Super fin og hurtig levering 🚚. Perfekt indpakning. Føles som personlig betjening til trods for det er en netbutik. Jeg vil helt sikkert fremover tjekke udbudet i denne butik. Så derfor fem stjer... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Helt perfekt oplevelse, med personlig håndskrevet kort, som omtaler min specifikke kommentar til min bestilling - Det var ren luksus at åbne ☺️ alt var SÅ omhyggeligt pakket ind! Jeg havde tidli... Ver mais
Jeg købte 3 GOTS-cerftificerede sengesæt af KAiKUs eget mærke. De kom hurtigt, og de viste sig at være det lækreste sengetøj, jeg nogensinde har oplevet. Det er ikke sidste gang, jeg handler der. Dere... Ver mais
Utrolig god oplevelse! Min ordre blev sendt super hurtigt! Jeg havde bestilt 4 vandglas, hvor den ene havde fabriksfejl som ikke kan ses medmindre men bruger glasset. Jeg kontaktede KAiKU og et par ti... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos domésticos
- Loja de mobília para quartos
- Loja de lembranças
- Loja de utensílios de cozinha
- Loja de mobília para sala de estar
- Loja
Escrito pela empresa
Bag KAiKU designbutik står Dorte og et team af dedikerede medarbejdere. KAiKU er en webshop og butik, som har glædet kunder med lækre nordiske design-varer siden 2007. Vi var i Strædet KBH igennem 9 år indtil 2015 - hvor lokalerne blev for små. KAiKU åbnede i 2014 derfor en 300 m2 stor, rå butik i Brabrand ved Århus. KAiKU elsker den nordiske stemning med træ, let minimalisme, det rene look, kernelæder, skind og grafiske billeder. Vi glæder os til at møde dig derude. Enten på www.KAiKU.dk eller i butikken, hvor du skal være meget velkommen til at komme forbi. Vi har åbent i butikken lige udenfor Aarhus alle hverdage 10-17.30, lørdage 10-15 - og online kan du jo shoppe døgnet rundt. Du er også velkommen til at hente dine online-køb her hos os. Mvh Dorte, indehaver af KAiKU
Informações de contacto
Langdalsvej 46, 8220, Brabrand, Dinamarca
- 33111907
- info@kaiku.dk
- www.kaiku.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Kan bestemt kun anbefale denne…
Kan bestemt kun anbefale denne hjemmeside.
Høflig besked i pakken som kom super hurtigt :)
Nem og hurtig bestilling via web
Nem bestilling via web.
Afhentning var hurtig og med et smil fra ekspedienten.
Alt godt herfra👍
Super kundeservice og levering
Fine mærker til ok priser. Ønskede mig en Still Nordic toilettaske i en fart og ringede til deres kundeservice for at spørge til leveringen. De mente at jeg kunne have den næste dag med PostNord. Det virkede! Jeg er meget tilfreds med KAiKU og min nye toilettaske.
Stort udvalg af kvalitetsvarer
Stort udvalg af kvalitetsvarer, god service, man bliver kontaktet, hvis en varer man har bestilt ikke lige er på lager. Nemt at bestille og hurtig levering.
Kæmpe udvalg af kvalitetsvarer
Kæmpe udvalg af kvalitetsvarer. Altid gode tilbud. Har handlet hos Kaiku flere gange - altid fuldt ud tilfreds. Kan varmt anbefales.
Virkelig meget meget fin service og…
Virkelig meget meget fin service og super hurtig levering. Ringede fordi jeg skulle bruge varen hurtigt (gave). Hende jeg talte med var super sød, positiv og de leverede varen.
Kh Tina
Meget fin kop og hurtig levering 🤩
Fine varer og hurtig levering :)
Altid en fornøjelse
Varerne matchede den beskrivelse der var på hjemmesiden. Leveringstiden var fornuftig.
Jeg er altid tilfreds når jeg handler hos Kaiku.
God service i forbindelse med…
God service i forbindelse med vejledning og bestilling af havemøbler.
Hyggelig fin butik i nærheden af Aarhus.
Meget meget glad for min lille tæppe og…
Meget meget glad for min lille tæppe og vinglas!
Hurtig levering, efter bestilling og det lille fad jeg bestilte er helt i top. Det gjorde mig også rigtig glad med den personlige håndskrevne hilsen der var vedlagt i pakken.
Hurtig levering, og meget dejligt overraskende var der var det fineste postkort med en personlig hilsen i pakken. Jeg blev så glad - for i virkeligheden foretrækker jeg fysiske butikker, men her var nogen som havde anstrengt sig for at gøre sig umage og give mig en god oplevelse. Tak❤️
God og seriøs betjening
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.