Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Køle-Møller i København tilbyder billige hvidevarer. Kom forbi og få råd og vejledning til hvilke hvidevarer, der passer bedst til netop dit behov.
Informações de contacto
H.C. Ørsteds vej 39 C, 1879, Frederiksberg, Dinamarca
- info@kole-moller.dk
- www.kole-moller.dk
Não respondeu a opiniões negativas
God kundeservice
Vi har igennem flere år haft Køle-Møller som forhandler af vores ILVE produkter og har altid oplevet vores kunder fik god service. Vi har som importør i Danmark taget det ansvar vi skulle i forbindelse med Bjørns sag.
Rigtig dårlig service
Rigtig dårlig service. Vores Ilve kombiovn gik i stykker som vi har købt hos Kølemøller. Vi måtte rykke og rykke for service på ovnen da den ikke virkede. Kølemøller følger ikke op som de lover og man skal nærmest true dem til at tage noget seriøst.
Dette er den værste oplevelse vi nogensinde hat haft med en hårdhvide vare butik. Samtidig så forsøger de at slippe ud af købsloven - de skal give pengene tilbage eller komme med en ny ovn, når det andet ikke virker og der går over 2 måneder. Vi kan på ingen måde anbefale Køle-Møller A/S til nogen og har allerede frarådet andre at gå i fælden.
En dejlig oplevelse
Købte en kølfryseskab den 31. januar til levering 18. februar og fik en fin betjening i forretningen. En sjælden sød, venlig og hjælpsom chauffør kom, satte skabet i mit køkken, hvor det skulle gennem en smal gang, alt klarede han, og satte det i gang. Det var en dejlig oplevelse, kan kun give firmaet og deres chauffør min bedste anbefaling
Klart anbefales
Vi har et virkelig stærkt samarbejde med Kølemøller. Deres service og pålidelighed er i top, og vi er stolte af at levere hvidevarer for dem. Vi kan kun anbefale Kølemøller, og vi glæder os til fremtidige projekter sammen.
Vi fik en fin betjening og…
Vi fik en fin betjening og efterfølgende hurtig levering og montering af en meget omhyggelig og behjælpelig medarbejder John.
Top professionel oplevelse
Efter at have søgt på nettet, faldt valget på kølemøller. Jeg fik fat i Lars, som gav en top professionel vejledning til det bedste gaskomfur med el ovn på markedet, til en super skarp pris. Der blev handlet, leveret og monteret, klar til brug. Alt klappede til perfektion, og jeg kan kun anbefale kølemøller.
Køle-Møller holder hvad de lover
Efter i 10 dage fra tre forskellige leverandører ikke at have kunnet få gennemført en levering af et nyt og bortskaffelse af et gammelt Siemens amerikaner køle/fryseskab til min lejlighed på 3. sal, tog jeg på anbefaling fat i Køle-Møller.
De fik i løbet af to dage bestilt og leveret et køle-/fryseskab, som ikke var i deres sortiment, og med fire mand kørt/båret det nye op og det gamle ned uden nogen som helst problemer og med stor omhyggelighed for at undgå at der kom en skramme på skab, vægge, døre eller noget andet.
Tusinde tak for fantastisk professionel, venlig og kompetent hjælp til Marianne, Henrik, Lars og de sidste tre rare mennesker hos Køle-Møller, der har været involveret i leveringen.
Jeg vil anbefale jer vidt og bredt.
Baseret på mine erfaringer, så tager I jeres kunder alvorligt og I holder ord.
Det samme kan jeg ikke sige om Skousen og ElGiganten, der fuldstændigt blæste på skriftligt indgåede aftaler med klokkeklar beskrivelse af pladsforholdene i opgang og lejlighed og hvordan opgaven skulle løses (alt var opmålt, fotograferet og beskrevet).
Leveringsomkostninger hos Skousen hhv. Elgiganten steg pludselig med tilbud om levering og montering fra 700 kr. hhv. 2900 kr. til 10.500 kr. hhv. 7.200 kr. Hos Køle-Møller stod leveringsomkostningen i meget bedre mål med køle-/fryseskabets pris.
Fsva. Skousen og Elgiganten er der tale om store virksomheder, som nok kan forstå at sælge, men når det kommer til levering ved en opgave som er lidt udfordrende, så har man at gøre med virksomheder, der udviser en GIGANTISK inkompetence og absolut mangel på ordholdenhed, hvor man bliver sendt rundt i systemet og ingen tager ansvar for indgåede aftaler.
Helt anderledes forholder det sig, efter min erfaring, med Køle-Møller, hvor man har at gøre med et firma med mennesker ansat, der både kan sælge og levere med styrke, hjerne og hjerte og fremfor alt - holder deres ord og aftaler!
Tusinde tak igen til jer for at få afsluttet et 14-dages mareridt uden køle-/fryseskab på allerbedste vis!
Skulle bruge et køleskab i en fart
Skulle bruge et køleskab i en fart. KøleMøller var de eneste, der kunne levere næste dag, de andre først tre dage senere. Lynhurtige svar fra deres webshop, varen leveret til tiden.
Fænomenal service samt hurtig og…
Fænomenal service samt hurtig og smertefri håndtering af leveringsfejl fra deres leverandør🏆
Bestilte 2 erstatninger for udgåede Fisher & Paykel opvaskemaskiner. Super rådgivning og ekstra skarp pris på produkterne.
Kæmpe stor tak til Marianne for første klasses service og lyngurtig håndtering af fejlleverence💪🏼
*Synd man kun kan give 5 stjerner😉

Købte køle/fryseskab
Købte køle/fryseskab. God vejledning og service, af dygtige fagfolk. Leveret 3 dage efter. Fin pris. Kan anbefales.

Fantastisk service fra Køle Møller
Fantastisk service fra Køle Møller! Lars var super hjælpsom gennem hele processen og sørgede for, at alt gik som det skulle. Kan klart anbefales!

Dårlig service/undgå denne butik
Som andre har skrevet så er service ikke noget man skal forvente i denne butik. Hvad jeg troede var en valid ombytningsmulighed blev mødt af arrogance/nedladende attitude (læs købeloven blev der sagt) på trods af at min nye vaskemaskine var under 1 uge gammel. Alt ansvar er på kunden så lad være med at købe her.

En glad kunde.
Bestilte et kølefryseskab hos Køle-Møller fra Miele torsdag og fik det leveret dagen efter. Det blev leveret af 2 mænd. De kørte det tunge skab ind og tilsluttede det og flyttede forinden det gamle. Ingen bøvl eller brok overhovedet. Super kundeservice. Prisen var i øvrigt ca 30 % billigere end de øvrige forhandlere som altid kun leverer til kantstenen. Faktura 402424.

Resposta da køle-møller a/s
Har netop købt ovn+mikrobølgeovn hos…
Har netop købt ovn+mikrobølgeovn hos Køle-Møller HCØrstedsvej.
Begge dele skulle leveres og installeres. Ovnen blev indsat uden problemer; men mikroovnen gled ikke umiddelbart på plads, hvorfor personen, der skulle installere ovnen, med det samme opgav med en bemærkning om, at jeg skulle have en tømrer til at afhjælpe. Han ville ikke hjælpe mig.
Med en god vens hjælp viste problemet at skyldtes, at den hylde, hvor ovnen skulle stå på, gled mod bagenden, hvorved ovnen ikke kunne stå rigtigt. Problemet blev afhjulpet på ganske kort tid.
Attituden hos den person, der skulle installere ovnen var ganske lidt kundevenlig. Han burde have forsøgt lidt længere at hjælpe sin kunde, end bare at slutte stikket til strømforsyningen.
Da jeg så tog ned i forretningen for at give forretningen feedback for, at den måske i fremtiden kunne give en bedre kundeoplevelse, blev jeg mødt med stor arrogance med en besked om, at man ikke ønsker at forbedre sin service. Tja- sådan kan man jo godt behandle sine kunder; men det er nok ikke forretningsmæssigt særligt smart.
Jeg køber aldrig mere produkter hos Køle-Møller H.C. Ørstedsvej

Dårlig købsrådgivning
Jeg har i min levetid (81 år) haft adskillige køleskabe og derfor også oplevet at pæren i skabet skulle udskiftes efter 5-6 år. Dette har aldrig været vanskeligere end at skifte pære i en lampe. Da vi købte vores nuværende køleskab (Electrolux) kiggede vi mere på indretningen end lyskilden. En dag var der ikke længere lys i skabet, og jeg ville afmontere pæren for at gå hen og købe en mage til.
Hos Køle-Møller fik jeg imidlertid at vide, at dette skab fik lys fra et armatur, som en servicetekniker skulle komme og udskifte. På mit spørgsmål om hvad det så skulle koste, var svaret "i omegnen af 1000 kr. incl. materialer.
Når man sælger et køleskab med funktioner, der afviger fra de traditionelle vil en ansvarlig og redelig sælger naturligvis gøre opmærksom på forholdet ved købet. Især da pærer ikke holder så længe som skabets øvrige bestanddele, er det væsentligt at blive informeret om at man om 5-6 år må påregne en udgift i 1000 kr klassen. Det kunne få en og anden til at vælge et andet skab.
Da Køle Møller ikke har sælgere med de af mig ønskede egenskaber, vil jeg fremover vælge en anden leverandør

Perfekt fra køb-til levering
Perfekt fra køb-til levering
Kan ikke gøres bedre og hurtigere
Demo behagelig og viste hvad han snakkede om..
Køb let og perfekt
Levering perfekt til tiden..og professionelt ...perfekt

Levering og tilslutning forfærdeligt
Købsoplevelsen var faktisk rigtig fin , men Levering og installation var forfærdeligt .
Før havde jeg en defekt opvaskemaskine . NU er jeg efterladt med en maskine, der ikke virker, et afløb, der ikke fungerer og en utæt håndvask,der ikke fungerer. . Jeg fik naturligvis at vide, at alt var mit problem og min skyld. Jeg må bare konstatere, at jeg før dette besøg idet mindste havde en fungerende håndvask, der blev utæt under installationen, den er nu helt ubrugelig. Kommunikationen var vredladen og på ingen måde løsningsorienteret. Jeg har opgivet, idet den, der skulle installere helt åbentlyst ikke havde kompetencer til at få det til at fungere . Jeg blev rådet til at købe en drypbakke tillige , men den er efterladt så skævt, at den ikke fungerer. Det koster mig et vvs besøg herefter . Alt i alt en dyr affære .

Resposta da køle-møller a/s
Jeg oplevede ligeledes fantastisk god…
Jeg oplevede ligeledes fantastisk god service i Kølemøller, specielt af montør Sami.
Jeg havde købt en Miele opvaskemaskine, hvor der var udfordringer med afløbsvandet. Det var dog ikke maskinen der var skyld i problemet, men mit eget afløb.
Men, venlige rare Sami vendte tilbage samme dag, fredag eftermiddag, og tog sig god tid til at løse problemet.
Tusind tak Sami, for din fine service og venlige væsen.
Også tak til Ole for fin betjening ved salget.
Vh.
Ruth

Resposta da køle-møller a/s
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.