Karlsen Biler Opiniões 41

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra første kontakt blev jeg mødt med professionel og venlig service. De var ærlige og tog sig tid til at besvare mine spørgsmål. Følte mig tryg i mit køb igennem hele processen, fra fremvisning... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto
  2. Mercado Auto
  3. Concessionário de carros usados

Informação fornecida por diversas fontes externas

Horsens Audi Mercedes BMW Brugte Biler

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Køb af elbil.

Følte mig tryg i mit køb igennem hele processen, fra fremvisning til handel, var nemt og overskuelig.

Bilen lever fuldt op til mine forventninger, og der har ikke været nogen ubehagelige overraskelser. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.

Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der overvejer at købe brugt bil.

15 de abril de 2026

Varmeste anbefaling.

Varmeste anbefaling.! Kan ikke andet end at give søren 5 stjerner, virkelig en god oplevelse og handel, er en meget glad ny ejer. Alt var/er iorden og søren møder en med en behagelig tone og kigger på en i øjenhøjde også selvom man ikke er ude efter ferraien eller porchen, her kan man roligt handle sin næste bil🤝

2 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft en rigtig behagelig og…

Vi har haft en rigtig behagelig og nærværende oplevelse hos Karlsen Biler. Som førstegangskøbere hos en forhandler var vi lidt spændte på, hvordan processen ville være, men vi følte os godt taget imod fra start til slut.

Vi handlede med Benjamin, som var utrolig imødekommende og hjælpsom hele vejen igennem. Vi fik al den hjælp og vejledning, vi havde brug for.

Samtidig var servicen hurtig og effektiv, hvilket gjorde hele købsoplevelsen endnu bedre.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, som vi varmt kan anbefale til andre, der overvejer at købe bil.

26 de fevereiro de 2026

Tryg og professionel bilhandel – kæmpe anbefaling ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har netop købt bil hos Karlsen Biler, og vi har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem.

Søren Karlsen har stået for handlen, og vi har følt os i trygge hænder fra start til slut 🤝 Han har været professionel, imødekommende og ærlig i hele processen. Der har været god kommunikation, hurtige svar og en behagelig dialog hele vejen.

Vi oplevede et trygt og seriøst forløb, hvor der var styr på tingene, og hvor vi følte os godt rådgivet. Det har været et rigtig godt samarbejde, og vi er meget glade for både bilen og den behandling, vi har fået 🚗✨

Vi kan varmt anbefale Karlsen Biler – og især Søren – til andre, der ønsker en professionel og tryg bilhandel.

3 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik den mest fantastiske behandling…

Jeg fik den mest fantastiske behandling af Benjamin fra Karlsen biler ☺️ vi havde god dialog over mail og fik forhandlet så alt gav mening inden vi blev enige om salget. Som ny elbil ejer blev jeg guider igennem det hele ved afhentning og kørte derfra med ro i maven 😊 kan virkelig anbefale dem da deres service er i toppen og noget så usædvanligt som mennesker man kan stole på i bilbranchen 😊 fem stjerner herfra. Mvh Lasse

4 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Man er ikke et sekund i tvivl om man er i trygge hænder

Man er ikke et sekund i tvivl om, at man er i trygge hænder, når man handler med Karlsen Biler.
Jeg hentede i dag min nye Mercedes hos Karlsen Biler, og jeg kan ærligt sige, at jeg ikke kan sætte en finger på noget – selv hvis jeg prøvede et helt år.

Bilen stod i absolut perfekt stand, og servicen var i top fra start til slut. Jeg blev endda hentet på stationen af Sørens hustru, da jeg kom fra København, hvilket bare understreger den personlige og ægte service, de leverer.

En vaskeægte oplevelse i verdensklasse.
Jeg kan på det varmeste og mest dybfølte anbefale Karlsen Biler.

25 de novembro de 2025

En forhandler i top⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi købte vores Škoda Enyaq 80 iV Sportline i sommers, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Bilen har virkelig levet op til forventningerne, både når det gælder komfort, rækkevidde og køreglæde. Den ligger utrolig stabilt på vejen, og interiøret føles både rummeligt og lækkert.
Vi har netop modtaget vores vinterdæk fra Karlsens Biler, og også her har de gjort et fantastisk og respektfuldt arbejde med både forhandling og rådgivning. Hele oplevelsen hos Karlsens Biler har været positiv fra start til slut. Vi har følt os godt vejledt hele vejen igennem, og servicen har været i top.

Alt i alt kan vi kun anbefale både bilen og Karlsens Biler til andre 🚗.
Vi skal uden tvivl forbi Karlsens Biler ved næste billøb!

21 de julho de 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi har netop købt en BMW iX3 gennem Karlsen Biler, og det har været en kæmpe fornøjelse fra start til slut. Hele teamet hos Karlsen Biler fortjener stor ros – alle i personalet har været imødekommende, professionelle og oprigtigt interesserede i at finde den helt rigtige bil til os.

Bilen blev hentet hjem fra Tyskland, og hele processen forløb helt gnidningsfrit. Vi blev holdt opdateret hele vejen, og alt blev håndteret med stor omhu og tillid.

Det er tydeligt, at hele holdet hos Karlsen Biler brænder for deres arbejde og for at skabe glade kunder. Vi kan kun give vores varmeste anbefaling – både til virksomheden og til det fantastiske personale bag.

24 de outubro de 2025

Sjældent ens forventninger overgåes

Sjældent ens forventninger overgåes, desværre, og særligt ved handel af biler.

