Leia as opiniões dos outros
Ik heb alweer het 6e padelracket hier gekocht. Zeer tevreden, goede prijs én mijn hexagrip en overgrip werden overgezet omdat ze nog goed zijn. Ik wild een gelijkwaardig racket, advies was e... Ver mais
Via internet deze zaak gevonden en een trainingsbroek besteld nadat ik eerst de reviews gelezen had op Trustpilot. Hier kwamen zij bijzonder goed uit de bus (4,9 uit bijna 2400 reviews). Toevallig ne... Ver mais
Fantastisch geholpen in de winkel. Concurrerende prijzen, personeel is service gericht en hoewel ze uiteraard iets willen verkopen dringen ze niet aan en geven ze advies waar nodig. Schone en over... Ver mais
Informações sobre a empresa
KCtennis & Padel is uw online winkel voor al uw tennis en padel materiaal.. KC tennis is gespecialiseerd in tennisrackets, padelrackets, ballen, grips, schoenen, tennissnaren en accessoires. KCtennis is vakkundig, leverbetrouwbaar en super voordelig en heeft een fysieke winkel in oss (N-Brabant) Leverancier van Babolat, Bullpadel, Wilson, Head, Tretorn, Prince, Dunlop, Pro Kennex, Novomatch en Solinco
Informações de contacto
Kruisstraat 18, 5341HD, Oss, Holanda
- 0412-760092
- info@kctennis.nl
- www.kctennis.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Een webshop waar ik blij van word
Een webshop waar ik blij van word. Bestelling van tennisballen werd weer snel en accuraat uitgevoerd tegen een goede prijs. 😊
slechte aftersales
Wij hadden een tenniszak gekocht, er was een fabricagefout op. Dit kan gebeuren, geen probleem. De klantendienst gaf aan dat ik de zak mocht retourneren en dat we dan een nieuwe zak zouden krijgen. De zak was op 24 oktober retour bij hen. Nadien kregen we geen informatie meer. Op 13/11 heb ik dan maar zelf opnieuw gemaild met de vraag wanneer we de nieuwe tenniszak konden ontvangen. daar kregen we antwoord dat de tenniszak momenteel niet op voorraad is, maar dat ze het zullen opsturen. Ondertussen zijn we 26/11 en hebben we nog altijd geen nieuwe tenniszak ontvangen noch informatie.
Geweldig vlotte afhandeling van de…
Geweldig vlotte afhandeling van de bestelling. Goede prijs/kwaliteit, snelle verzending en goede informatie over bestelling.
Ik koop tot noch toe alleen de babolat tennisballen bij kc tennis.
Prijzen zijn zeker niet de duurste ten…
Prijzen zijn zeker niet de duurste ten opzichte van de concurrentie. Snelle en professionele service. Zeer competitief prijzen. Een aanrader.
Snelle levering, scherpe prijzen en groot assortiment.
Maandag besteld, dinsdag in huis. Gratis bespanning door een actie. Super scherpe prijs en ze verkopen ook de oudere modellen van bekende rackets. Had vooraf wat twijfels na eerdere ervaring met een andere webshop. Heb daar heel lang moeten wachten op een racket met bespan service. Hier dus niet wat echt top is. Gelijk mee gespeeld en het product is gewoon top en de bespanning professioneel gedaan. Volgende keer dat ik tennis benodigdheden zoek bestel ik hier 100% weer.
Snelle levering, ruim assortiment padel rackets en scherp geprijsd.
Ik kan deze winkel iedereen aanraden 👏👌!!!
AAN TE BEVELEN padel racket
Ik heb alweer het 6e padelracket hier gekocht.
Ik wild een gelijkwaardig racket, advies was een racket met korting te nemen.
Kijk, dan blijft deze klant terugkomen en maakt reclame voor deze fijne zaak
Goede service en snelle levering
Goede service, vaak besteld en altijd snel geleverd.
Super goed!
Shop straalt passie voor de sport uit…
Shop straalt passie voor de sport uit en altijd vriendelijke, kundige bediening.
Zondag een zestal artikelen besteld. Dinsdag alles netjes geleverd.
Nieuw racket gekocht
Nieuw racket gekocht.
Keurig verpakt en volgende werkdag geleverd volgens hun eebsite.
Kortom, top! Aanrader...
Bestelling van tennisballen werd…
Bestelling van tennisballen werd opnieuw tegen een goede prijs snel en accuraat uitgevoerd.
Goede berichtgeving en de bestelling is sneller verwerkt en bezorgd dan verwacht.
Perfect
Perfect. Een webshop waar ik blij van wordt. Groot assortiment. Goede prijs. Goede communicatie, snelle levering. Helemaal happy
Snelle en professionele service
Snelle en professionele service. Zeer competitief prijzen. Een aanrader.
Bestelling geplaatst, bleek iets toch niet voorradig te zijn. Ben toen netjes gebeld met een voorstel om het anders op te lossen. Prima service!
De racket die ik wilde was één van de…
De racket die ik wilde was één van de testrackets en was zo goed als nieuw.
Prijzen zijn zeker niet de duurste ten opzichte van de concurrentie.
Ik zal dit jaar weer een racket/snaar hier kopen!
Goede en deskundige service
Goede en deskundige service, nemen de tijd voor je en al moeten ze 8 paar schoenen pakken, ze doen het gewoon. Top service en ik rij er graag ff van Wijchen naar Oss toe.
Racket wordt gratis bespannen waarbij…
Racket wordt gratis bespannen waarbij je een uitgebreide keuze hebt aan snaren.
Bijzonder snelle service en prima prijs. Dit is top service!
Je recommande
Prix bien placé, livraison rapide et prise en compte et traitement d'une réclamation rapide
Racket wordt gratis bespannen waarbij…
Racket wordt gratis bespannen waarbij je een uitgebreide keuze hebt aan snaren.
Ook tijdens het afleveringsproces wordt je keurig op de hoogte gehouden. Prima!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.