Ontzettend fijne en mooie kraamweek gehad met een hele lieve, hardwerkende kraamhulp! Ze was er echt voor ons als gezin en zorgde voor de rust en ruimte om na de bevalling te kunnen landen en herstell... Ver mais
We hebben dankzij onze Kraamzus en de meelopende student een hele fijne kraamweek gehad. Super goede zorg gehad en wat waren ze lief en gezellig. Overal werd aan gedacht door de dames, zoals eten m... Ver mais
De kraamweek is een intieme en bijzondere ervaring die je de rest van je leven bijblijft. De kraamzorg van KraamZus is professioneel, vertrouwd en dichtbij. Onze kraamzussen staan klaar voor jou en je gezin. Een week waar je optimaal kunt genieten, de beste zorg ontvangt en als nieuw gezin klaar bent voor dit avontuur. Je kiest met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus.
Holanda
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Een een is nog teveel. Zou tussen 8 en 10 een kraam verzorgende komen terwijl ze gister al thuis was. Kraam verzorgende had familie problemen. Mijn dochter die met de 3e een kraamverzorgster krijgt zit met der handen in het haar. Mag je voor de eerste keer naar huis. Oo ja we komen vanmiddag wel een keer. Verschrikkelijk

Resposta da KraamZus
The Kramzus services really helped us in the first week of childbirth..Maike and Saskia were really helpful and guided us really nicely. They were also a good emotional support for us as our case was very complicated for the delivery.

Resposta da KraamZus
Ontzettend fijne en mooie kraamweek gehad met een hele lieve, hardwerkende kraamhulp! Ze was er echt voor ons als gezin en zorgde voor de rust en ruimte om na de bevalling te kunnen landen en herstellen!

Resposta da KraamZus
We hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad. Het contact met de organisatie verloopt soepel en fijn. We hebben daarnaast twee hele prettige kraamzussen in huis gehad tijdens de kraamweek. Heel kundig, geïnteresseerd en betrokken. Hierdoor hebben wij een zeer prettige start van ons ouderschap gehad.

Resposta da KraamZus
Ik kon met veel vragen bij hun terecht. Ik vond de manier van zorg leveren heel fijn. Heb veel geleerd van ze. En dat waardeer ik enorm.
Het enige wat jammer was. Is dat ik aangemeld was voor kraam zus. Maar niet werd ingelicht dat ik kraam vogel kreeg. Misschien handig om dat stukje aan te passen.
Het was een mooi kraam week vol nieuwe ervaringen.

Resposta da KraamZus
Overal werd aan gedacht door de dames, zoals eten maken, verzorgende taken, schoonmaak werkzaamheden en zelfs boodschappen doen werd aangeboden.
Het was een fijne tijd met een hoop luxe waarin we zelf rust konden pakken en konden herstellen van een sectio. Ook onze peuter werd enorm fijn betrokken bij de situatie en was helemaal weg van de dames. We gaan ze nog missen de komende dagen. Bedankt voor alle goede zorgen en Kraamzus is echt aan te raden!

Resposta da KraamZus
Hele fijne kraamweek gehad dankzij lieve kraamzorg Monica. Heerlijk de rust die zij uit straalde. Ook heel fijn hoe zij met ons andere zoontje bezig was.

Resposta da KraamZus
Na een heftige bevalling en een paar dagen in het ziekenhuis hebben we enorm veel hulp van KraamZus thuis gekregen. Ondersteuning op zowel het praktische als het emotionele vlak, met respect voor het lichaam en de geest, heeft ons op weg naar herstel geholpen. Hartelijk bedankt!

Resposta da KraamZus
We had an amazing experience with our kraamzorg. Elen was incredibly professional, kind, and supportive. She made our first days with the baby so much easier and gave us the confidence we needed. We couldn't have asked for better care!

Resposta da KraamZus
Verschrikkelijke organisatie niet aan te raden!
We hadden een superfijne en kundige kraamhulp. Niets anders dan lof over haar!
Het was wel een geluk om (op 1 dag na) dezelfde kraamverzorgende te hebben.

Resposta da KraamZus
Wij hebben goede ervaringen met Kraamzus.intake gesprek was duidelijk en snel geregeld, na de bevalling kwam Pauline ,lief vrouw en tegelijkertijd professioneel.moeder en de baby hadden goede zorg gehad.wij zijn dikke tevreden met kraamzus en met Pauline de kraamverzorgende.top service.

Resposta da KraamZus
Voor de tweede keer kregen wij hulp van Marie José wat ons weer heel goed is bevallen!

Resposta da KraamZus
We hebben 3 volle dagen fantastische kraamzorg gekregen van Jacqueline, en daarnaast nog 2 prima ochtenden van een andere collega. We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen, Jacqueline is deskundig, een prettig persoon en een enorm harde werker. Ze heeft ons geweldig verzorgd en goed op weg geholpen met alle babyzaken.

Resposta da KraamZus
Hele lieve, vakkundige en betrokken kraamhulp gehad (Van de Kraamvogel, maar via Kraamzus). We hadden meteen een klik en ze heeft ons ontzettend goed geholpen met tips over het verzorgen en voeden van de baby en het huishouden. Ook werd er goede controle gedaan over mijn herstel en mentale welzijn. Bedankt!

Resposta da KraamZus
Super goede en fijne kraamweek gehad met dank aan Ellen! Super bedankt!

Resposta da KraamZus
We hebben een hele fijne week gehad. Alles was perfect geregeld en er werd met veel zorg voor onze zoon gezorgd. Nogmaals heel erg bedankt voor alles

Resposta da KraamZus
Hele fijne week gehad met Hanna! Ze heeft ons goed op weg geholpen, bracht ook een stukje gezelligheid maar daarnaast ook handige tips en informatie. Ook gaf ze veel zelfvertrouwen wat denk ik erg belangrijk is bij de eerste vooral.

Resposta da KraamZus
Bedankt voor je hulp en je moraal is geweldig. Ik hoop dat je het eens bent met je werk. Heel erg bedankt.

Resposta da KraamZus
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.