på frågor de hade. Skrev påminnelse. Fortfarande inget svar. Dåligt
Kompenserade mig fullt ut och erbjöd mig den hjälp jag efterfrågat så ställde allt till rätta

Resposta da Jurida
Jag blev snabbt och bra bemött av kunnig person i mitt ärende
Med vänlig hälsning,
GB Malmgrenå

Resposta da Jurida
Det blev inte rätt ifyllt utefter mina val. Det kom ej heller på utlovad tid. Fick ringa några gånger innan jag kom fram och det skickades ut en ny begärd handling. Även denna innehöll ett mindre fel som vi rättade till själva.

Resposta da Jurida
Suveränt bemötande! Mycket nöjd med både service och avtal.

Resposta da Jurida
Väldigt smidigt och jag fick hjälp snabbt.
Rekommenderar verkligen!

Resposta da Jurida
Upplevde väldigt bra service hos juristen och hemsidan var mycket lätthanterlig, var jättesnidigt att upprätta mitt testamente. Tack!

Resposta da Jurida
Smidig och bra service, rekomenderar denna tjänst.

Resposta da Jurida
jättenöjd med den tjänst jag fått hjälp med

Resposta da Jurida
Snabbt och exakt som jag ville ha det. Jättebra!

Resposta da Jurida
Mycket lätt att använda, lättfattat och utförligt.

Resposta da Jurida
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.