KranenSpecialist.nl Opiniões 16

2,5

Informações sobre a empresa

1. Renovação de casas de banho
  2. Loja de acessórios para casas de banho

Informação fornecida por diversas fontes externas

KranenSpecialist.nl | Sinds 2004 de kranen en onderdelen leverancier

Informações de contacto

2,5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

16 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Heel slecht dat blijkt dat ik een…

Heel slecht dat blijkt dat ik een artikel niet kan retourneren vanwege het feit dat het een ' maatproduct' is. Heel weinig klantvriendelijke werkwijze en onvoldoende duidelijk aangegeven op de website. Nu zit ik met een product waar ik niks mee kan!

22 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

2 dage efter at have bestilt…

2 dage efter at have bestilt reservedele til vandhane blev
beløbet hævet på min konto. Varerne skulle leveres senest d. 8/12-25. Nu 2 måneder efter er der ikke modtaget varer. Siden december har der hverken kunne etableres kontakt på mail eller telefoni.
Firmaet optræder som et svindler firma

17 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer hoge verzendkosten en belachelijke…

Zeer hoge verzendkosten en belachelijke retourvoorwaarden. Moet er iets retour, dan betaal je wederom hun hoge verzendkosten. Had veel goedkoper gekund als ik het zelf had gestuurd maar dit bedrijf verdient duidelijk aan het verzenden. Had het retourbeleid niet gecontroleerd. Er zijn genoeg alternatieven dus dit was meteen de laatste keer.

3 de janeiro de 2026

Top service

Na wat inschattings issues en enkele keren corresponderen per email. is e.e.a. duidelijk en heb ik mijn 23 jaar oude kranen weer funktionerend gekregen. Met grote dank aan Sander

8 de dezembro de 2025

Slechte kwaliteit

Geleverde artikel gaat kapot bij installeren, blijkbaar b kwaliteit. Maar kranenspecialist.nl uit monde van Sander Rosien weigert restitutie of oplossen van het probleem. Nooit meer.

7 de outubro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

'Specialist' is een groot woord

'Specialist' is een groot woord. Ze zullen veel hebben en kunnen aanbieden maar een perlator met afwijkende maat vervangen is geen optie. Warmteservice kon het product wel leveren maar door de afwijking was het met een hogere prijs waardoor ze zelf met de tip kwamen om naar deze 'specialist' te gaan.

En als de de manier van helpen vriendelijk was dan had ik deze review achterwege gelaten maar ook daarin is dit geen specialist :)

21 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

servive setje voor fontein kraan

Fontein kraantje in het toilet lekte.
na even zoeken erachter gekomen om welke kraan het precies ging.
een service setje besteld bij de krantenspecialist, wat de volgende dag netjes geleverd werd.
setje gemonteerd en de kraan lekt niet meer

9 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ondanks dat de bestelde onderdelen die snel binnen waren niet pasten, was de service perfect en de reactietijd per mail ook op mijn problemen.

2 de novembro de 2022

Prima bedrijf

Nette prijs voor een onderdeel en het was op voorraad, terwijl de kraan al 15 jaar oud is. Snel verzonden, netjes verpakt, als briefpost. Ik was er blij mee.

5 de fevereiro de 2022

Slechte communicatie over retourbeleid

Hun houding naar een potentiele klant is heel vriendelijk en servicegericht maar zodra iemand klant is wordt er heel anders met je omgegaan. Ik bestel daarom ook nooit meer bij kranenspecialist.nl!!!

13 de julho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Slang afgebroken van een horeca kraan

Slang afgebroken van een horeca kraan, nergens te vinden natuurlijk. Kwam ik deze site tegen dus meteen een kort maar krachtig whatsapp bericht gestuurd. Met bijhorende foto wat het probleem was. 3 minuten later kreeg ik antwoord met een link wat ik nodig had. 1 minuut later besteld. Een uur later bericht dat het is verzonden en vandaag in huis. In minder dan 24 uur. Kortom geweldige goede en snelle service

13 de fevereiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

De specialist in sanitair onderdelen!

Op de website zijn zeer gespecialiseerde sanitair onderdelen te bestellen die nergens anders op het Internet zijn te vinden. Na weken zoeken heb ik via gedetailleerde foto's op hun site de naam van het onderdeel gevonden die ik zocht: de 'HansGrohe Lippendichtung'. Heb het meteen besteld en het werd binnen enkele werkdagen geleverd. Top service!

27 de fevereiro de 2019

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.