Informações sobre a empresa
- Loja de bicicletas usadas
- também em
- Loja de acessórios para bicicletas
- Loja de bicicletas
- Loja de reparação de bicicletas
- Serviço de alteração de vestuário
K2C Kungsbacka (Kungsbacka K2C Ekonomisk Förening) är ett arbetsintegrerande socialt företag i Kungsbacka med en stark passion för hållbarhet, återbruk och professionellt hantverk. Vår verksamhet bygger på att erbjuda prisvärda och högkvalitativa tjänster inom cykelservice, försäljning av noggrant renoverade cyklar samt ett komplett skrädderi och sömnad. I vår cykelbutik och verkstad tar vi tillvara på återvunna cyklar som vi restaurerar till toppskick. Vi erbjuder begagnade cyklar för hela familjen – allt från barncyklar och stadscyklar till dam-, herr- och mountainbikes. Våra kunniga cykelmekaniker utför även löpande service, underhåll och alla sorters reparationer på alla typer av cyklar till mycket rimliga priser. Det gör det enkelt och ekonomiskt för våra kunder att hålla sina cyklar i gott skick året runt. I vårt skrädderi erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privata kunder och företag. Vi utför allt från klassiska lagningar, byte av dragkedjor och uppläggningar till mer avancerade sömnadsprojekt, möbelstoppning och restaurering av båtkapell samt husvagnskapell med högsta precision och kvalitet.
Informações de contacto
Varlabergsvägen 2, 434 39, Kungsbacka, Suécia
- 073-995 82 91
- www.kbak2c.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Stort varierat utbud.
Cyklel i dåligt skick untan garanti eller support
Jag köpte nyligen en begagnad mountainbike till min son i denna butik. Eftersom jag själv inte är så kunnig på cykelmekanik var jag noga med att fråga säljaren innan köpet. Han var snabb med att försäkra mig om att alla cyklar genomgår noggrann kontroll och service, och att om något ändå skulle visa sig fel var det bara att komma tillbaka — då skulle verkstaden ordna det.
Efter 2–3 veckors normal, försiktig användning slutade växlarna helt att fungera. Min son är mycket rädd om sina saker, särskilt den här cykeln som han önskat sig länge. Vi åkte tillbaka i tron att butiken skulle stå för att ha sålt en fungerande cykel, precis som säljaren lovat.
När vi hämtade ut den fick vi istället betala 425 kr för arbete och ny vajer. När jag ifrågasatte det och påminde om säljarens besked tvådde butikschefen sina händer: hon hänvisade till att cyklarna säljs i "befintligt skick" och menade att tre veckor var alldeles för lång tid för att man skulle kunna åtgärda något utan kostnad. Dessutom antydde hon att min son orsakat felet genom att "hoppa lite" när han provkörde den reparerade cykeln — något en mountainbike rimligen ska klara.
Jag inser i efterhand att jag borde läst villkoren noggrannare istället för att bara lita på det muntliga löftet. Men det som gör mig besviken handlar inte om 425 kronorna — det handlar om hur snabbt löftena från säljsituationen raderades ut så fort ett problem faktiskt uppstod. Jag hade förväntat mig att en etablerad cykelbutik med egen verkstad både säljer genomgångna cyklar och står för det man säger till kunden.
Mitt råd: lita inte enbart på muntliga löften här, läs det finstilta noga. För oss blir det inga fler köp i den här butiken — nästa gång blir det antingen en ny cykel med garanti, eller begagnat privat via Blocket där man i alla fall vet att man själv måste syna varan

Resposta da K2C Kungsbacka ASF | Cyklar & Skrädderi