Søren Karlsen gjorde det!

Ikke nok med at han havde den absolutte skarpeste pris på bilen i DK, så fik jeg en yderst behagelig oplevelse gennem hele forløbet. Utroligt hjælpsomme, faktuelle og no nonsens.

Flotte lokaler og en fantastisk service, en fejlfri bil som er topklargjort og monteringen af trækket var yderst smertefrit grundet Søren lån af bil.

26 de junho de 2025

Kommer gerne og køber bil hos Karlsen Biler igen

Jeg har haft en yderst tilfredsstillende oplevelse hos Karlsen Biler / Benjamin. Alt fra mail til telefon samtalerne til selve handlen har virkelig været en fornøjelse. På trods af at butikken er fuld af eksotiske biler og i en pris klasse de fleste af os kun kan drømme om, så var Benjamin helt nede på jorden og i øjenhøjde med mig. Det var første gang jeg købte en bil hos en forhandler, og skulle jeg på et tidspunkt købe hos en forhandler igen, så blev det hos Karlsen Biler. Virkelig fantastisk service og behandling.

7 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Har fået en lækker Mercedes EQC 400…

Har fået en lækker Mercedes EQC 400 hjem fra Tyskland. Skulle blot lave en liste med krav til bilen, og Søren fandt den vi søgte, til den rette pris og med meget ekstra oveni.
Trygt og ikke mindst hurtigt forløb. Det er første gang jeg prøver at købe en bil jeg ikke har set inden, men det er ikke sidste gang efter denne oplevelse. Kan ikke finde spor af at bilen har været brugt, på trods af at den er 2 år gammel og kørt 28.000 km.
De varmeste anbefalinger herfra !

28 de outubro de 2024

Super oplevelse ved afhentning af leasingbil Mercedes E300de

Jeg har idag afhentet Mercedes E300de. Det er anden gang jeg leaser bil hos Karlsen Biler, og det bliver bestemt ikke sidste gang.
Man bliver mødt i indgangen af altid smilende personale, og bliver budt på kaffe i den flotte forretning, hvor alt bare er shinet op til den store guldmedalje. Når kaffen er indtaget faldet snakken naturligt på bilen som man er spændt på. Denne bliver fremvist og gennemgået også her er der kun roser til personalet ( Søren) alt er som aftalt og bilen er klargjort til ug med kryds og bolle, flot flot arbejde og bilen indfrier alle mine forventninger , selvom handlen foregik på distancen, dejlig oplevelse Tak til Karlsen Biler , som får min varmeste anbefaling .
En glad kunde
Arnth B Nielsen

1 de outubro de 2024

Super behandling ifm

Super behandling ifm. køb af BMW hos Karlsen biler i 2023. Kan varmt anbefale dem og jeg vil se hvad de har på hylden næste gang jeg skal handle bil.

Christopher Nielsen

7 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin bilhandel på distance

Vi købte vores næsten spritnye Mercedes EQE gennem Benjamin hos Karlsen Biler. Vi foretog hele processen - dvs blev enige om en mellempris på vores Volvo og Mercedesen - på distance da vi bor i Storkøbenhavn. Dette kræver at begge parter er 100% til at stole på - og det er Benjamin. Flot bilhus man har sig i Horsens.

18 de maio de 2024

Super tilfredshed!

Vi bor på Sjælland og kommer sjældent til Horsens, så vi startede med at ringe og høre om bilen, vi var interesserede i og fik en god snak med Søren. Vi aftalte en dag i den kommende uge, til at komme og se for os selv og da vi kom frem, kunne vi konstatere at vi havde fået en oprigtig beskrivelse af bilen og ikke bare en hurtig salgstale. Bilen stod lige så flot som lovet, vi kørte en tur i den og vi fik efterfølgende en god snak med Benjamin. Vi tilvalgte at få monteret træk på bilen inden levering og Benjamin vendte tilbage med en fair pris på dette.
Vi er meget tilfredse med vores bilhandel hos Karlsen, som har været meget imødekommende og løsningsorienterede også efter handlen. Det er absolut et sted vi vil anbefale til andre, samt vende tilbage til i fremtiden.

30 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse både under handel og efterfølgende

Jeg har købt en 6 år gammel BMW af Benjamin hos Karlsen Biler, og det har hele vejen igennem været en rigtig god oplevelse. Under dialogen om handel fik jeg løbende opdateringer på vores aftaler, og vi havde også en rigtig fin dialog om endelig pris. Efterfølgende har der været lidt småting med bilen som skulle laves, og dette er der også fundet rigtig gode løsninger på i dialog med Benjamin. Når næste bil skal findes bliver det forhåbenligt også igennem Karlsen biler. 5 stjerner herfra. :-)

27 de outubro de 2023

Fantastisk oplevelse

Helt igennem god oplevelse at handle bil ved Karlsen Biler i Horsens. Fra start til slut. Mødt med venlighed, forståelse, erfaring, sans for humor, ordnede forhold, god og udbredt information, god korrespondance både fysisk, pr. mail, SMS og telefonisk samt med øje for at være løsningsorienteret og at lave en god og ordentlig handel, hvor både sælger og køber er tilfredse.

9 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har med hjælp fra Søren netop fået vores drømmebil hjem. Han har ydet fantastisk service og vi har oplevet at være trygge hele vejen igennem. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger.
Bilhuset udstråler professionalisme, seriøsitet og venlighed. Det lever det i høj grad op til.

21 de fevereiro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais