Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend fijne en mooie kraamweek gehad met een hele lieve, hardwerkende kraamhulp! Ze was er echt voor ons als gezin en zorgde voor de rust en ruimte om na de bevalling te kunnen landen en herstell... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben dankzij onze Kraamzus en de meelopende student een hele fijne kraamweek gehad. Super goede zorg gehad en wat waren ze lief en gezellig. Overal werd aan gedacht door de dames, zoals eten m... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Assistante de maternidade

De kraamweek is een intieme en bijzondere ervaring die je de rest van je leven bijblijft. De kraamzorg van KraamZus is professioneel, vertrouwd en dichtbij. Onze kraamzussen staan klaar voor jou en je gezin. Een week waar je optimaal kunt genieten, de beste zorg ontvangt en als nieuw gezin klaar bent voor dit avontuur. Je kiest met een gerust hart voor de kraamzorg van KraamZus.

Informações de contacto

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Een een is nog teveel

Een een is nog teveel. Zou tussen 8 en 10 een kraam verzorgende komen terwijl ze gister al thuis was. Kraam verzorgende had familie problemen. Mijn dochter die met de 3e een kraamverzorgster krijgt zit met der handen in het haar. Mag je voor de eerste keer naar huis. Oo ja we komen vanmiddag wel een keer. Verschrikkelijk

16 de abril de 2026

Resposta da KraamZus

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Zou je de gegevens, waarmee jullie staan ingeschreven, willen delen via het informatieverzoek. Dan nemen we graag contact op. Lieve groet, KraamZus

Classificada 5 em 5 estrelas

The Kramzus services really helped us…

The Kramzus services really helped us in the first week of childbirth..Maike and Saskia were really helpful and guided us really nicely. They were also a good emotional support for us as our case was very complicated for the delivery.

20 de março de 2026

Thank you for sharing!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend fijne en mooie kraamweek…

Ontzettend fijne en mooie kraamweek gehad met een hele lieve, hardwerkende kraamhulp! Ze was er echt voor ons als gezin en zorgde voor de rust en ruimte om na de bevalling te kunnen landen en herstellen!

5 de abril de 2026

Resposta da KraamZus

Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze mooie woorden. Wat bijzonder dat jullie een goede start hebben gehad als gezin.

Een ontzettend fijne kraamweek

We hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad. Het contact met de organisatie verloopt soepel en fijn. We hebben daarnaast twee hele prettige kraamzussen in huis gehad tijdens de kraamweek. Heel kundig, geïnteresseerd en betrokken. Hierdoor hebben wij een zeer prettige start van ons ouderschap gehad.

12 de abril de 2026

Resposta da KraamZus

Wat fijn dat jullie een goede ervaring hebben gehad, bedankt voor het delen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kon met veel vragen bij hun terecht

Ik kon met veel vragen bij hun terecht. Ik vond de manier van zorg leveren heel fijn. Heb veel geleerd van ze. En dat waardeer ik enorm.

Het enige wat jammer was. Is dat ik aangemeld was voor kraam zus. Maar niet werd ingelicht dat ik kraam vogel kreeg. Misschien handig om dat stukje aan te passen.

Het was een mooi kraam week vol nieuwe ervaringen.

7 de abril de 2026

Resposta da KraamZus

Bedankt voor je mooie woorden, wat fijn om te lezen! Dank ook voor je feedback over de aanmelding, dat nemen we mee in onze evaluaties. We wensen jullie alle geluk samen! Lieve groet, KraamZus

Top ervaring!

Overal werd aan gedacht door de dames, zoals eten maken, verzorgende taken, schoonmaak werkzaamheden en zelfs boodschappen doen werd aangeboden.
Het was een fijne tijd met een hoop luxe waarin we zelf rust konden pakken en konden herstellen van een sectio. Ook onze peuter werd enorm fijn betrokken bij de situatie en was helemaal weg van de dames. We gaan ze nog missen de komende dagen. Bedankt voor alle goede zorgen en Kraamzus is echt aan te raden!

1 de abril de 2026

Resposta da KraamZus

Wat een lieve woorden, dank je wel! Fijn om te horen dat jullie zo’n mooie en rustige kraamweek hebben gehad en goed konden herstellen. Ook heel bijzonder dat jullie peuter zo betrokken was. We geven het compliment zeker door. Heel veel geluk samen! Lieve groet, KraamZus

Hele fijne kraamweek gehad

Hele fijne kraamweek gehad dankzij lieve kraamzorg Monica. Heerlijk de rust die zij uit straalde. Ook heel fijn hoe zij met ons andere zoontje bezig was.

28 de março de 2026

Resposta da KraamZus

Dank jullie wel voor deze mooie review! Wat fijn dat jullie de kraamweek zo prettig hebben ervaren en dat Monica er voor het hele gezin kon zijn. We zijn trots op haar en geven jullie lieve woorden zeker door. Lieve groet, KraamZus

Praktisch en emotioneel ondersteuning

Na een heftige bevalling en een paar dagen in het ziekenhuis hebben we enorm veel hulp van KraamZus thuis gekregen. Ondersteuning op zowel het praktische als het emotionele vlak, met respect voor het lichaam en de geest, heeft ons op weg naar herstel geholpen. Hartelijk bedankt!

20 de março de 2026

Resposta da KraamZus

Dank jullie wel voor het delen van jullie verhaal. Wat een intense periode hebben jullie achter de rug. Fijn om te horen dat de ondersteuning van KraamZus heeft kunnen bijdragen aan jullie herstel. We geven jullie mooie woorden met zorg door en wensen jullie alle rust en geluk samen. Lieve groet, KraamZus

Classificada 5 em 5 estrelas

Wonderful support during our first week

We had an amazing experience with our kraamzorg. Elen was incredibly professional, kind, and supportive. She made our first days with the baby so much easier and gave us the confidence we needed. We couldn't have asked for better care!

18 de março de 2026

Resposta da KraamZus

Thank you so much for your kind words! We’re so happy to hear you had such a positive start and that Elen could support you during those special first days. We’ll be sure to pass your lovely feedback on to her. Wishing you lots of joy and beautiful moments together with your little one! With love, KraamZus

Regina is een topper!

We hadden een superfijne en kundige kraamhulp. Niets anders dan lof over haar!
Het was wel een geluk om (op 1 dag na) dezelfde kraamverzorgende te hebben.

17 de março de 2026

Resposta da KraamZus

Dankjewel voor het delen van je ervaring. We geven het compliment door. Lieve groet, KraamZus

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben goede ervaringen met…

Wij hebben goede ervaringen met Kraamzus.intake gesprek was duidelijk en snel geregeld, na de bevalling kwam Pauline ,lief vrouw en tegelijkertijd professioneel.moeder en de baby hadden goede zorg gehad.wij zijn dikke tevreden met kraamzus en met Pauline de kraamverzorgende.top service.

24 de março de 2026

Resposta da KraamZus

Bedankt voor het delen van jullie mooie ervaring!

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de tweede keer kregen wij hulp van…

Voor de tweede keer kregen wij hulp van Marie José wat ons weer heel goed is bevallen!

22 de março de 2026

Resposta da KraamZus

Wat fijn om te horen! Geweldig dat Marie José jullie opnieuw zo goed heeft kunnen helpen. Wij geven het door. Lieve groet, KraamZus.

Classificada 5 em 5 estrelas

Veel dank aan Jacqueline!

We hebben 3 volle dagen fantastische kraamzorg gekregen van Jacqueline, en daarnaast nog 2 prima ochtenden van een andere collega. We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen, Jacqueline is deskundig, een prettig persoon en een enorm harde werker. Ze heeft ons geweldig verzorgd en goed op weg geholpen met alle babyzaken.

25 de fevereiro de 2026

Resposta da KraamZus

Bedankt voor het delen van jullie ervaring met Jacqueline, we zullen het aan haar doorgeven!

Superfijne zorg gehad!

Hele lieve, vakkundige en betrokken kraamhulp gehad (Van de Kraamvogel, maar via Kraamzus). We hadden meteen een klik en ze heeft ons ontzettend goed geholpen met tips over het verzorgen en voeden van de baby en het huishouden. Ook werd er goede controle gedaan over mijn herstel en mentale welzijn. Bedankt!

5 de março de 2026

Resposta da KraamZus

Fijn dat jullie tevreden zijn over de kraamzorg, bedankt voor het delen!

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een hele fijne week gehad

We hebben een hele fijne week gehad. Alles was perfect geregeld en er werd met veel zorg voor onze zoon gezorgd. Nogmaals heel erg bedankt voor alles

4 de março de 2026

Resposta da KraamZus

Bedankt voor het delen van jullie mooie ervaring, veel geluk met jullie zoon! Lieve groet, KraamZus

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele fijne week gehad met Hanna

Hele fijne week gehad met Hanna! Ze heeft ons goed op weg geholpen, bracht ook een stukje gezelligheid maar daarnaast ook handige tips en informatie. Ook gaf ze veel zelfvertrouwen wat denk ik erg belangrijk is bij de eerste vooral.

26 de fevereiro de 2026

Resposta da KraamZus

Wat een fijne reactie, dank je wel! Mooi dat Hanna jullie zo goed heeft kunnen begeleiden en ook dat stukje zelfvertrouwen heeft kunnen meegeven. Heel veel geluk samen! Lieve groet, KraamZus

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.