Jeg vil gerne dele en meget positiv oplevelse, som jeg netop har haft med Kenjan. Min ca. 11-12 år gamle Kenjan læderline har holdt rigtigt godt, læderet bliver næsten kun bedre med årene, og den brug... Ver mais
A empresa respondeu
Supergod service og uovertrufne produkter. Jeg havde bestilt en vare, som ved modtagelse viste sig at have en defekt. Jeg ringede til Winnie som håndterede det helt perfekt og fragtfrit sendte mig e... Ver mais
A empresa respondeu
Bestildte en doppelte dressur line, som kom med posten et par dage efter. KenJan har altid været indbegrebet af super høj kvalitets håndarbejde. Har flere liner fra dem, fra da butikken lå i Hjelm... Ver mais
Super super service. Jeg bestilte noget forkert ringede og talte med dem. Sendte retur og fik så det rigtige. Begge gange fik jeg mine vare inden for 3 dage. Pakket super godt ind. Endvidere ful... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Kenjan arbejder vi udelukkende med hundeartikler, der er skabt til daglig brug – ikke til pynt. Vores produkter er udviklet med fokus på funktion, slidstyrke og komfort, og vi anvender kun materialer, vi selv kan stå inde for. Det betyder kraftigt læder, solide metaller som messing og stål samt gennemtænkte konstruktioner, der holder til gentagen brug over mange år. Kenjan har rødder i professionelt hundearbejde, hvor udstyr skal fungere hver gang. Erfaring fra tjenestehunde, træning og konkurrence danner grundlaget for vores sortiment. Vi ved, hvad udstyr bliver udsat for i praksis – træk, fugt, snavs og belastning – og vi designer derefter. Det gælder alt fra liner og halsbånd til seler og specialudstyr. Alle produkter er håndlavet eller færdiggjort med stor omhu. Læderet udvælges for sin styrke og evne til at ældes smukt, og metaldelene er valgt for deres holdbarhed og sikkerhed. Mange af vores kunder vælger Kenjan, fordi de ønsker hundeudstyr, der ikke skal udskiftes hele tiden, men som bliver bedre med brug. Vi lægger vægt på ærlig rådgivning og realistiske forventninger. Vores produkter er udviklet til aktive hunde og hundeejere, der stiller krav til deres udstyr – uanset om det bruges til træning, arbejde eller hverdagsbrug. For os handler det ikke om trends, men om løsninger, der fungerer i virkeligheden. Kenjan er for dem, der prioriterer kvalitet, funktion og lang levetid – og som ønsker hundeudstyr, der er lavet med faglighed, erfaring og respekt for hunden.
Vestegade 29 (Gågaden), 8600, Silkeborg, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Mega dårlig service - min hustru bestilte et hundehalsbånd den 4/2 med lovning om at det vil hun kunne modtage i løbet af 3 uger - hun har ikke modtaget noget endnu og har selv måtte ringe og rykke - har endda betalt for halsbåndet. Min hustru talte i telefon med Winnie sidste gang den 14/4 og hun regnede med at det halsbånd min hustru har bestilt kunne hun få indenfor kort tid og Winnie vil lige skriv og opdatere min hustru - men min hustru har ikke hørt noget endnu - så hun har endnu engang skrevet til Kenjan kontaktperson Winnie til morgen og venter på at høre nærmere ellers må pengene retur
Magen til dårlig service!!!!
Virkelig ringe kundeservice
Fik en jakke til 1200 kr i julegave og returnerede den p gr a størrelsen. Fik intet svar, men måtte selv henvende mig. Fik at vide at der ikke lige var helt styr på hjemmeside og lager men at kenjan ville vende tilbage. Det skete aldrig, måtte selv henvende mig igen. Min henvendelse var nemlig “blevet væk” fik jeg så at vide. Har aldrig fået ny jakke. Så ingen penge, ingen jakke og rigtig dårlig kundeservice. Suk.
Mvh Christian Vigh
Første gang jeg handler her. Hurtig behandling af ordre.Varen ankom via GLS i perfekt stand - som en lille ekstra gave var vedlagt en pose med hunde-god-bider. God stil.
Jeg har handlet to gange hos Kenjan og har været meget tilfreds begge gange.
Jeg har blandt andet købt en dressurline i læder, som jeg er ovenud lykkelig for!
Læderprodukter i super god kvalitet.
Her kan godt anbefales at handle
Min ynglings online hundebutik.
Med kærlig hilsen fra djævleøen 🥰
Jeg købte 2x tandpasta til hund&kat. Jeg får en helt anden tandpasta tilsendt end den jeg bestilte, en som kun er til hund. Jeg skriver pænt til Kenjan for at høre om tandpastaen også kan bruges til katte. Åbenbart synes Kenjan ikke de behøver at svare på dette, samt at det er ok at sende et andet produkt end det jeg bestilte. Tak for denne “gode service”!!
Har købt et halsbånd på deres side for over 1 uge siden. Pengene er trukket men har intet set og de tager ikke telefon eller svare på emails.
Ikke helt optimalt, men de redder den på målstregen.
Havde bestilt en del ting til vores hund. Der var lidt forskellige problemer.
1) En varer var en helt anden da den ankom.
2) En varer manglede i pakken
3) En varer manglede noget som man skulle tilkøbe, men det er svært at vide hvis man ikke kender varer, og det fremgik ikke tydeligt nok, efter min mening, af beskrivelsen på varen.
4) Forsendelsen var lidt langsom
Der reddede dog situationen og det gør at jeg alligevel giver dem en 4.
1) De eftersendte en ny vare i stedet for den der var forkert.
2) De eftersendte den vare som manglede
3) De sendt den manglede del som jeg selv skulle have købt U.B.
Så har de også bare nogle fede varer som er deres egne, så der er ikke andre steder at gå hen.
Har i dag modtaget de flotteste liner. Tak for dem 👍🏼
Vil altid anbefale, både halsbånd og liner, fra Kenjan.
Aldrig mere om jeg handler på Kenjan igen! Bestilte varer d. 29 som først er kommer idag, efter vi har ringet og spurgt hvor tingene blev af. Idag d. 11/12 fik vi endelig vores ting. MEN forkerte produkter og størrelser. Det vi ville have er åbenbart ved at udgå. Tak for info og dårlig service.
Verdens bedste produkter til mennesket bedste ven - vi oplevede desværre at spændet på vores sele gik i stykker efter 8 mdr, men det var intet problem - den fiksede de, uden beregning!
Dét er kundeservice!
Tak for jer!
Fantastiske produkter. Så køber fremover de hundeliner og halsbånd, vi skal bruge her. Selv om, at der nok kommer til at gå år, før den vi har nu er slidt op😊
Bestiller en bold til min hund den 2. Maj. Bliver kontaktet af dem at den kommer på lager igen ugen efter. Har hverken set bold eller mine penge 😡😡😡
Har købt flere Kenjan produkter, hos forhandlere.
Plejer man dem, med lidt læderfedt hist og her så holder de for evigt - super kvalitet!
Var forleden i kontakt, med selve virksomheden, for første gang og fra nu af handler jeg kun med dem!
Jeg fandt butikken på nettet men da jeg var i tvivl om størrelsen på de sko jeg skulle bruge til min hund valgte vi at køre dertil og det fortrød vi ikke. Fantastisk kundeservice. Hun hjalp med at finde den rigtige sko til vores lille hund med lang pels og det endte faktisk med de billigste sko. 😊
Alt i alt en forretning vi kan anbefale.
Havde bestilt to IPO apporter, en alm og en med snore i. De kommer hurtigt efter bestillingen. Den ene er dog den forkerte, jeg ringer derover og får en god service af Susanne i telefonen, hun vil straks sende den rigtige, jeg kan bare sende den forkerte med brev post tilbage og de vil returnere min porto.
Fik også en mail på at de havde modtaget den apport jeg havde sendt retur. Super betjening, nemme at få fat på og god service.
Det er IKKE sidste gang jeg handler der. ;-)
Min kæreste og jeg besøgte i dag forretningen, som bedst af alt kan betegnes som et paradis for den kvalitetsbevidste hund og dennes ejer. Virksomheden har tilknyttet eget læder-værksted, hvor man laver seler og liner i kvalitet, som ikke tåler sammenligning med NOGET andet på markedet. Vi fik en supergod betjening og kompetent produktrådgivning af virksomhedens kvindelige-ejer, mens manden arbejdede i værkstedet. Vi følte os ikke som kunder, men som velkomne gæster. Vi glæder os meget til at besøge forretningen igen.
Helt fantastiske håndlavede hundesnore. Vi købte for 2½ år siden det lækreste læder sæt til vores Mastiff pige. Efter 2½ års brug er læderet kun blevet mere og mere lækkert og blødt. Efterfølgende har vi købt "bytte"kæde halsbånd og kort snor til udstilling. God service og vejledning personligt i butikken og med garantien for at deres egen håndlavede produkter minimum holder hele hundens levetid.
Vil helt sikkert købe halsbånd og især hundeliner hos Kenjan igen. Unik kvalitet og daglig brugsglæde.
Sidste gang jeg var i Kenjan, skulle jeg bare lige have en bidepølle, men jeg endte med at komme hjem med alt muligt andet.
Som andre også har skrevet, kan man bruge timer i butikken. Der er en god rar stemning, eminent betjening og et suverænt udvalg, til virkelig gode priser. At butikken så også har nogle åbningstider der gør at man helt generelt altid lige kan nå derind er jo ekstra suverænt.
De sender med GLS, for mit vedkommende har det fungeret perfekt, da der er et drop-in sted næsten rundt om hjørnet - varer bliver sendt hurtigt og er i perfekt stand ved modtagelse.
Hjemmesiden er overskueligt bygget op, nem at finde rundt på og med nogle virkelig fine produktbeskrivelser. Bestilling og betaling fungerer hurtigt og fint - ingenting der.
Fem stjerner herfra.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.