Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Der gik otte år,mens du kaldte dig sundheds- og omsorgsborgmester, sad du alle advarsler om de gamle, der sad indsmurt i afføring og tis, overhørig, før du "satte en undersøgelse" i gang. Nu er du o... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hello Komune, if you are already on the hunt at night, then please punish everyone too. attached are the pictures that prove you are wrong, we as residents on peder lykkes vej have tense relation... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Personalet overholer ikke deres aftaler m beboerne, og nu skal kommunen spare lidt småpenge og flytte nogle beboere fra serviceloven par. 108 til 107. (p.s. jeg er psykisk sygni perioderPersonal... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg skulle have have udstedt et nyt pas, og efter lidt google'n fandt jeg Borgerservice' side vedr. pas, og bestilte en tid. Fik bekræftelse og reminder på mail & sms. Jeg mødte frem 5 minutter fø... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Effektiv Borgerservice i Sundby

Jeg mødte frem 5 minutter før, blev vist til den rigtige ende af lokalet og ventede i max. 5-6 minutter.
5 minutter senere var jeg på vej ud - 721 kroner fattigere - og en oplevelse rigere : Det offentlige kan levere super-fin service.
Tak til Borgerservice i Sundby.

5 de março de 2015
Classificada 2 em 5 estrelas

Københavns kommunes koncernservice leverer dårlig service.

Jeg har et lidt specielt job nu, hvor jeg både har faste timer og vikartimer. Da det tog lidt længe at få ansættelsespapirerne i orden for dem, fik jeg ikke penge for vikartimerne. Jeg skulle selv kontakte dem for at få et acontobeløb på pengene jeg havde tilgode, og derfra tog det 10 dage før pengene blev udbetalt - ret lang tid når man står og har brug for dem.

Desuden er der problemer med at få dem til at registrere korrekt anciennitet. Jeg har haft et ansættelsforløb med en del pauser på grund af uddannelse. Det kan de ikke finde ud af, så på nuværende tidspunkt står jeg til at mangle en del års anciennitetstillæg. Førhen har jeg kunnet gå ind på en skoles kontor med en håndfuld lønsedler, og efter et kvarter have den rigtige udregning. Nu har det taget 2½ måned, uden udsigt til det bliver korrekt lige foreløbigt.

2 de dezembro de 2014

Uhøflig uu-vejleder

Jeg kontaktede UU-København for at få vejledning om en uddannelse. Eller rettere sagt, jeg forsøgte at kontakte dem. Mine telefon-opkald blev ikke besvaret (jeg ringede selvfølgelig i åbningstiden). Jeg skrev også en e-mail -denne har jeg heller ikke fået svar på.
Jeg ringede så til en tilfældig vejleder for en af grundskolerne. Jeg præsenterede mig venligt og hun sagde: "Hvem er du?", "kender jeg dig?". Jeg forklarede så, hvad det drejede sig om, hun svarede meget kort på mine spørgsmål og sagde så vredt: "jeg har altså ikke tid til at hjælpe dig(eller noget i den retning), jeg sidder lige med en ung", og så sagde hun at jeg skulle ringe til e-kommunikation (hvad det så end er).
Jeg synes det er en meget uhøflig og uprofessionel måde at svare folk på. Jeg har sendt oplysningerne med medarbejderen

27 de agosto de 2014

Smertefri fornyelse af pas i Borgerservice, Københavns Kommune

Mit pas er tæt på at udløbe. Som jeg husker det fra sidst, så var det en besværlig proces med en tur til fotografen, så videre til kommunen, en masse blanketter og risiko for at det pasfoto, som man have fået taget af en professionel blev underkendt som dårlig kvalitet af "myndigheden". Og endelig skulle man hente passet, når det var klar.

Så jeg tog en dyb indånding, før jeg blev overvældet af en serie af gode oplevelser:
- Borgerservice har åbent til kl. 18.00 om torsdagen, så man skal ikke tage fri fra sit kontorarbejde for at ordne det.
- Borgerservice tilbyder at tage et foto, som opfylder de nuværende krav til et pasfoto (for ti år siden skulle man kunne se det ene øre, i dag er det lige på).
- Borgerservice har en afdeling på Lærkevej, så jeg slap for bøvlet i Nyropsgade med parkering og betaling for det.
- Ingen blanketter eller andet bøvl. Der var et par spørgsmål om indfødsret og dobbelt statsborgerskab, som kunne besvares mundtligt og underskrives med en pen på "en stor GameBoy".
- Passet bliver sendt med posten, når det er klar om 10 dage.

Eneste lille minus er, at det ikke er helt billigt at få nyt pas. 721 kr. inklusiv billede.

Og som bonus stod jeg i kø sammen med en smilende, glad ung pige, som lige havde fået sit kørekort.

Fra jeg forlod min bopæl til jeg var hjemme igen gik der 20 minutter.

TAK København!

22 de maio de 2014
Classificada 1 em 5 estrelas

Pladsanvisningen får vores børnehave til at forsvinde...

Mine børns dejlig udflytter børnehave (Vanløse Udflytter) kan være i fare for at bestå, da den er forsvundet fra pladsanvisningens system og kendskab. Dermed kan kommende børn og forældre ikke finde den, ej heller skrive sig op til den.
Det er så synd, for her er faktisk en utrolig velfungerende institution, med et erfaret personale, der brænder for deres arbejde. Og alle os forældre hører underlige historier om hvordan pladsanvisningen har afvist børn, selv om der var pladser!
Det er ikke bare tal og systemer i håndterer, men livet for nogle små børn!!!!

13 de novembro de 2012

Elendigt

Man bliver slettet efter 2 års inaktivitet og kan ikke registrere sig igen online. Eneste mulighed er at vade ned på biblioteket og stå i en lang sovjetkø. Det er jo en ren tidsmaskine - et ormehul til firserne.

8 de março de 2012
Classificada 1 em 5 estrelas

Bor på et af Kbh. Kommunesn bocentre, Ringbo (Ringebo) i Bagsværd (Tungirøv).

(p.s. jeg er psykisk sygni perioderPersonalet bestiller i forvejen så lit som muligt, hvj
is man bare kan klare lidt selv, men nu kan jeg formodentlig se frem til at bo med nogle ret hjælprløse tosser (jeg er psykisk syg i perioder, ja).

Socialborgmester M. Warming, det er en om'er!!!

17 de janeiro de 2012
Classificada 3 em 5 estrelas

OK - men uvidende

De følger loven og reglerne, men der er intet logisk tænkning eller personalet er meget uvidende som om de mangler uddannelse.

Nogle gange kan jeg ikke få svar på simple spørgsmål og bliver sendt frem og tilbage mellem afdelingerne

18 de dezembro de 2011
Classificada 4 em 5 estrelas

DEPENDS

Det kommer meget an på hvilken afdeling og person man ender hos.
Men overall har de tendens til at kunne klare ærterne.

13 de dezembro de 2011
Classificada 3 em 5 estrelas

Alt for stor kommune

Det er alt for uoverskueligt når man skal kontakte dem om personlige sager som er udover borgerservice centre. Men kan risikere at skulle møde op flere km fra sit hjem, og inde i indre by.

vil dog give vores Borgerservice centre 6 stjerner, da de er uundværlige, og rigtige nemme at bruge (næsten) altid god service der.

23 de novembro de 2011
Classificada 4 em 5 estrelas

Glade medarbejdere og solid service.

Min kontakt har forholdvis været på Vester Voldgade. Alle medarbejdere er hjælpsomme, virker arbejdssomme og gør oplevelsen af kontakt med det offentlige til en positiv oplevelse.

Eneste negative oplevelse var en solo oplevelse på Amager, hvor jeg oplevede en borgerservice medarbejder der talte ned til mig. Denne oplevelse fandt sted i et lokale fyldt med mennesker (borgere og medarbejdere).

Overordnet: Arbejdet der udføres i Københavns borgerservice er af højeste standard.

20 de outubro de 2011
Classificada 1 em 5 estrelas

"Hvis der ikke er andre muligheder, så stik en løgn..."

Det lader til at være Kbh. Komm. mantra, at man altid kan stikke en lodret løgn, eller sk... (pu-ha-e) på fakta og benhårde beviser, hvis kbh. komm. ved, at Kbh. komm. ikke har ret. Hvilket gælder både i job - og integrationsforvaltningen i forbindelse med pensionsansøgning, og i socialforvaltningen hvor partshøringen finder sted.
Og overborgmesteren har det helt fint med, at de af hans sekretariat udlånte medarbejdere der arbejder for huslejenævnene i kommunens lokaler i Nyropsgade, er medskyldige i korruption. For "huslejenævnene hører ikke ind under kommunen..."

30 de setembro de 2011

Ingen forståelse

KK mangler virkelig forståelse for folk med stress. Jeg har kun mødt modstand og ekstra press i forbindelse med min sygdom. De lytter slet ikk til mig og spilder mange ressourcer på at sende mig til steder som Springbrættet (de er søde!) uden, at jeg er klar til det og ikk har mulighed for at deltage rigtig i noget af det, de tilbyder. Det er spild af skattepenge og stressende for den syge borger.

8 de agosto de 2011
Classificada 5 em 5 estrelas

Har jeg haft stor glæde af at bruge

Københavns kommunes hjemmeside KK.dk bruger jeg jævntligt.
Selv om jeg godt kan lide at se kommunes medarbejder ansigt til ansigt, når/hvis jeg har et problem/en forespørgelse, så er deres hjemmeside et fantastisk godt redskab i det daglige.
Og når jeg har brugt hjemmesiden til at gøre opmærksom på et problem, som en lyskurv der ikke virker logisk eller er drejet forkert, har jeg set problemet er blevet løst FÅ dage efter at jeg har skrevet om det på deres hjemmeside.
Indimellem har jeg været måløs over, hvor hurtigt de har været ude og ændre på problemet. Og det er viterlig ikke lyv eller noget ...

18 de junho de 2011

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais