Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Der gik otte år,mens du kaldte dig sundheds- og omsorgsborgmester, sad du alle advarsler om de gamle, der sad indsmurt i afføring og tis, overhørig, før du "satte en undersøgelse" i gang. Nu er du o... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hello Komune, if you are already on the hunt at night, then please punish everyone too. attached are the pictures that prove you are wrong, we as residents on peder lykkes vej have tense relation... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Personalet overholer ikke deres aftaler m beboerne, og nu skal kommunen spare lidt småpenge og flytte nogle beboere fra serviceloven par. 108 til 107. (p.s. jeg er psykisk sygni perioderPersonal... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg skulle have have udstedt et nyt pas, og efter lidt google'n fandt jeg Borgerservice' side vedr. pas, og bestilte en tid. Fik bekræftelse og reminder på mail & sms. Jeg mødte frem 5 minutter fø... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fungerer godt

Har kun brugt kommunen i forbindelse med ansøgning om boligstøtte. Søgte elektronisk på nettet, og blev ringet op en måned senere med et opklarende spørgsmål. Pengene kom med tilbagevirkende kraft, og det fungerede bare.

12 de maio de 2011

lukket børnehave

Man vælger at lukke vuggestuer og børnehaver i 4 uger pr. år hvilket jo stort set er en hel måned, men der skal naturligvis betales for 12 fulde måneder pr. år.

8 de maio de 2011
Classificada 3 em 5 estrelas

Venlige medarbejdere

På trods af at der til tider er ventetider på telefonen, så får jeg altid en venlig medarbejde i røret, hvis jeg har en forespørgsel.

27 de abril de 2011

Elendig service!!

Boet i flere kommuner gennem tiden, men i københavns kommune står det dog særligt slemt til.
Næsten umuligt at få samtale med sagsbehandler og møde er endnu sværer da du først skal have kontakt til sagsbehandler hvilket somsagt er næsten umuligt.
Rod i papirene og har 4 gange på et år forlagt papirer i min sag.
Omstillingsbordet har ikke styr på hvem sidder hvor og har i flere tilfælde ikke engang numrene.
Fejlagtig vejledning og tydeligere interesse i kommunens økonomi end at behandle sager korrekt skinner igennem

25 de abril de 2011

Dårligt informationsniveau

Jeg har været tvunget til at kontakte en medarbejder telefonisk, udfylde 5 siders skema, give fuldmagt til det ene og det andet, og at lade en medarbejder behandle førnævnte skema. Alt sammen for at samme medarbejder skal ligge nogle oplyste tal sammen, og give mig afslag på ansøgningen.

Kunne det for helvede ikke være smartere at bare oplyse det givne max beløb på samme hjemmeside hvor jeg ikke engang kan printe skemaet selv, men skal rekvirere det telefonisk?

Hvor herre bevarres noget spild af mine skattekroner!

9 de abril de 2011

Parkering

Hold da op hvor det dog umuligt at få en parkeringsplads, på Østerbro når man kommer hjem fra arb. kl 18,30. Selvom man har parkeringslicens, er der ingen garanti for en plads. Og så er det jo skønt når der er noget inde i Parken. Så kan man lige så godt finde en plads i Hellerup, og begynde at gå....
Og nu skal vi endnu en gang have flere cykelstier..... og færre parkeringspladser. Hvordan kan i tillade jer at tage parkeringslicens, når der ikke er pladser?????

25 de março de 2011

som billist....

.... er jeg ikke glad for min kommune, der bliver prioriteret for meget på cyklisterne.
Samtidig med er vejbanerne mange steder i byen så ødelagte efter vinterens hårde vejr at det nærmest skader bilerne - og istedet for at lave det ordentligt vælger man lappe løsninger i hullerne, hvilket holder en uge og så er hullet dobbelt så stort.

22 de março de 2011

støj

Cafeer er åbenbart ikke en del af miljøloven mht hvor meget de må støje og hvor meget de må spærre fortovet. Især på sønder boulevard.

18 de março de 2011
Classificada 3 em 5 estrelas

Ikke særlig overskuelig

Jeg er træt af at de ikke kan gøre deres services mere overskuelige... jeg føler mig ikke som en del af kommunen... jeg kunne lige så godt bo i en anden kommune uden at vide det!!
Få gange har jeg haft glæde af dem men ikke i det store hele...

18 de março de 2011

Altologi Skolen

Københavns Kommune er en Super god Kommune i en af verdens Bedste Byer.
Der er ufatteligt mange gode tilbud i København.
Vil du bo Ultimativt godt så er den noget for dig.

16 de março de 2011

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais