Kinepolis Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Het boekingproces is om van te huilen. Ik ben movie club member geweest voor 1 maand. Ongelooflijk veel tijd kwijt geweest om 4 tickets te bestellen op een website waar een eerste jaars informatica st... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Wij zijn zeer slecht en onterecht behandeld door kinepolis in utrecht! als je donker haar of een kleurtje heb vermijd kinepolis utrecht gun dat geld liever aan een pathr het is overduidelijk dat ze er... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Me encantan estos cines, aunque son algo más caros, pero merecen la pena. Lo que es una pasada son las palomitas, han cobrado 15,6 por dos cubos y 1 agua y estaban saladísimas, he ido a decirlo, me ha... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ben gisteren met 2 kinderen naar de film geweest. Om 13.40uur draaide de film. Ik ga altijd naar Kinepolis Dordrecht. Helaas gisteren met die hitte was de airco kapot, het was behoorlijk war... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Cinema
  2. Empresa de organização de eventos
  3. Venda de bilhetes para eventos
  4. Clube de vídeo

Informação fornecida por diversas fontes externas

La programmation officielle de tous les films dans tous les cinémas Kinepolis. Les événements Kinepolis: Magic Sundays, Ladies@The Movies, Cinémanie, XL Gaming, les films à venir, les bandes-annonces, les avant-premières, le ticketing, les concours.

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

352 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

64 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Zuurpruim aan de kassa op 19 mei

Was een leuke film alleen de service bij de kassa was onder niveau en erg matig deze man die aan de kassa zat op 19 mei in de avond was totaal niet vriendelijk en erg onbeschoft denk dat een cursus hier en daar om zijn manieren bin te schaven zeker niet verkeert zou zijn
Eerste en laatste keer.

19 de maio de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Decepcion con la experiencia 4K

Acudimos a Kinepolis tres personas para ver la pelicula El reino de los Simios en 4K y no me ha gustado la experiencia , estuvimos sentados en las ultimas butacas donde no llega ni la lluvia(rocio) a pesar de haber activado el on agua y el sonido tampoco fue envolvente.Decepcionados y no repetiríamos.

15 de maio de 2024

Kinepolis is al duur

Kinepolis is al duur, maar je krijgt een gratis verjaardagsticket.

Ik ben dit jaar verschillende keren geweest, maar ik heb telkens aan de kassa betaald. Als je dit doet, krijg je echter geen verjaardagsticket, aangezien dit enkel geldig is als je online je tickets koopt.

Ik zal vanaf nu de kleinere cinema's nog wat meer steunen.

15 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Waanzinnige prijzen en een slechte website

We wilden naar de film Civil War in Kinepolis Leidschendam. Men rekende € 19 per persoon voor de 2D laser versie. Waanzin! Ook hebben we een half uur zitten puzzelen hoe kaartjes online te bestellen. Er kwam steeds een grote rode "Koop tickets" knop links en rechts in beeld, maar die was bedoeld voor een andere film. Wij begrepen niet dat we in plaats daarvan op de rode knop met de aangegeven aanvangstijd op de tijdbalk moesten klikken om door te gaan met de bestelling. Domme opzet; dan maar niet! Wij zijn Leidschendammers maar gaan toch maar weer naar onze oude vertrouwde Pathé Buitenhof in Den Haag. Daar kost deze film € 14,50.

20 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas de fout gemaakt om met een…

Helaas de fout gemaakt om met een kaartje van de Vriendenloterij naar de kleuterbios te gaan. Dit is blijkbaar een evenement en zodoende is de kaart niet geldig. Helaas geen tegemoetkoming van de kant van Kinepolis. Ze zijn niet erg klantvriendelijk. Onduidelijkheid bestaat eruit dat de film vaak ook als normale film draait.

31 de março de 2024

Don't buy online

You buy one lousy ticket from them, and they SPAM you forever. It's impossible to get rid of their endless emails. It's kind of email herpes, you have it for life. And it's gross. Don't buy an online ticket from them, EVER.

26 de março de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

De prijzen zijn abnormaal 17,75 Euro…

De prijzen zijn abnormaal 17,75 Euro in Hoofddorp voor Dune 2. Graaicultuur. Je kan zelfs niet meer even met de kinderen naar de bios. En dan hebben we het nog niet eens over het drinken. 100 Euro schijnt niks te zijn voor mensen. Ik sla deze ronde ook weer over. 12,50 moet het max zijn. En das al ruim.

14 de março de 2024

Places hors de prix

Places hors de prix : 13€ !!!!!
Pour un film qui était un vrai navet....
Début du film 30 min après l'heure annoncée à cause des pubs.
J'ai pris ensuite un petit paquet de bonbons avec boisson....j'en est eu pour 20 balles.
Du vol....
Le kinepolis c'est terminé

10 de março de 2024

Oplichters

Oplichters. Je bent trouwe klant (1 a 2/mnd) samen met mijn zoon. Dan krijg je hiervoor enkele tickets met barcode opgestuurd die helemaal niet werken..het is altijd wel een technische fout of iets anders... komt erop neer dat de kortingstickets een grote scam zijn en bij Kinepolis zelf doen ze alsof hun neus bloedt of ze hebben de vraag niet begrepen of ze zeggen dat er een datum opstaat! Tja als je elke keer opnieuw moet herproberen om deze codes te laten werken (die trouwens niet actief waren volgens de app) dan verlies je stukken datum... In ieder geval was de 'hulp' ROTSLECHT. DEZE KLANT ZIEN ZE NOOIT MEER TERUG.GEEN MOVIECLUB OF ANDERE ABO...NOOIT MEER. NOG GEEN HALF KRIJGEN JULLIE.

25 de fevereiro de 2024

FRUSTANTE LA APP Y LA WEB

Es una pena que unos cines tan buenos, los de Full, tengan una página web y una app tan penosos. Es frustrante comprar unas entradas, imposible hablar con nadie, el chat no sirve para nada, vamos que tardas más en comprar las entradas que en ver la película, eso si lo consigues

5 de março de 2024

Klungelig boekingsysteem

De plaatsten die we wilden boeken, waren beschikbaar. Toen we de plaatsten selecteerden, waren ze 5 seconden later opeens niet meer beschikbaar. Na voor andere zitplaatsen betaald te hebben, bleek opeens dat de zitplaatsen die we in het begin wilden opeens wel weer beschikbaar waren. Het online boekingssysteem slaat helemaal nergens op en er is geen optie om je geld terug te vragen of van zitplaatsten te ruilen.

2 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Gezellig met je muizen/rattenvriendjes naar de film

Je weet als je hiernaartoe gaat dat je niet alleen de film kijkt. Halverwege de film liep er een grote muis/rat voor het doek. Personeel was niet verbaasd toen we het melde. Blijkbaar gebeurd dit wel vaker...? Er was weinig begrip voor dat dit niet de experience is waar je voor betaald.

28 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

PAGINA Y COMUNICACIÓN DEPRIMENTES!!!

La página y la posibilidad, de contactar con ustedes, es..., TOTALMENTE NULA!!!
Hay un chat, en el que no hay posibilidad de contactar con un agente, en fin... una pena, pues vivo cerca, nis gusta el cine, EN CINE y así tenemos pocas ganas.
De cualquier manera, me ha parecido, ver, que en todos los KINEPOLIS, tienen unas opiniones, aparentemente...,
pesimas.
Espero que tengan la intención de mejorar, para poder disfrutar, del..., CINE EN EL CINE!!!
UN SALUDO!!!

28 de fevereiro de 2024

Geef geen cadeaubonnen van Kinepolis

Geef geen cadeaubonnen van Kinepolis! Een van de kinderen had een filmdoosje dat juist verlopen was, maar Kinepolis heeft als nationale policy om in dat geval NIKS meer te geven. Een verschil met andere firma's die mits een administratieve kost, de cadeaubonnen kunnen verlengen.

14 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Zojuist naar een kinderfilm geweest.

Zojuist naar een kinderfilm geweest.
Zaal was zo goed als leeg we besloten op de bovenste rij te gaan zitten.
We werden verzocht om op onze eigen stoelen te gaan zitten! Sirieus?
Ook onze eigen flesje cola moesten we inleveren.
In de pauze moest ik zelf personeel zoeken met de vraag of die popcorn voor ons kon scheppen.
En het ergste nog 4 kleine popcorn en 3 flesjes cola voor €32,00!!
Gek dat de zaal leeg was!
Ik ben er klaar mee dit was voorlopig de laatste keer.

8 de fevereiro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.