knlaas.dk Opiniões 7

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Ekstremt arrogant låsesmed

Ekstremt arrogant låsesmed. Ikke oplevet noget lignende før. Vi havde en nødsituation og jeg ringede kl 11:54 og vi aftalte at de ville komme 14:30.

De ringer 14:14, hvor jeg har et telefon opkald, så jeg kunne ikke tage den. Jeg ringer tilbage 2 minutter efter (14:16) hvor de siger de er kørt derfra og ikke kan komme før efter weekenden fordi jeg ikke var der. Jeg sagde jeg kunne komme indenfor 5 minutter, da vi jo har aftalt 14:30! og her sagde de så det bliver Mandag, hvis det er noget. Nu har de jo kørt 2 minutter derfra…

Jeg sagde, det er da dårlig stil, når vi har en aftale 14:30, og manden svare, det træls, så finder i bare en anden.

Virkelig respektløse og arrogante…

Anbefaler ikke dette firma! 😡

30 de maio de 2025

Fin fin behandling....

Fin fin behandling....
Jeg havde en lås der drillede, ringede og fik en mand ud, han lavede den, så den virkede en dags tid, og så var det galt igen.
Bad om en helt ny lås, fik en pris på den.

Efterfølgende får jeg en for høj faktura, skriver retur, chefen ringer, at vi da lige skal have fundet en løsning vi begge kan leve med. Det var yderst positivt, blev virkelig så overrasket. Jeg fik en kreditnota retur, og betalte det aftalte.
Jeg ringer absolut til dem næste gang...

21 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

ELENDIG SERVICE og uberegnelig…

ELENDIG SERVICE og uberegnelig markedsføring - før de udfører IKKE opgaver døgnet rundt. Jeg var spærret inde i min egen lejlighed kl. 2300 og skulle op på arbejde kl. 0600. Denne opgave ville KN Låseteknik - trods reklame om døgnservice - ikke udføre med begrundelsen: “jeg vil ikke køre om natten bare til en tomdør”. Jeg får samtidig af vide, at han vil komme kl. 0800, hvortil jeg oplyser om min udfordring med, at jeg skal på arbejde kl. 0600, og derudover har jeg ikke andre udgange i tilfælde af brand end den dør, som ikke kan åbne. I forbindelse med den forklaring smækker medarbejderen fra KN Låseteknik røret på. ALDRIG om jeg nogensinde vil hverken bruge- eller anbefale dette firma til nogen. Elendig kundeservice og falsk markedsføring med “døgnservice”. Kan absolut IKKE anbefales.

1 de outubro de 2024

EKSTREM RINGE SERVICE

EKSTREM RINGE SERVICE
hvis man kunne give 0 stjerner fik de det.
Hvis du har brug for hjælp inden for direktør tid, så det her lige firmaet!!!
Vi ringer fordi vi er låst inde, men han vil ikke ud og køre om natten eller vækkes om natten. Så vi kunne ingen hjælp få!!
Så vil man virkelig ikke sit arbejde

1 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem fremragende oplevelse!

Helt igennem fremragende oplevelse!

KN Låseteknik hjalp mig med at åbne en defekt boks med kombinationslås.

Der var god kemi lige fra det øjeblik jeg ringede til det oplyste nummer, og så var Peter bare jordens flinkeste menneske da han mødte op på adressen.

Trods det at Peter havde løst mit problem, hurtigere end jeg kunne nå at få klip klapper på fødderne, så tog han sig alligevel tid til en snak om fremtidige sikkerhedsløsninger og gav nogle gode råd med på vejen.

Kort fortalt; Peter og KN låseteknik får mine varmeste anbefalinger :)

27 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Service ud over det normale!

Service ud over det normale!

Det er nu anden gang jeg er i kontakt med KN Låseteknik og hver gang er jeg gået derfra med et smil på læben.

Service og pris hænger slet ikke sammen, utrolig gode nordjyske priser, det er noget vi kan lide.

Kan kun anbefale at handle hos dem.

11 de setembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais