Kongenshuskro Opiniões 10

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super hyggeligt ophold.

Hyggeligt gammelt hotel som er nydeligt restaureret. Sød og venlig betjening, og lækker veltillavet mad. Rent og pænt værelse, ikke stort, men bestemt ok. Hotellet ligger smukt på den jyske hede, og der er virkelig gode vandre muligheder. Vi skal snart afsted igen

20 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Alt i alt en go oplevelse

Alt i alt en go oplevelse, selv om at den sidste ko vist var stukket af og vi derved ikke kunne få noget med oksekød den dag. De to fiske retter smagte ganske udmærket. Et besøg værd.

5 de agosto de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Vi var to personer til stegt flæsk med…

Vi var to personer til stegt flæsk med kartofler og persille sovs - betjeningen var fin og høflig ( vi blev dog ikke spurgt om maden var tilfredstillende eller om vi ønskede at købe dessert eller kaffe efter maden )
Det stegte flæsk var hårdt, tørt og smagte brændt ( det absolut dårligste stegte flæsk vi har fået serveret i Midtjylland ). Persillesovsen smagte ikke af meget og var med klumper i .
Der var lækre nye kartofler og smagfulde rødbeder til

16 de julho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

To auktionskøb

Vi havde købt to forskellige ophold ved auktion på Odendo.
Vi fik værelse i “gården” dvs blot rundt om bygningen og i gården, mellem de to længer. Værelset var lille og er meget standard. Intet ekstra som fx vandkedel og kaffe &te. Ingen kopper og glas. Lidt slidte gulve, lille bord og to stole, hvoraf den ene havde brækket ryglæn. TV der ikke virkede. Da vi nævnte det med TV den første morgen, troede vi de ville se på det, men trods vi prøvede at sætte stik i igen, virkede det stadig ikke. Da vi igen ved udcheckning nævnte det, sagde værtinden, at de påtænkte at fjerne alle tv!
Da restauranten og dermed opholdssted lukker kl 20, er der kun værelset til ophold. Værtinden sagde, at vi kunne have sat os i drivhuset i gården! Der er 13 værelser og plads til 4 i drivhuset. Det trængte også kraftigt til rengøring inde og ude, før det ville være lækkert at sidde i.
Der er meget lydt på værelserne, så vi kunne høre de andre se TV, men vi kunne så ikke!
Vi nævnte også ved afrejse, at vi var overrasket over, at vi ikke havde fået redt seng og fået rene håndklæder, mellem de to dage. Det gjorde de ikke, når man havde booket et todages ophold (ingen info herom noget sted), men vi havde jo ikke booket et todagsophold, men to enkeltdage i forlængelse af hinanden. Maden var ikke høj standard, men vel ok som kromad.
Stedet ligger godt, men vi kommer nok ikke igen.

10 de junho de 2025

Dejligt ophold på Kongenshus Kro

Dejligt ophold på Kongenshus Kro. Lækker tre-retters menu med dejlig vin, hyggeligt værelse med gode senge, stor, lækker morgenbuffet. Særdeles venligt personale. Vi kommer gerne igen og kan varmt anbefale kroen og de smukke omgivelser.

4 de setembro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Gastronomisk ophold

Gastronomisk ophold
Forret laks m tilbehør ok
Hovedret langtidsstegt kalvefilet nærmest råt ingen grilbestik for de havde ikke så mange 20gæster 🥴🤣
Dessert købe dessert pandekage med lidt ckokosovs på og 3 små kugler af fløderand Spændende 🤣🤣
Ingen varmt vand koldt bad er jo også sundt
Det var så det besøg

19 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk sted at holde bryllup

Fantastisk sted at holde bryllup! Stor frihed til at gøre det som vi vil med pyntning og brug af udendørs areal. Professionelt team, som sikrede at vi kunne være gæst til egen fest 😊

22 de junho de 2024

Skønt forkælelses-ophold

Det var en god helhedsoplevelse med kaffe og kage ved ankomst. Derefter en god gedigen 3-retters middag,- rustik, men meget velsmagende. Dejligt værelse med gode senge (og et par stære lige udenfor- dejligt). Næste morgen den mest overraskende og dejlige morgen buffet med alt hvad hjertet begærer af lækkerier (trods relativ få gæster). Så virkelig en femstjernet oplevelse, som godt kan anbefales.

6 de abril de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais