Web site en app zijn slecht werken niet tot behoren. Wij hebben abbonement maar altijd moeilijk om een film te boeken want niks werkt tot behoren en telefonisch geen reservering en aankopen wordt du... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Er werd ons in kinepolis Leuven een supplement bovenop normale prijs tickets aangerekend van 3.5 eur pp, zogezegd voor een zaal met "laser technologie", maar in de film Michael was er geen laser techn... Ver mais
j'ai acheté deux cartes famille en ligne pour aller au cinema quelques jours après , cette fois ci je suis prévoyante il y a un an et demi j'avais eu un probleme car acheté le jour meme (explication d... Ver mais
Wilde vandaag met mijn zoon van zestien en dochter van 17 naar de film Napoleon; had twee weken geleden al online kaartjes gekocht. Mevrouw bij de kassa vroeg om onze id’s, aangezien zij verplicht is... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
La programmation officielle de tous les films dans tous les cinémas Kinepolis. Les événements Kinepolis: Magic Sundays, Ladies@The Movies, Cinémanie, XL Gaming, les films à venir, les bandes-annonces, les avant-premières, le ticketing, les concours.
Informações de contacto
Bélgica
- www.kinepolis.com
Sem histórico de convites para avaliação
Geen aanrader
Afschuwelijke mensen geen beenruimte te warm geen airco totaal verlaten slecht geluid vieze wc niet aanradelijk veel te duur voor een kleine filmzaal
Slechte bioscoop, geen aanrader
Heel weinig been ruimte en ik ben 160cm. heel slecht geluid en beeld, de medewerkers waren ook niet bepaald aardig
ABSENCE DE CLIMATISATION. SCEANCE ETOUFFANTE
Nous avons assisté à l'excellent film sur Le comte de Montechristo mais dans une atmosphère de salle étouffante. Absence de climatisation. Dans ce cas il vaut mieux annuler. Le directeur semblait au courant.
C'est la seconde fois que cela m arrive dans ce cinéma même si l'enseigne a changé de mains.
Manque d'hygiène !!!
Séance de 20h20, un vendredi.
Les toilettes femmes dans un état déplorable ! Inadmissible.
Toilettes bouchées, pas de papier hygiénique, le sol extrêmement sale...
C'est un manque de respect criant envers la clientèle.
J'ai préféré fuire cet endroit.
Expérience catastrophique
Kinépolis, ou comment faire mourir le charme et l'expérience attractive du grand écran.
Votre application mobile (votre site n'est guère mieux) est aussi nulle au vos cinémas sont chers.
Au prix du billet (environ le prix du blu-ray) l'expérience d'achat devrait à minima être facile.
Non, le scanner ne fonctionne pas, l'application plante en permanence, les chargements sont infinis, j'en passe.
Quand à l'expérience en cinémas, c'est simple j'ai l'impression d'être à la foire… D'abord le merch, ensuite le film… et le sourire jamais.
L'argent oui - La satisfaction, si on a le temps…
Ne vous étonnez pas si les plateformes de VOD gagnent du terrain…
Je ne vous souhaite évidement pas longue vie.
Confortable mais prix excessif et les…
Confortable mais prix excessif et les pub sont très longues au moin 30 min de retard
Un soucis lors de ma réservation sur…
Un soucis lors de ma réservation sur internet mais bien sûr vous n'arrivez a avoir personne par téléphone !!! Déçue déçue déçue ....surtout vu le prix exorbitant que ça coûte lorsque vous comptiez y aller en famille 😱😱😱
Je recommande pas du tout et qu'est ce que l'ancien temps me manque ou il y'avait vraiment contact humain 🤷
Unnacacary ads
There are unnecessary ads like ,,save money for palastine ‘’😔
Site nul. PopUp redondant.
Pas habitué, j'ai tenté de consulter les film à l'affiche et les horaires de séance. Ma navigation a été coupé d'une publicité à chaque clic,soit 10 fois en moins de 1 minute !!!! Impossible de voir quoi que ce soit dans ces conditions puis "Accés denied" et donc plus d'accés. Juste une nullité. Moi qui voulait tenter d'aller au cinéma ce sera avec tout le confort chez moi comme d'ab. Qu'on ne me dise plus qu'"aller au cinéma c'est mieux"
Las promociones infantiles son un timo
Las promociones son un timo. Hemos llegado a la primera sesión el día de estreno de Del Reves 2 con los niños vestidos de color porque les daban un regalo y resulta que estaban agotados desde el domingo (no se había estrenado) porque según ellos se agotaron en el preestreno. Obviamente eso no lo indican en la publicidad. Otras veces han prometido regalos en fiestas infantiles con coste extra y no los han dado. Y hemos comprado entradas para fiestas temáticas que han tenido tanta afluencia que hemos pasado la tarde en una cola sin llegar a la actividad contratada antes de tener que entrar a la película. Son un verdadero timo. No caigais.
Avant- première inside out
Gingen naar de avant- première van inside out.
Waren met mijn broer van 12 en kregen geen goodie bag meer want het was alleen voor kinderen. Heel erg jammer dat hij er geen kreeg
Voilà comment on tue le grand écran
Voilà comment on tue le grand écran
Un accueil déplorable un cinéma qui se veut modernisé mais glacial des pubs et des soit disant places VIP pour avoir une petite tablette obligé de choisir sa place sur un écran à l’accueil alors que la salle est vide comme c’est gens qui soit disant y travaillent !!!
Mais où allons nous et bien on regarde netflix tranquillement à la maison oui le cinéma est mort trop désagréable et trop cher je ne recommande pas ce cinéma polygone beziers
Zuurpruim aan de kassa op 19 mei
Was een leuke film alleen de service bij de kassa was onder niveau en erg matig deze man die aan de kassa zat op 19 mei in de avond was totaal niet vriendelijk en erg onbeschoft denk dat een cursus hier en daar om zijn manieren bin te schaven zeker niet verkeert zou zijn
Eerste en laatste keer.
Vandaag geweest in Hoofddorp nooit meer…
Vandaag geweest in Hoofddorp nooit meer
Geen contant geld
Geen airco aan 2 x klacht ingediend en nog niet aan gezet heb in zweet zitten kijken .
Daarnaast nog is duur ook
Eerste en laatste keer
Decepcion con la experiencia 4K
Acudimos a Kinepolis tres personas para ver la pelicula El reino de los Simios en 4K y no me ha gustado la experiencia , estuvimos sentados en las ultimas butacas donde no llega ni la lluvia(rocio) a pesar de haber activado el on agua y el sonido tampoco fue envolvente.Decepcionados y no repetiríamos.
Kinepolis is al duur
Kinepolis is al duur, maar je krijgt een gratis verjaardagsticket.
Ik ben dit jaar verschillende keren geweest, maar ik heb telkens aan de kassa betaald. Als je dit doet, krijg je echter geen verjaardagsticket, aangezien dit enkel geldig is als je online je tickets koopt.
Ik zal vanaf nu de kleinere cinema's nog wat meer steunen.
Waanzinnige prijzen en een slechte website
We wilden naar de film Civil War in Kinepolis Leidschendam. Men rekende € 19 per persoon voor de 2D laser versie. Waanzin! Ook hebben we een half uur zitten puzzelen hoe kaartjes online te bestellen. Er kwam steeds een grote rode "Koop tickets" knop links en rechts in beeld, maar die was bedoeld voor een andere film. Wij begrepen niet dat we in plaats daarvan op de rode knop met de aangegeven aanvangstijd op de tijdbalk moesten klikken om door te gaan met de bestelling. Domme opzet; dan maar niet! Wij zijn Leidschendammers maar gaan toch maar weer naar onze oude vertrouwde Pathé Buitenhof in Den Haag. Daar kost deze film € 14,50.
Helaas de fout gemaakt om met een…
Helaas de fout gemaakt om met een kaartje van de Vriendenloterij naar de kleuterbios te gaan. Dit is blijkbaar een evenement en zodoende is de kaart niet geldig. Helaas geen tegemoetkoming van de kant van Kinepolis. Ze zijn niet erg klantvriendelijk. Onduidelijkheid bestaat eruit dat de film vaak ook als normale film draait.
Don't buy online
You buy one lousy ticket from them, and they SPAM you forever. It's impossible to get rid of their endless emails. It's kind of email herpes, you have it for life. And it's gross. Don't buy an online ticket from them, EVER.
De prijzen zijn abnormaal 17,75 Euro…
De prijzen zijn abnormaal 17,75 Euro in Hoofddorp voor Dune 2. Graaicultuur. Je kan zelfs niet meer even met de kinderen naar de bios. En dan hebben we het nog niet eens over het drinken. 100 Euro schijnt niks te zijn voor mensen. Ik sla deze ronde ook weer over. 12,50 moet het max zijn. En das al ruim.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.